Zeer hoge tevredenheidsscore onder cliënten (8,8). Bekijk de succesverhalen.

Over ons

Trubendorffer biedt een unieke verslavingsbehandeling waarbij je niet wordt opgenomen. Met veel toewijding richten wij ons samen met de cliënt op één doel: herstellen van je verslaving.

Over Trubendorffer

Bij Trubendorffer ben je in vertrouwde handen. Wij zijn een geregistreerd verslavingszorgproduct van GGZ Crisiscare, een officiële GGZ-instelling voor gespecialiseerde GGZ, zoals dat in vaktaal heet. Bij ons krijg je een behandeling waarbij je thuis blijft wonen, je hoeft dus niet naar een kliniek ver weg. Deze nieuwe ambulante behandeling is intensiever en bijna altijd effectiever dan de ‘klassieke’ klinische methode. Reden is vooral dat je na de behandeling in een beschermde omgeving niet zomaar wordt teruggestuurd naar het dagelijks leven. Bij Trubendorffer is dat veel meer met elkaar verweven.

Dick Trubendorffer

In 1994 reisde Dick Trubendorffer naar de Verenigde Staten voor een laatste wanhopige poging om van een catastrofale verslaving af te komen. Na een worsteling van ongeveer 2 jaar is Dick sinds 31 januari 1996 volledig clean. Uit ergernis dat de behandeling die hij volgde in Nederland door de gevestigde orde totaal werd genegeerd begon hij in 2005 zijn eigen kliniek: Trubendorffer, Hulp bij verslaving en dubbele diagnose.

Werkwijze

De Trubendorffer behandeling is een abstinentiebehandeling. Dat betekent dat wij verwachten dat de cliënt, voor de duur van de behandeling, volledig stopt met “gedrags- en stemming veranderende middelen en/of gedragingen”. Trubendorffer neemt het standpunt in dat verslaving een chronische en progressieve ziekte/conditie is die eerst tot stilstand moet worden gebracht, waarna herstel mogelijk is.

Zorgprestatiemodel 2022

Bij Trubendorffer zijn wij continue bezig met het verbeteren van de zorg die wij aanbieden aan onze cliënten. De komende tijd gaan wij dit doen door over te gaan op het Zorgprestatiemodel. Meer informatie over het Zorgprestatiemodel en wat dit betekend voor Trubendorffer vind je hier.

Succesverhalen

Lees hier de succesverhalen van onze ex-cliënten

Kosten & vergoeding

Trubendorffer levert Specialistische geestelijke gezondheidszorg (SGGZ). Voor deze zorg ben je wettelijk verzekerd via de verplichte basisverzekering. Onze zorg wordt altijd en volledig vergoed voor alle Nederlandse verzekerden, minus het wettelijk verplichte eigen risico van €385,- in 2022, tenzij je zelf voor een hoger eigen risico hebt gekozen. Heb je je eigen risico nog niet aangewend voor andere zorg dan dien je er dus rekening mee te houden dat je zorgverzekeraar dit bedrag in rekening brengt.

Veelgestelde vragen

Vind op deze pagina de antwoorden op je vragen.

Groepenrooster

Een overzicht van alle groepen per behandellocatie vind je hier.

Privacy Cliënten

Trubendorffer stelt zich ten doel mensen die kampen met een verslaving zo goed mogelijk te informeren en behandelen. Daartoe maakt zij onder meer gebruik van deze website, waarmee zij personen in staat stelt contact met haar op te nemen.

ALGEMENE VOORWAARDEN

De nieuwe algemene voorwaarden Geestelijke gezondheidszorg kun je hier vinden.