Bel 0800-999 999 8

voor hulp bij verslaving

Heb jij een probleem met verslaving? Aan onze kant zitten Whitney, Richa, Bram, Stein, Charlotte en Joyce te wachten op je telefoontje. Om te zorgen dat jij zo snel mogelijk van je verslavingsproblemen afkomt.

Bel of mail mij terug

Gokverslaving

Heb jij het gokken nog onder controle of heeft het gokken jou onder controle? Gokken zit in de menselijke aard en gokken is zelfs een succesfactor voor ondernemers. Maar wanneer je gokken een dwangmatig karakter krijgt, noemen we dit een gokverslaving. Je hebt geen plezier meer tijdens het gokken, en zowel winnen als verliezen is een reden voor je om door te gaan en meer geld in te zetten. Je komt als gokverslaafde waarschijnlijk in geldproblemen die je met gokken weer probeert op te lossen. Speel niet langer meer met je toekomst en zet vandaag de eerste stap naar je behandeling.

Gevolgen gokverslaving

Behalve gokschulden heb je met een gokverslaving nog andere gevaren schuilen, zoals depressiviteit en suïcidale gedachten. Je hebt schaamte over je gokverslaving en dit kan ertoe leiden dat je geen contact meer zoekt met de buitenwereld. In sommige gevallen kan je overgaan tot drank- en drugsgebruik. De combinatie van deze situatie zorgt ervoor dat je gokverslaving lastig is om te behandelen. Het is daarom verstandig dat je zo snel mogelijk hulp zoekt voor je gokverslaving.

Hulp bij gokverslaving

Hoe weet je of je hulp nodig hebt om te stoppen met gokken? Je hebt hulp nodig bij een gokverslaving als je:

  • voortdurend denkt aan gokken
  • langer en vaker gokt dan je van plan was
  • blijft doorgaan met gokken tot je laatste geld op is
  • niet zelfstandig kan stoppen met gokken
  • geld leent om te kunnen gokken
  • gokt om je financiële verplichtingen te kunnen betalen
  • bij stoppogingen last krijgt van: slapeloosheid, paniekreacties, geïrriteerd raakt en hoofdpijn krijgt

Als je denkt dat je te maken hebt met een gokverslaving, dan kan Trubendorffer je helpen met intensieve en bewezen effectieve behandelingen om van je gokverslaving af te komen. Wij zijn ervaren in het bieden van hulp bij gokverslaving en werken met professionele en deskundige hulpverleners. Tijdens je behandeling blijf je in je eigen omgeving en kun je je nieuwe geleerde vaardigheden direct gebruiken in de samenleving. Bel voor een eerste gesprek 0800-999 999 8.