Netelroos door alcohol

Wat is dat eigenlijk?

Sommige mensen krijgen netelroos door alcohol. Maar wat is netelroos eigenlijk en waardoor wordt het veroorzaakt? En moet je echt stoppen met alcohol als dat de oorzaak is van de netelroos? Trubendorffer – Hulp bij verslaving en dubbele diagnose legt het uit en helpt je stoppen met alcohol als dat je niet alleen lukt. Je volgt onze intensieve behandeling online of op een van onze locaties terwijl je gewoon thuis blijft wonen.

➤ Plan jouw intake ➤ Doe de alcoholtest

  • Al 4000+ mensen gingen je voor
  • Zeer hoge cliënten tevredenheidsscore op ZorgkaartNederland (9,2)
  • Behandeling volledig vergoed (m.u.v. eigen risico)

Wat is netelroos?

Netelroos is huiduitslag die door een allergische reactie veroorzaakt wordt. Je huid wordt rood, je krijgt bulten en jeuk. Netelroos kan ook pijn doen. Allergische reacties kunnen erger worden naarmate je er vaker last van hebt. In het ergste geval kun je een anafylactische reactie krijgen, waarbij je in shock kunt raken en zelfs kunt overlijden. Het is daarom verstandig om uit te zoeken waarvoor je allergisch bent.


Kan netelroos door alcohol veroorzaakt worden?

Je kunt allergisch zijn voor alcohol, hoewel dat zeldzaam is. De meeste mensen die netelroos door alcohol krijgen, zijn allergisch voor een van de andere bestanddelen van hun drankje, zoals de granen in bier of het fruit in wijn. Ben je echt allergisch voor alcohol? Drink het dan niet meer.


Alcoholverslaving

Kun je moeilijk stoppen met alcohol? Dan ben je mogelijk verslaafd geraakt. Bij Trubendorffer helpen we je herstellen van je verslaving met een bewezen effectief behandelprogramma op basis van cognitieve gedragstherapie en lotgenotencontact. Hiermee hebben we al duizenden mensen van hun verslaving afgeholpen.


Trubendorffer helpt je stoppen met alcohol

Krijg jij netelroos door alcohol? Dan ben je mogelijk allergisch voor alcohol. Vind je het moeilijk om te stoppen met alcohol, bel dan 0800-999 9998 en vraag om hulp van de betrokken professionals van Trubendorffer. Wij helpen je herstellen van je drankverslaving in je eigen woonomgeving. Daarmee is jouw kans op een terugval het kleinst.

☎ Bel 0800 - 999 999 8