Volgende dag na coke

De effecten en gevaren

De meeste gebruikers voelen zich de volgende dag na coke behoorlijk slecht. Cocaïne (coke) is dan ook ontzettend verslavend. De volgende dag na coke krijg je last van een coke-kater en kun je je behoorlijk brak voelen. Hoe kom je de dag na cokegebruik het beste door? Hier wat tips.

➤ Plan jouw intake ➤ Doe de cocaïnetest

  • Al 4000+ mensen gingen je voor
  • Zeer hoge cliënten tevredenheidsscore op ZorgkaartNederland (9,2)
  • Behandeling volledig vergoed (m.u.v. eigen risico)

Effect van cocaïne

Coke is een pepdrug die de hoeveelheid neurotransmitters (dopamine en noradrenaline) in je hersenen beïnvloedt. Je voelt je daardoor actief, vrolijk en energiek. Gebruikers voelen zich zelfverzekerder en praten meer dan normaal. Na het snuiven van een lijntje coke voel je geen honger en vermoeidheid meer. Het effect houdt echter maar kort aan, tot maximaal een uur. De volgende dag krijg je last van de gevolgen.


De volgende dag na coke

Zodra de coke is uitgewerkt, en zeker ook de volgende dag na coke te hebben gebruikt, voelen de meeste mensen zich slecht. De hoeveelheid neurotransmitters moet worden hersteld en de energie die je gebruikt hebt om te feesten moet worden aangevuld. De dag na cocaïnegebruik voel je je daarom moe, somber, lusteloos en prikkelbaar.


Snuiven op de dag na cokegebruik

Op de dag na coke is het verleidelijk om een lijntje te snuiven om je beter te voelen. De kans is echter groot dat je op deze manier verslaafd raakt. Meestal lukt het niet om zelf te stoppen met coke. Schakel daarom professionele hulp in, bijvoorbeeld van Trubendorffer. Daarmee is die akelige dag na cocaïnegebruik voorgoed verleden tijd.


Stoppen met coke bij Trubendorffer

Weet jij maar al te goed hoe beroerd je je de volgende dag na coke voelt? Bel dan 0800-999 9998 voor een eerste gesprek bij Trubendorffer. Ons bewezen effectieve behandelprogramma bestaat uit persoonlijke begeleiding door onze betrokken professionals en deelname aan zelfhulpgroepen met andere (ex-)verslaafden. Zo vergroten we de kans dat jij blijvend van je verslaving herstelt en nooit meer last hebt van de dag na coke.

☎ Praat nu met een deskundige