Bel 0800-999 999 8

voor hulp bij verslaving

Heb jij een probleem met verslaving? Aan onze kant zitten Whitney, Richa, Bram, Stein, Charlotte en Joyce te wachten op je telefoontje. Om te zorgen dat jij zo snel mogelijk van je verslavingsproblemen afkomt.

Bel of mail mij terug

Over ons

Bij Trubendorffer ben je in vertrouwde handen. Wij zijn een geregistreerd verslavingszorgproduct van GGZ Crisiscare, een officiële GGZ-instelling voor basis GGZ en gespecialiseerde GGZ, zoals dat in vaktaal heet. Bij ons krijg je een behandeling waarbij je thuis blijft wonen, je hoeft dus niet naar een kliniek ver weg. Deze nieuwe ambulante behandeling is intensiever en bijna altijd effectiever dan de ‘klassieke’ klinische methode. Reden is vooral dat je na de behandeling in een beschermde omgeving niet zomaar wordt teruggestuurd naar het dagelijks leven. Bij Trubendorffer is dat veel meer met elkaar verweven.

Sterke punten van Trubendorffer op een rijtje:
– Geen wachtlijsten, altijd snel een afspraak.
– Volledige vergoeding* (behalve eigen risico) ook binnen de basisverzekering.
– 7 dagen per week open. Ook in de avonduren, in het weekend en op feestdagen.
– Bij Trubendorffer wordt je omgeving altijd betrokken bij de behandeling.
– Klinieken in Amsterdam, Utrecht, Tilburg, Nijmegen en Den Haag
– Nauwe samenwerking met zelfhulpgroepen in het hele land.
– HKZ gecertificeerd.
– Ervaringsdeskundige en hoogopgeleide psychologen, verslavingsartsen, psychiaters en maatschappelijk werkers.
– Onze cliënten waarderen onze behandeling met een 8,7 (cliënttevredenheidsonderzoek 2014).
– Zeer lage drop-out.

 

Kwaliteit gegarandeerd: HKZ gecertificeerd

Wij zijn HKZ (Harmonisatie Kwaliteitsbeoordeling in de Zorgsector) gecertificeerd.
Dat betekent dat de zaken goed op orde zijn, dat we onze cliënten altijd centraal stellen en voortdurend werken aan de verbetering van onze zorg- en dienstverlening.
Het HKZ keurmerk krijg je alleen als het kwaliteitsmanagementsysteem aan alle HKZ-normen voldoet. Die omvatten behalve de strenge internationale ISO 9001-2008 normen ook nog een aantal branche specifieke eisen. Deze zijn erbij gekomen vanuit het overleg tussen de zorginstellingen, de cliënten en de verzekeraars. Het gaat zowel om de kwaliteit van het zorgproces als om de organisatorische kwaliteit. Met de laatste jaren een grote nadruk op de veiligheid van de klanten.
Meer informatie kun je vinden op www.HKZ.nl

Achtergrond

In 1994 reisde Dick Trubendorffer naar de Verenigde Staten voor een laatste wanhopige poging om van een catastrofale verslaving af te komen. Daar maakte hij kennis met de Twaalfstappen methode. Sindsdien is Dick dag in, dag uit clean. Uit ergernis dat deze methode in Nederland door de gevestigde orde totaal werd genegeerd begon hij in 2004 zijn eigen kliniek: Trubendorffer Verslavingszorg.
Zijn toegankelijke en effectieve behandelwijze, het ontbreken van wachtlijsten en het voor Nederland ongehoorde succespercentage zorgden binnen een jaar voor een officiële erkenning van de overheid.
Sindsdien is het hard gegaan. Dit jaar behandelen we meer dan duizend mensen bij Trubendorffer.