Cocaine test

Doe de test

Ongeveer 1 op de 20 mensen gebruikt wel eens cocaine (coke). Gebruik van deze stimulerende harddrug kan echter leiden tot een cokeverslaving. Test of jij verslaafd bent met de anonieme cocaine test van Trubendorffer. Als uit de coke test blijkt dat je verslaafd bent, kunnen wij je helpen afkicken zonder opname in een afkickkliniek. Ook als je niet verslaafd bent maar minder coke wilt gebruiken, kun je bij ons terecht.


Coke test: wanneer gebruik je te veel cocaine?

Naar schatting heeft 5% van de Nederlandse bevolking wel eens cocaine gebruikt. Onder festival- en clubbezoekers ligt dit percentage hoger: ongeveer een derde gebruikt cocaine. Test of jij te veel cocaine gebruikt met de cokeverslaving test van Trubendorffer. De cocaine test is volledig anoniem en wij slaan de gegevens die je invult in de cocainegebruik test niet op.


Hoe werkt de cocaine test?

De cokeverslaving test bestaat uit een aantal vragen over jouw gebruik van cocaine. Hoeveel cocaine gebruik je? En wat zijn jouw redenen om cocaine te gebruiken? De uitslag van de cocaine test geeft antwoord op de vraag of jouw cocainegebruik mogelijk problematisch is. Blijkt uit de test dat de kans groot is dat jij verslaafd bent aan cocaine? Neem dan contact op met Trubendorffer. Ook wanneer jouw cocainegebruik volgens de test niet problematisch is, kun je bij ons terecht voor informatie en hulp bij stoppen met cocaine.


Behandeling van cocaineverslaving bij Trubendorffer

Blijkt uit de cocaine test dat jouw cocainegebruik mogelijk een probleem is? Of wil je meer weten over hoe je kunt stoppen met cocaine te gebruiken? Wij kunnen je helpen om van cokeverslaving af te komen. Dankzij onze ambulante hulpverlaning kun je gewoon thuis stoppen met je verslaving.

Heb jij vragen naar aanleiding van je cocaine test? Bel 0800-999 999 8. Voor meer informatie over cocaïneverslaving kun je contact met ons opnemen.

☎ Praat nu met een deskundige

”Categorie: Cocaïneverslaving