Uitwerking coke versnellen

hoe doe je dat?

Het is een bekend fenomeen: de coke-kater of het probleem dat je niet kunt slapen na coke. Kun je dan de uitwerking van coke versnellen? Trubendorffer – Hulp bij verslaving en dubbele diagnose legt uit waarom dat maar beperkt mogelijk is. Heb je coke gebuikt en vermoed je dat je verslaafd bent geraakt aan coke? Dan kunje bij ons een behandeling volgen, terwijl je gewoon in je eigen omgeving blijft wonen en werken.

➤ Plan jouw intake ➤ Doe de cocaïnetest

  • Al 4000+ mensen gingen je voor
  • Zeer hoge cliënten tevredenheidsscore op ZorgkaartNederland (9,2)
  • Behandeling volledig vergoed (m.u.v. eigen risico)

Hoe werkt de uitwerking van coke?

Cocaïne, oftewel coke, valt onder de harddrugs. Het is een pepmiddel, waar je actief en vrolijk van wordt. De volgende dag na coke valt echter vaak tegen; veel mensen ontwikkelen een zogeheten coke-kater. Het is moeilijk om snel nuchter te worden na coke gebruikt te hebben. Je kunt vaak slecht slapen na coke en de uitwerking van coke kan soms lang duren. Er zijn echter wel wat dingen die je kunt doen om de uitwerking van coke te versnellen.


Risico’s van cokegebruik

Behalve de aangename oppeppende effecten van coke kun je ook nadelige effecten ervaren. Je kunt agressief en paranoïde worden tijdens het gebruik. De dag na coke gebruikt te hebben kun je last krijgen van een kater, met symptomen als vermoeidheid, misselijkheid, hoofdpijn en emotionele klachten als somberheid of een leeg gevoel.


Hoe kun je de uitwerking van coke versnellen?

Je lichaam heeft tijd en rust nodig om te herstellen van cocaïnegebruik. Het kan helpen om veel vocht te drinken. Vul zouten en suikers aan via je voeding. Vitamine C kan helpen de cocaïne sneller af te breken en snel nuchter te worden na coke. De beste oplossing blijft natuurlijk om helemaal geen coke te gebruiken.


Last van een cokeverslaving? Trubendorffer helpt

Veel mensen ervaren een kater na het gebruik van cocaïne. Helaas is de uitwerking van coke versnellen maar deels mogelijk. Heb je last van een cokeverslaving? Bel dan naar Trubendorffer – Hulp bij verslaving en dubbele diagnose. Je bereikt ons op telefoonnummer 0800-999 9998 of via ons intakefomulier. Met ons persoonlijke ambulante behandelprogramma hebben we al veel mensen helpen herstellen van hun cokeverslaving.

☎ Praat nu met een deskundige