Trucjes stoppen met roken

Zo kom je er vanaf

De meeste mensen lukt het niet om in één keer te stoppen met roken. Maar er zijn allerlei trucjes om stoppen met roken makkelijker te maken. Trubendorffer – Hulp bij verslaving en dubbele diagnose geeft trucjes om te stoppen met roken, maar biedt geen behandelingen aan voor het stoppen met roken. Ben je daarnaast ook verslaafd aan bijvoorbeeld alcohol of drugs? Met ons effectieve behandelprogramma helpen wij je in één keer stoppen terwijl je gewoon thuis blijft wonen, omdat jouw kans op blijvend herstel van je verslavingen daarmee het grootst is.

Gaat het roken meestal gepaard met het drinken van alcohol?
Lees dan onze tips om te stoppen met drinken, daarmee heeft het stoppen met roken een veel grotere kans van slagen!
Je hoeft geen gegevens achter te laten, je krijgt het echt helemaal gratis.

Verslaafd aan roken

Roken is zowel lichamelijk als geestelijk verslavend. De ergste ontwenningsverschijnselen zijn binnen een paar weken wel over, maar de zin in een sigaret kan de rest van je leven duren. Er zijn veel trucjes zodat stoppen met roken makkelijker wordt. Eén daarvan is om al je verslavingen in één keer aan te pakken. Dat is even moeilijk, maar daarna kun je ook echt genieten van een leven dat niet meer in het teken staat van je verslavingen.


Trucjes zodat stoppen met roken makkelijker wordt

Dit zijn een aantal effectieve trucjes om te stoppen met roken:

  • Bedenk waarom je stopt
  • Spreek redenen om te blijven roken tegen
  • Zoek afleiding
  • Vervang het roken door een leuke activiteit
  • Vermijd de verleiding zoveel mogelijk

Trubendorffer helpt bij verslaving

Zijn onze trucjes om te stoppen met roken niet voldoende, omdat je ook andere verslavingen hebt waar je van af wilt? De ervaren medewerkers van Trubendorffer helpen je graag bij het aanpakken van die andere verslavingen. Voor roken bieden wij geen behandeling aan. Ons intensieve behandelprogramma is gebaseerd op cognitieve gedragstherapie en lotgenotencontact in combinatie met abstinentie (geheelonthouding).


Contact met Trubendorffer

Bij Trubendorffer helpen we je niet alleen met trucjes zodat stoppen met roken makkelijker gaat, maar ook met het aanpakken van andere verslavingen. Wil jij serieus aan het werk om een verslavingsvrij leven op te bouwen? Bel ons dan op 0800-999 9998.

 
"Ik heb de tips uit het e-book geprint en op mijn koelkast geplakt. Dankzij de stappen ben ik van een weekenddrinker naar volledig alcoholvrij gegaan." – Milou
 

➤ Plan jouw intake ☎ Bel 0800 - 999 999 8

  • Al 4000+ mensen gingen je voor
  • Zeer hoge cliënten tevredenheidsscore op ZorgkaartNederland (9,2)
  • Behandeling volledig vergoed (m.u.v. eigen risico)