Succesverhalen

Al 4.000+ mensen volgden hun behandeling succesvol bij Trubendorffer. Hieronder lees je hun ervaringen, wil je net als deze mensen ook succesvol van je verslaving afkomen? Wij helpen je!

➤ Plan jouw intake ☎ Bel 0800 - 999 999 8

  • Al 4000+ mensen gingen je voor
  • Zeer hoge cliënten tevredenheidsscore op ZorgkaartNederland (9,2)
  • Behandeling volledig vergoed (m.u.v. eigen risico)
Na veel verschillende pogingen in de afgelopen jaren heb ik het idee dat jullie mijn problemen echt begrijpen. En het feit dat het programma aan twee kanten werkt, niet alleen van je verslaving af helpt, maar je ook samen nieuwe doelen stelt, vind ik erg goed.
- Peter, behandeld voor alcoholverslaving

 

Ik heb geen enkele professional van Trubendorffer ontmoet waarbij ik mijn verhaal niet durfde te doen of waarbij ik aansluiting miste. Zij hebben me regelmatig een spiegel voor gehouden, maar achteraf zijn juist dit de grootste leerpunten geweest.
- Dionne, behandeld voor eetverslaving

 

Doelgericht, goede aanpak en no-nonsense. Vluchten kan niet meer. Dankzij Trubendorffer heb ik mijn verslaving aan kunnen pakken. Ik was niet meer bang om eetbuien te krijgen en leerde om te gaan met mijn emoties. Ik heb vertrouwen gekregen in mezelf en vlucht niet meer.
- Mark, behandeld voor eetverslaving

 

De fijne sfeer in het gebouw en onder de mensen. De ruime en brede openingsuren. De snelle intake. De persoonlijke omgang met de cliënten. Dat je meer keer per week terecht kan, en niet 1 keer per week alleen een kort gesprek.
- Murat, behandeld voor gokverslaving

 

De enorme support, de sympathie van allerlei werknemers, de zorgvuldigheid, de algehele informatie, de zorgzaamheid, de verdieping in mijn problematiek, de handouts, het huiswerk, het e-mailcontact. Ik ben het instituut Trubendorffer en mijn behandelaar erg dankbaar.
- Djamilla, behandeld voor relatieverslaving

 

De hele evidence-based methode slaat bij mij goed aan. Je hebt niet het idee dat je je hoeft over te geven aan de behandelmethode van de betreffende therapeut en daar maar vertrouwen in moet hebben. Uit onderzoek blijkt dat dit gewoon het beste werkt. Wekt bij mij vertrouwen!.
- Yannick, behandeld voor wietverslaving

 

De persoonlijke betrokkenheid van de behandelaar, zijn out of the box denken en zijn inzet om telkens weer klaar te staan voor mij als patiënt. De behandelaar heeft mij echt verder geholpen in mijn proces. Het heeft mij nieuwe inzichten en nieuwe kracht gegeven.
- Rachel, behandeld voor medicijnverslaving

 

De kunde, zorg en aandacht ervaar ik als zo’n enorme steun om dit moeilijke en pijnlijke proces aan te kunnen. Binnen de behandeling is het de kunde en talent van de behandelaar die me helpt. Zij is open en in staat om steeds nieuwe ingangen te onderzoeken om me te helpen. Met resultaat!
- Jasper, behandeld voor seksverslaving

 

Het stoppen met mijn coke- en alcoholverslaving vond ik eigenlijk nog niet eens het moeilijkst. Het op lange termijn volhouden is de grootste uitdaging, hetgeen me is gelukt door de intensieve behandeling bij Trubendorffer. Dat er iets moest veranderen wist ik natuurlijk al lang, maar ik bleef het maar uitstellen. Totdat ik tegen een enorme muur aanliep en wist dat dit niet meer verder kon zo.

Dankzij de intensieve en persoonlijke begeleiding is het mij in enkele maanden gelukt om mijn coke- en alcoholverslaving onder controle te krijgen. Door diep te graven en de confrontatie met mezelf aan te gaan, door moeilijke vragen te stellen en situaties uit het verleden niet onbesproken te laten.

Dat was voor mij het recept voor een nieuw leven, waarin ik weer tot bloei kwam en weer trots op mezelf durf te zijn. De behandeling van mijn alcoholverslaving heeft mij de omgeving en structuur geboden waar ik zo naar op zoek was. Al in het eerste kennismakingsgesprek voelde ik al dat ik hier goed zat. Een luisterend oor, een duidelijke aanpak en aandacht voor mij als persoon. Trubendorffer heeft mij altijd precies geboden wat ik op dat moment nodig had.

- Peter

 

Wil jij ook dit soort resultaten behalen en definitief stoppen met je verslaving? Bel onze deskundigen voor advies over hoe we dit samen gaan realiseren.

☎ Bel 0800 - 999 999 8