Alle behandelingen volledig vergoed. Lees meer over kosten en vergoeding.

alle

verslavingen

Wanneer je zelf niet van je verslaving af kunt komen, heb je professionele hulp nodig. Bij Trubendorffer werken hoogopgeleide professionals zoals psychologen, verslavingsartsen, psychiaters, maatschappelijk werkers en ervaringsdeskundigen om je van je verslaving af te helpen. We weten wat er komt kijken bij het overwinnen van je verslaving, maar ook wat we moeten doen om een terugval te voorkomen.

Een alcoholverslaving is de hel op aarde. Voor jou, maar misschien nog meer voor de mensen om je heen. Bel vandaag, dan kunnen we je direct helpen.

Cocaïneverslaving is erg duur en schadelijk voor de psychische en fysieke gezondheid. Trubendorffer biedt deskundige hulp en zorgt ook voor nazorg.

Cannabisverslaving is een verslaving aan hasj of wiet. Trubendorffer helpt niet alleen de verslaafde zelf, maar ook de naaste omgeving.

Je kunt niet meer mèt, je kunt niet meer zònder. Trubendorffer helpt je om je leven weer op de rit te krijgen.

If you stick to our program you will never ever believe what's gonna happen to you: it's going to be beyond your wildest imagination
- Dick Trubendorffer
Heb je het gevoel niet meer zonder medicijnen te kunnen. Bij ons krijg je een behandeling waarbij je thuis blijft wonen. Je verblijft dus niet in een kliniek ver weg.

Eetverslavingen en eetstoornissen moeten in een zo’n vroeg mogelijk stadium worden aangepakt. Dit voorkomt veel problemen. Maak direct een afspraak!

Ben je een enthousiaste gamer of heb je het gamen niet meer onder controle en ga je langer door dan je wil? Misschien zit je in de gevarenzone voor een gameverslaving.

Heb jij het gokken nog onder controle of heeft het gokken jou onder controle? Speel niet met je toekomst, zet vandaag de eerste stap naar je behandeling.

Na veel verschillende pogingen in de afgelopen jaren heb ik het idee dat jullie mijn problemen echt begrijpen. En het feit dat het programma aan twee kanten werkt, niet alleen van je verslaving af helpt, maar je ook samen nieuwe doelen stelt, vind ik erg goed.
- Peter
Als je complete leven zich alleen nog afspeelt achter je beeldscherm is het hoog tijd voor de Esc-toets. En pak vervolgens je telefoon voor hulp.

Zit je in een relatie die zich kenmerkt door respectloosheid, liefdeloosheid, lichamelijk of emotioneel geweld. Maar kun je je liefdespartner toch niet loslaten?

Een serieuze seksverslaving is echt geen feest. Het goede nieuws is dat je met onze behandelwijze een slagingskans hebt van bijna 100%.

Iedere verslaving is anders. En iedere persoon is anders. Trubendorffer werkt daarom met behandelingen op maat. Persoonlijk, toegewijd en doelgericht.

De persoonlijke betrokkenheid van de behandelaar, zijn out of the box denken en zijn inzet om telkens weer klaar te staan voor mij als patiënt. De behandelaar heeft mij echt verder geholpen in mijn proces. Het heeft mij nieuwe inzichten en nieuwe kracht gegeven.
- Rachel