Hoe lang blijft cocaïne in je urine?

Wij helpen je

Heb je cocaïne gebruikt en ben je bang dat dat tijdens een drugstest te zien is? Wil je weten of je je urine kunt zuiveren van coke? Trubendorffer – Hulp bij verslaving en dubbele diagnose geeft antwoord op de vraag: Hoe lang blijft cocaïne in je urine? Bovendien helpen we je herstellen wanneer je cocaïnegebruik een probleem is geworden – zonder opname in een kliniek.

➤ Plan jouw intake ➤ Doe de cocaïnetest

  • Al 4000+ mensen gingen je voor
  • Zeer hoge cliënten tevredenheidsscore op ZorgkaartNederland (9,2)
  • Behandeling volledig vergoed (m.u.v. eigen risico)


Hoe lang blijft cocaïne in je urine aantoonbaar?

Wanneer je cocaïne gebruikt, komt het in je bloed terecht. Na ongeveer 5 uur is vrijwel alle coke afgebroken door je lever. De afbraakstoffen worden uitgescheiden door je nieren en komen zo in je urine. Bij een drugstest worden deze afbraakstoffen gemeten. Hoe lang blijft cocaïne in je urine aantoonbaar? Bij incidenteel cocaïnegebruik gemiddeld 2–5 dagen. Gebruik je regelmatig coke? Dan kan dit tot wel 8 dagen na gebruik in je urine gemeten worden.


Kun je urine zuiveren van coke?

Er zijn geen manieren om urine te zuiveren voor een drugscontrole. Je moet dus clean zijn. Wanneer de onderzoekers vermoeden dat je ze voor de gek wilt houden, kunnen ze extra testen doen. Zo kijken ze bijvoorbeeld of je urine vers is of dat je hebt geprobeerd je urine te verdunnen door extreem veel te drinken.


Behandeling van cokeverslaving bij Trubendorffer

Hoe lang blijft cocaïne in je urine en is er een manier om je urine te zuiveren voor een drugscontrole? Als dit vragen zijn waar je je regelmatig mee bezighoudt, kan het zijn dat je verslaafd bent aan coke. Neem dan contact op met Trubendorffer – Hulp bij verslaving en dubbele diagnose. Ons ambulante behandelprogramma volg je op één van onze behandellocaties. Je blijft dus gewoon thuis wonen en wordt niet opgenomen in een verslavingskliniek. Bel ons op 0800-999 9998 voor een oriënterend gesprek en om je aan te melden.
☎ Bel 0800 - 999 999 8