Over Trubendorffer

Waarom ons?

We spreken uit eigen ervaring

Onze behandeling is ontwikkeld door Dick Trubendorffer, die in 1994 naar de Verenigde Staten reisde als laatste wanhopige poging om van een catastrofale verslaving af te komen. Na een worsteling van ongeveer 2 jaar is hij sinds 31 januari 1996 volledig clean.

Uit ergernis dat de behandeling die hij volgde in Nederland door de gevestigde orde totaal werd genegeerd begon hij zijn eigen kliniek.


Je kunt tijdens onze behandeling thuis blijven wonen

Wij helpen jou met een behandeling waarbij je thuis blijft wonen, je hoeft dus niet naar een kliniek ver weg. Deze nieuwe behandeling is intensiever en bijna altijd effectiever dan de ‘klassieke’ methode.

De reden is vooral dat je na de behandeling in een beschermde omgeving niet zomaar wordt teruggestuurd naar het dagelijks leven. Bij ons is dat veel meer met elkaar verweven.

“De hele evidence-based methode slaat bij mij goed aan. Je hebt niet het idee dat je je hoeft over te geven aan de behandelmethode van de betreffende therapeut en daar maar vertrouwen in moet hebben. Uit onderzoek blijkt dat dit gewoon het beste werkt. Wekt bij mij vertrouwen!”
- Yannick behandeld voor een wietverslaving

Krijg jouw leven weer op de rit

Het stoppen met vechten tegen verslaving en je overgeven aan onze suggesties is vaak de ommekeer van het gevecht. Het accepteren van verslaving is geen zwaktebod, maar vergt juist heel veel moed en is het begin van het proces van herstel. Wij helpen je in het proces van herontdekken van je identiteit en om op een andere manier om te gaan met je verslaving en het leven.

Je bent bij ons in vertrouwde handen

Per jaar behandelen we meer dan 1.500 mensen. Onze merknaam is geregistreerd bij CrisisCare B.V., een geregistreerde en officiële GGZ-instelling voor gespecialiseerde GGZ. Wij zijn HKZ (Harmonisatie Kwaliteitsbeoordeling in de Zorgsector) gecertificeerd. Dat betekent dat de zaken goed op orde zijn, dat we onze cliënten altijd centraal stellen en voortdurend werken aan de verbetering van onze zorg- en dienstverlening.

Trubendorffer beschikt over een door GGZ kwaliteitsstatuut goedgekeurd “kwaliteitsstatuut”.

We hebben de succesverhalen om het bewijzen

“Na veel verschillende pogingen in de afgelopen jaren heb ik het idee dat jullie mijn problemen echt begrijpen. En het feit dat het programma aan twee kanten werkt, niet alleen van je verslaving af helpt, maar je ook samen nieuwe doelen stelt, vind ik erg goed.”
- Peter behandeld voor een alcoholverslaving
“Ik heb geen enkele professional van Trubendorffer ontmoet waarbij ik mijn verhaal niet durfde te doen of waarbij ik aansluiting miste. Zij hebben me regelmatig een spiegel voor gehouden, maar achteraf zijn juist dit de grootste leerpunten geweest.”
- Dionne behandeld voor een eetverslaving
“Doelgericht, goede aanpak en no-nonsense. Vluchten kan niet meer. Dankzij Trubendorffer heb ik mijn verslaving aan kunnen pakken. Ik was niet meer bang om eetbuien te krijgen en leerde om te gaan met mijn emoties. Ik heb vertrouwen gekregen in mezelf en vlucht niet meer.”
- Mark behandeld voor een internetverslaving
“De fijne sfeer in het gebouw en onder de mensen. De ruime en brede openingsuren. De snelle intake. De persoonlijke omgang met de cliënten. Dat je meer keer per week terecht kan, en niet 1 keer per week alleen een kort gesprek.”
- Murat behandeld voor een gokverslaving
“De enorme support, de sympathie van allerlei werknemers, de zorgvuldigheid, de algehele informatie, de zorgzaamheid, de verdieping in mijn problematiek, de handouts, het huiswerk, het e-mailcontact. Ik ben het instituut Trubendorffer en mijn behandelaar erg dankbaar.”
- Djamilla behandeld voor een relatieverslaving
“De persoonlijke betrokkenheid van de behandelaar, zijn out of the box denken en zijn inzet om telkens weer klaar te staan voor mij als patiënt. De behandelaar heeft mij echt verder geholpen in mijn proces. Het heeft mij nieuwe inzichten en nieuwe kracht gegeven.”
- Rachel behandeld voor een medicijnverslaving
“De kunde, zorg en aandacht ervaar ik als zo’n enorme steun om dit moeilijke en pijnlijke proces aan te kunnen. Binnen de behandeling is het de kunde en talent van de behandelaar die me helpt. Zij is open en in staat om steeds nieuwe ingangen te onderzoeken om me te helpen. Met resultaat!”
- Jasper behandeld voor een seksverslaving

Wil jij net als deze mensen hulp bij je verslaving?

➤ Plan jouw intake ☎ Bel 0800 - 999 999 8

  • Al 4000+ mensen gingen je voor
  • Zeer hoge cliënten tevredenheidsscore op ZorgkaartNederland (9,2)
  • Behandeling volledig vergoed (m.u.v. eigen risico)