Hoeveel coke snuiven?

Hoeveel is te veel

Het gebruik van cocaïne is schadelijk voor je gezondheid en bovendien duur. Toch sluipt een verslaving er makkelijk in. Voor je het weet, gaat er een gram per dag doorheen tijdens het coke snuiven. Hoeveel is té veel en hoe kom je van je verslaving af? Ook jij kunt stoppen met coke.

➤ Plan jouw intake ➤ Doe de cocaïnetest

  • Al 4000+ mensen gingen je voor
  • Zeer hoge cliënten tevredenheidsscore op ZorgkaartNederland (9,2)
  • Behandeling volledig vergoed (m.u.v. eigen risico)

Hoeveel coke op een avond is schadelijk?

We kunnen maar beter duidelijk zijn: of je nou af en toe een lijntje neemt of één gram coke op een avond gebruikt, coke snuiven – hoeveel of hoe weinig ook – is altijd schadelijk voor je lichaam. Ook bestaan er altijd de kans op een overdosis.


Coke snuiven: hoeveel gebruik jij?

Benieuwd hoeveel coke jij op een avond neemt? En hoeveel lijntjes er in een (halve) gram coke zit? De meeste mensen die coke snuiven maken lijntjes van ongeveer 0,05 ( 1/20e) gram. Oftewel: je haalt zo’n 20 lijntjes uit één gram coke en 10 uit een halve. Coke werkt maar zo’n 30 minuten. Vaak begin je met een paar halve lijntjes, maar neem je al snel veel meer.

Al in het eerste kennismakingsgesprek voelde ik al dat ik bij Trubendorffer goed zat. Een luisterend oor, een duidelijke aanpak en aandacht voor mij als persoon.
- Peter

Hoeveel coke voor overdosis?

Bij injecteren of roken is de kans op een overdosis groter dan bij snuiven, maar er kan hoe dan ook een overdosis optreden. Dat heeft niet alleen met de hoeveelheid te maken. Een overdosis kan ook optreden omdat de coke verkeerd valt, van slechte kwaliteit is of er te veel cocaïne is opgenomen door het lichaam.

Heb je last van hart- en vaatziekten dan loop je een extra groot risico. Elke hoeveelheid coke snuiven: hoeveel of hoe weinig ook, kan kortom al leiden tot een overdosis en zelfs tot de dood.

Wil je weten of jij te veel coke gebruikt? Doe de cocaïnetest.


Hulp bij stoppen met cocaïne

Wil je van stoppen met coke snuiven? Hoeveel of hoe weinig je ook gebruikt? Wij bieden ambulante hulp door deskundige hulpverleners. Tijdens de behandeling blijf je gewoon thuis wonen. Zo kun je gewoon doorgaan met je studie of werk. En kun je alles wat je leert direct toepassen in de praktijk. Ook leer je zo hoe je om moet gaat met lastige situaties in je dagelijkse leven. Dit maakt de kans op een terugval klein en de kans op succes groot. Ben jij klaar om voor altijd te stoppen met coke? Neem vandaag nog contact met ons op.

Meer weten? Bel ons op: 0800-999 999 8. Wij zijn bereikbaar. Je kunt dus altijd bellen. Kies je voor onze ambulante behandeling in Nederland, dan krijg je een persoonlijke cliëntcoach toegewezen, die gedurende je gehele behandeling jouw aanspreekpunt blijft. 

☎ Praat nu met een deskundige

”Categorie: Cocaïneverslaving