Eerste keer coke

Dit moet je weten

Cocaïne (coke, ook wel sos of sosa genoemd) is zo lekker, dat je al bij de eerste keer coke verslaafd kunt raken. Waar moet je op letten bij je eerste keer coke en hoeveel mensen zijn er eigenlijk verslaafd aan coke? Trubendorffer – Hulp bij verslaving en dubbele diagnose geeft informatie en hulp bij cocaïneverslaving. Herstel in je eigen woonomgeving van je cokeverslaving met ons intensieve behandelprogramma.

➤ Plan jouw intake ➤ Doe de cocaïnetest

  • Al 4000+ mensen gingen je voor
  • Zeer hoge cliënten tevredenheidsscore op ZorgkaartNederland (9,2)
  • Behandeling volledig vergoed (m.u.v. eigen risico)

Wat is coke?

Cocaïne is een pepdrug, die ook wel bekend is onder de namen coke, sos en sosa. Je snuift het als wit poeder, dat gemaakt wordt van de Zuid-Amerikaanse cocaplant. Al binnen enkele minuten voel je je opgewekt, energiek en zelfverzekerd. Het effect is echter binnen een uur grotendeels verdwenen, waardoor het verleidelijk is om nog een lijntje te snuiven. Daardoor kun je ook al na je eerste keer sos verslaafd raken.


De eerste keer coke gebruiken

Wanneer je de eerste keer cocaïne gaat gebruiken, doe dat dan in een veilige omgeving. Je weet immers niet hoe je op je eerste keer sos gaat reageren. Laat je coke testen, zodat je zeker weet wat je gebruikt. Doe dit ook altijd als je de eerste keer coke koopt bij een nieuwe dealer. Heb je psychische problemen zoals depressie? Gebruik dan niet voor de eerste keer coke, hoeveel druk je omgeving wellicht ook op je legt. Combineer coke ook niet met alcohol of andere drugs.


Verslaafd na je eerste keer cocaïne? Trubendorffer helpt

Ben jij verslaafd geraakt na je eerste keer coke? Dan ben je niet de enige. Jaarlijks zoeken ongeveer negenduizend mensen hulp vanwege een cokeverslaving. Als je kiest voor een behandeling bij Trubendorffer is jouw kans op succes groot. Je blijft namelijk thuis wonen tijdens de behandeling, die je online of op een van onze behandellocaties volgt. Wil je meer weten? Bel ons op 0800-999 9998.

☎ Bel 0800 - 999 999 8