Wat doet coke met je gedrag

korte en lange termijn

Cocaïne (coke) is een pepdrug. Wanneer je het snuift, word je actief en vrolijk en voel je je vermoeidheid en honger niet meer. Maar wat doet coke met je gedrag? Trubendorffer – Hulp bij verslaving en dubbele diagnose geeft antwoord op deze vraag. Wij kunnen je helpen herstellen, zodat je snel weer jezelf bent. Je hoeft daarvoor niet te worden opgenomen in een verslavingskliniek.

➤ Plan jouw intake ➤ Doe de cocaïnetest

  • Al 4000+ mensen gingen je voor
  • Zeer hoge cliënten tevredenheidsscore op ZorgkaartNederland (9,2)
  • Behandeling volledig vergoed (m.u.v. eigen risico)


Wat doet coke met je gedrag op korte termijn?

Op de korte termijn merk je meestal de aangename effecten van cocaïne. Je voelt je zelfverzekerder en praat meer dan normaal. Je denkt sneller en je uithoudingsvermogen neemt toe, waardoor je bijvoorbeeld langer kunt dansen.


Wat doet coke met je gedrag op lange termijn?

Op langer termijn raak je echter uitgeput. Je wordt prikkelbaar, rusteloos en depressief. Ook kun je juist agressief, angstig en paranoïde worden. Je vertoont daardoor sneller risicovol gedrag en krijgt makkelijker ruzie met anderen, zeker wanneer je verslaafd bent geraakt.


Wat doet coke met je karakter?

Vaak merken de mensen in de omgeving als eerste dat het karakter van een cocaïnegebruiker steeds meer verandert. Maar wat doet coke met je karakter? Als je het af en toe gebruikt, is er meestal niets aan de hand. Wanneer je regelmatig coke snuift, kunnen bepaalde gebieden in je hersenen veranderen. Dat zie je terug in je karakter. Je wordt ongeïnteresseerd, arrogant, koel en egoïstisch.


Stoppen met coke met hulp van Trubendorffer

Wat doet coke met je gedrag? Houdt deze vraag jou regelmatig bezig, dan bestaat de kans dat je te veel cocaïne gebruikt. Neem dan contact op met Trubendorffer voor een oriënterend gesprek. Veel mensen zijn er met ons ambulante behandelprogramma in geslaagd om volledig te stoppen met coke. Je kunt ons bellen op 0800-999 9998 of een terugbel- of terugmailverzoek achterlaten op onze website.

☎ Bel 0800 - 999 999 8