Succesverhalen

Peter

Behandeld voor: Alcoholverslaving
Na veel verschillende pogingen in de afgelopen jaren heb ik het idee dat jullie mijn problemen echt begrijpen. En het feit dat het programma aan twee kanten werkt, niet alleen van je verslaving af helpt, maar je ook samen nieuwe doelen stelt, vind ik erg goed.”

Dionne

Behandeld voor: Eetverslaving
“Ik heb geen enkele professional van trubendorffer ontmoet waarbij ik mijn verhaal niet durfde te doen of waarbij ik aansluiting miste. Zij hebben me regelmatig een spiegel voor gehouden, maar achteraf zijn juist dit de grootste leerpunten geweest.”

Mark

Behandeld voor: Internetverslaving
“Doelgericht, goede aanpak en no-nonsense. Vluchten kan niet meer. Dankzij Trubendorffer heb ik mijn verslaving aan kunnen pakken. Ik was niet meer bang om eetbuien te krijgen en leerde om te gaan met mijn emoties. Ik heb vertrouwen gekregen in mezelf en vlucht niet meer.”

Murat

Behandeld voor: Gokverslaving
“De fijne sfeer in het gebouw en onder de mensen. De ruime en brede openingsuren. De snelle intake. De persoonlijke omgang met de cliënten. Dat je meer keer per week terecht kan, en niet 1 keer per week alleen een kort gesprek.”

Djamilla

Behandeld voor: Relatieverslaving
“De enorme support, de sympathie van allerlei werknemers, de zorgvuldigheid, de algehele informatie, de zorgzaamheid, de verdieping in mijn problematiek, de handouts, het huiswerk, het e-mailcontact. Ik ben het instituut Trubendorffer en mijn behandelaar erg dankbaar.”

Yannick

Behandeld voor: Wietverslaving
“De hele evidence-based methode slaat bij mij goed aan. Je hebt niet het idee dat je je hoeft over te geven aan de behandelmethode van de betreffende therapeut en daar maar vertrouwen in moet hebben. Uit onderzoek blijkt dat dit gewoon het beste werkt. Wekt bij mij vertrouwen!”

Rachel

Behandeld voor: Medicijnverslaving
“De persoonlijke betrokkenheid van de behandelaar, zijn out of the box denken en zijn inzet om telkens weer klaar te staan voor mij als patiënt. De behandelaar heeft mij echt verder geholpen in mijn proces. Het heeft mij nieuwe inzichten en nieuwe kracht gegeven.”

Jasper

Behandeld voor: Seksverslaving
“De kunde, zorg en aandacht ervaar ik als zo’n enorme steun om dit moeilijke en pijnlijke proces aan te kunnen. Binnen de behandeling is het de kunde en talent van de behandelaar die me helpt. Zij is open en in staat om steeds nieuwe ingangen te onderzoeken om me te helpen. Met resultaat!”