Kosten en vergoeding

Je behandeling wordt 100% vergoed

Voor een behandeling bij Trubendorffer ben je wettelijk verzekerd via de verplichte basisverzekering. Jouw behandeling bij ons wordt dus altijd volledig vergoed door de meeste Nederlandse zorgverzekeraars. Je betaalt zelf niets, behalve je eigen risico. Ben je verzekerd bij ASR (DITZO, De Amersfoortse), ENO (Salland, Zorgdirect, Hollandzorg) of Zorg en Zekerheid? Dan geldt het bovenstaande niet.

➤ Plan jouw intake ☎ Bel 0800 - 999 999 8

  • Al 4000+ mensen gingen je voor
  • Zeer hoge cliënten tevredenheidsscore op ZorgkaartNederland (9,2)
  • Behandeling volledig vergoed (m.u.v. eigen risico)

Je betaalt alleen je eigen risico

Jouw behandeling wordt altijd en volledig vergoed door de meeste Nederlandse zorgverzekeraars. Je betaalt alleen het wettelijk verplichte eigen risico van € 385, tenzij je zelf voor een hoger eigen risico hebt gekozen.

Ben je verzekerd bij ASR (DITZO, De Amersfoortse), ENO (Salland, Zorgdirect, Hollandzorg) of Zorg en Zekerheid? Dan geldt er helaas een uitzondering omdat wij geen overeenkomst hebben met deze partijen.

Als je besluit om na (een gedeeltelijke) intake niet in behandeling te gaan of als door ons wordt besloten dat dat wij je niet kunnen helpen, dan zul je de (gedeeltelijke) intake alsnog moeten betalen. Dit kan zo zijn als blijkt dat je niet open staat voor onze behandelmethode of onvoldoende gemotiveerd bent om iets aan je probleem te doen.


Zorg dat je een verwijsbrief hebt

Voor de verwerking door je zorgverzekeraar is het belangrijk dat je bij jouw eerste bezoek een verwijsbrief van je huisarts meebrengt. Deze moet gericht zijn aan Trubendorffer en voorzien van reden van verwijzing, handtekening/stempel en een datum. Zorg ook dat je je kunt legitimeren, neem je zorgpas en een paspoort of id-kaart mee de eerste afspraak.

Als je een afspraak korter dan 24 uur tevoren afzegt, mogen we het wegblijftarief (no show) in rekening brengen.

Download verwijsbrief

Niet volledig vergoed? Wij betalen de rest!

Omdat we iedereen willen helpen, vergoeden we zelf een eventueel ‘verzekeringsgat’. Dat is het verschil tussen wat je zorgverzekeraar vergoedt en wat de behandeling werkelijk kost. Wij nemen dit verschil voor eigen rekening, waardoor je zelf niets hoeft te betalen. Dit geldt momenteel niet voor cliënten die verzekerd zijn bij ASR (DITZO, De Amersfoortse), ENO (Salland, Zorgdirect, Hollandzorg) of Zorg en Zekerheid.

Vragen over de vergoeding?

Stein Cox
Manager intake office