Bel 0800-999 999 8

voor hulp bij verslaving

Heb jij een probleem met verslaving? Aan onze kant zitten Whitney, Richa, Bram, Stein, Charlotte en Joyce te wachten op je telefoontje. Om te zorgen dat jij zo snel mogelijk van je verslavingsproblemen afkomt.

Bel of mail mij terug

Seksverslaving

Als je last hebt van een seksverslaving dan heb je een alsmaar groeiende behoefte aan seksuele activiteiten. Meestal vind je hier geen bevrediging in. Dankzij het internet en de enorme beschikbaarheid van porno ben je niet de enige in Nederland die last heeft van een seksverslaving. Vaak ligt de diepere oorzaak van je seksverslaving bij een gebrek aan affectie bij één of beide ouders. En omdat schaamte een onderdeel van je probleem is, zal je je seksverslaving vaak voor jezelf houden. Ben je een vrouw? Dan kun je dit gevoel nog sterker hebben. Dit maakt het onderkennen van je probleem extra moeilijk. Gelukkig is een seksverslaving goed te behandelen. Bij ons kunnen we je helpen om van je seksverslavingsprobleem af te komen.

Gevaren seksverslaving

Een seksverslaving is absoluut geen feest. Je kunt problemen krijgen op lichamelijk, emotioneel, sociaal en juridisch vlak. Zeer voorkomende gevaren als je een seksverslaving hebt, zijn uitputting, geslachtsziekten, zelfbeschadiging en soms zelfs zelfmoord. Je zondert jezelf af omdat je schuldgevoelens en schaamte hebt. Relaties lopen stuk en op je werk kan je ook niet meer volledig functioneren. Je gaat je grenzen steeds vaker opschuiven waardoor je met een seksverslaving zelfs in juridische problemen kan komen.

Heb ik een seksverslaving?

Het onderscheid tussen een gezonde drang naar seks of een seksverslaving is niet altijd makkelijk te onderscheiden. Je hebt last van een seksverslaving als:

  • je wilt stoppen maar het lukt je niet
  • je seksuele gedrag steeds grotere en extremere vormen aanneemt
  • je seksuele gedrag negatieve gevolgen voor je relatie, werk of studie heeft
  • je last hebt van sterk wisselende gemoedstoestanden.

Waarom Trubendorffer?

Je hoeft je niet te schamen als je last hebt van een seksverslaving. Bij Trubendorffer kunnen we je hulp bieden bij een seksverslaving. Trubendorffer is voorloper in Nederland op het gebied van het succesvol behandelen van seksverslavingen. Onze behandelingen zijn intensief en bewezen effectief. Je hoeft niet naar een kliniek ver weg. Je blijft gewoon thuis wonen of werken. Je behandeling wordt volledig vergoed vanuit de verplichte basisverzekering en we kunnen je direct hulp bieden. Wil je stoppen? Wij kunnen je helpen.

Neem dan snel contact op voor een verhelderend intakegesprek.

Intake