Wachttijden

Bij Trubendorffer streven wij er naar om jou als cliënt zo snel en goed mogelijk te helpen. Juist omdat zoveel mensen voor Trubendorffer kiezen kan dit, net als bij iedere andere GGZ zorgverlener, leiden tot wachttijden. Dit betekent dat je niet altijd direct terecht kunt voor een intake op onze behandellocatie. Ook kan het zijn dat je enige tijd dient te wachten voordat je kunt beginnen aan de behandeling.

De intakeprocedure bij Trubendorffer duurt ongeveer vier uur. Onze intakeprocedure bestaat uit een aantal onderdelen waaronder een intake en behandelplanbespreking die aaneensluitend plaatsvinden op één dagdeel. De behandeling start in principe wanneer het behandelplan is getekend. Je kunt namelijk direct starten met het bezoeken van de groepsgesprekken bij Trubendorffer en het deelnemen aan zelfhulpgroepen in je nabije omgeving. De individuele behandelsessies starten enige tijd later. Hieronder vind je de gemiddelde wachttijden over de afgelopen vier weken per behandellocatie. De wachttijd wordt beïnvloed door meerdere, praktische en behandelinhoudelijke, factoren waardoor de werkelijke wachttijd kan afwijken van de gemiddelde wachttijd (laatst aangepast 8-4-2021).

Behandellocatie: Amsterdam

Intake: Zes weken
Start behandeling: Eén week

Behandellocatie: Tilburg

Intake: Drie weken
Start behandeling: Eén week

Behandellocatie: Utrecht

Intake: Zes weken
Start behandeling: Eén week

Behandellocatie: Nijmegen

Intake: Zes week
Start behandeling: Eén week

Behandellocatie: Den Haag

Intake: Elf weken
Start behandeling: Eén week

Behandellocatie: Den Bosch

Intake: Zeven weken
Start behandeling: Eén week

Behandellocatie: Maastricht

Intake: Dertien weken
Start behandeling: Eén week

Momenteel kunnen wij geen cliënten in behandeling nemen die verzekerd zijn bij ASR (Ditzo, De Amersfoortse) en Zorg en Zekerheid, omdat wij geen overeenkomst hebben met deze zorgverzekeraars. Onze Intake Office kijkt graag mee naar de mogelijkheden. Bel 0800-999 999 8 voor meer informatie.