cocaine anonymous

zo help je iemand met een cocaïneverslaving

Ben jij op zoek naar meer informatie over ‘cocaine anonymous’? Cocaine anonymous is een groep cocaïneverslaafden die bij elkaar komt om hun ervaring, kracht en hoop met elkaar te delen met als doel clean te blijven en om anderen te helpen bij het vinden van die vrijheid.
➤ Plan jouw intake ➤ Doe de cocaïnetest

  • Wij helpen meer dan 1.000 cliënten per jaar
  • Zeer hoge cliënten tevredenheidsscore (8,7)
  • Behandeling volledig vergoed

CA / cocaine anonymous meetings

Cocaine anonymous (CA) werkt met vrijblijvende en anonieme bijeenkomsten waarin deelnemers hun ervaringen uitwisselen met het 12-stappenprogramma. Deelname is gratis en er worden geen eisen aan je gesteld of afspraken gemaakt. De bijeenkomsten worden geleid door deelnemers.


Voor wie is CA

CA is er voor iedereen die hulp zoekt om te clean te worden en/of clean te blijven. De groepen bestaan uit mannen en vrouwen uit alle leeftijdscategorieën, met allerlei sociale achtergronden, afkomstig uit steden en van het platteland. Er zijn mensen die volledig in de goot waren beland en mensen die helemaal geen sociale en materiële zaken verloren hebben maar wel graag willen praten over hun cocaine verslaving. Er is echter wel een voorwaarde voor deelname: het verlangen hebben om te stoppen met gebruiken. Maar wie terugvalt, is en blijft welkom.


Cocaine anonymous online

Op de website van cocaine anonymous vind je meer informatie over CA meetings en werkwijze. Hier kun je ook een zelftest doen om te bepalen of het raadzaam is professionele hulp te zoeken of deel te nemen aan een van de CA meetings.

Wil jij van je cocaineverslaving af? Bel dan nu voor een intake bij Trubendorffer. Wij zijn 365 dagen te bereiken. Bel ons via 0800 – 999 999 8. 

☎ Praat nu met een deskundige