Afkickkliniek coke

Wij helpen je

Ben je op zoek naar een afkickkliniek voor coke? Bedenk dan dat opname in een afkickkliniek om met coke te stoppen niet altijd nodig is. Bij Trubendorffer – Hulp bij verslaving en dubbele diagnose helpen we je herstellen van je cokeverslaving, terwijl je gewoon thuis blijft wonen. Je komt regelmatig voor een intensieve behandeling naar één van onze behandellocaties.

➤ Plan jouw intake ➤ Doe de cocaïnetest

  • Al 4000+ mensen gingen je voor
  • Zeer hoge cliënten tevredenheidsscore op ZorgkaartNederland (9,2)
  • Behandeling volledig vergoed (m.u.v. eigen risico)


Afkicken van coke?

Cocaïne (afgekort coke) is een pepdrug. Het wordt verhandeld in de vorm van een wit poeder, dat gemaakt wordt uit de cocaplant. Wanneer je coke snuift, word je tijdelijk actief, opgewekt en zelfverzekerder. Je kunt van cocaïne echter ook angstig, onrustig en agressief worden. Bovendien is coke verslavend. Je hoeft echter niet naar een afkickkliniek om van cocaïne af te komen.


Afkickkliniek coke meestal niet nodig

Je raakt makkelijk psychisch verslaafd aan cocaïne. Wanneer je regelmatig coke gebruikt, kun je ook een lichamelijke verslaving ontwikkelen. Je hebt steeds meer nodig om hetzelfde effect te bereiken (tolerantie) en ervaart afkickverschijnselen wanneer je stopt. Wil je stoppen, maar lukt je dat niet? Meld je dan bij Trubendorffer – opname in een afkickkliniek voor coke is meestal niet nodig.


Naar een afkickkliniek om met coke te stoppen?

Overweeg je een opname in een afkickkliniek omdat je cocaïne te lekker vindt? Je kunt ook terecht bij Trubendorffer voor ambulante behandeling. Je herstelt in je eigen woonomgeving en bezoekt regelmatig één van onze behandellocaties voor individuele verslavingshulp en deelname aan zelfhulpgroepen. Een voordeel van ambulante behandeling ten opzichte van een afkickkliniek wanneer je met coke wilt stoppen, is dat de overgang naar je gewone leven een stuk kleiner is, waardoor je minder snel terugvalt.


Herstellen van je cokeverslaving bij Trubendorffer

Wil je van je cokeverslaving te herstellen? Bel dan 0800-999 9998 voor een eerste gesprek bij Trubendorffer. Met ons ambulante behandelprogramma hebben we al veel mensen geholpen, zonder opname in een afkickkliniek, om met coke te stoppen.
☎ Bel 0800 - 999 999 8