Stoppen met alcohol ervaringen

Zo deden anderen dat

Succesvol stoppen met alcohol en je ervaringen gebruiken om anderen te helpen? Velen gingen je voor bij Trubendorffer – Hulp bij verslaving en dubbele diagnose. Op onze website vind je veel waargebeurde verhalen over alcohol en andere verslavingen. Met ons intensieve behandelprogramma helpen we je herstellen van je alcoholverslaving terwijl je thuis woont.

➤ Plan jouw intake ➤ Doe de alcoholtest

  • Al 4000+ mensen gingen je voor
  • Zeer hoge cliënten tevredenheidsscore op ZorgkaartNederland (9,2)
  • Behandeling volledig vergoed (m.u.v. eigen risico)

Alcoholverslaving

Nederland telt ruim 1 miljoen probleemdrinkers, waarvan meer dan 80.000 mensen verslaafd zijn aan alcohol. Bij een alcoholverslaving hunker je naar alcohol, lukt het je niet om te stoppen en blijf je drinken, ook al zorgt je drankgebruik voor schade. Zo verhoogt overmatig alcoholgebruik je risico op allerlei ziektes, relatieproblemen, sociale isolatie en financiële problemen.


Stoppen met alcohol: ervaringen delen helpt

Als drankverslaafde voel je je vaak alleen. Je schaamt je voor je drankmisbruik en geeft jezelf de schuld van de problemen die je hebt omdat het je niet lukt om te stoppen met alcohol. Ervaringen van andere (ex-)verslaafden kunnen je helpen inzien dat je niet de enige bent die hiermee worstelt. Ook kun je hoop putten uit de vele alcoholverhalen van mensen die succesvol van hun drankverslaving zijn hersteld.


Stop met alcohol bij Trubendorffer

Hang jij regelmatig alcoholverhalen op tegen je vrienden? Of ben je die inmiddels kwijt doordat je zoveel drinkt? In beide gevallen is het tijd om te stoppen met alcohol. Bij Trubendorffer krijg je persoonlijke begeleiding en neem je deel aan zelfhulpgroepen met andere (ex-)verslaafden. Je herstelt in je eigen woonomgeving en volgt de behandeling op een van onze locaties.


Meer informatie en contact

Hebben de waargebeurde verhalen over alcohol stoppen jou geïnspireerd? Meld je dan aan voor het bewezen effectieve behandelprogramma van Trubendorffer. Je bereikt ons van 07:00 tot 22:00 via telefoonnummer 0800-999 9998. Wij helpen je stoppen met alcohol en je ervaringen kun je gebruiken om andere verslaafden te inspireren. Zo rekenen we samen af met verslaving.

☎ Bel 0800 - 999 999 8