Verslavingszorg Amsterdam

Plan jouw intake

Woon je in of rond onze hoofdstad en ben je op zoek naar goede verslavingszorg in Amsterdam? Dan ben je bij Trubendorffer – Hulp bij verslaving en dubbele diagnose aan het juiste adres om je verslaving te behandelen. Trubendorffer gaat samen met jou de strijd aan met welke verslaving dan ook. We doen dat met een ambulant programma – dus zonder dat je wordt opgenomen in een kliniek.

➤ Plan jouw intake ☎ Praat nu met een deskundige

  • Wij helpen meer dan 1.500 cliënten per jaar
  • Zeer hoge cliënten tevredenheidsscore (8,7)
  • Behandeling volledig vergoed

Let op: We hebben twee behandellocaties in Amsterdam! Kijk goed op je formulier op welke locatie jij je behandeling kan volgen.


Verslavingszorg in Amsterdam

Wil jij afkicken van alcohol in Amsterdam? Of herstellen van een andere verslaving, zoals roken, drugs of seks? Kom dan naar één van de twee behandellocaties van Trubendorffer Amsterdam. Op beide behandellocaties kun je terecht voor behandeling van verschillende soorten verslaving, bijvoorbeeld als je wilt afkicken van wiet in Amsterdam.


Locaties van Trubendorffer in Amsterdam

Voor verslavingszorg in Amsterdam kun je terecht op één van de twee behandellocaties van Trubendorffer. Je vindt ons op Geschutswerf 14, in de buurt van dierentuin Artis. Je kunt ook kiezen voor een behandeling op onze locatie op Obiplein 18E, op loopafstand van station Amsterdam Muiderpoort. Onze betrokken professionals op beide locaties hebben jarenlange ervaring in het bieden van persoonlijke verslavingszorg.

Telefoon
Algemeen: 020 – 763 05 00
(open 7 dagen per week tussen 7.00 en 22.00 uur)
Intake: 0800 – 999 999 8 (Gratis)
(bereikbaar 7 dagen per week, 24 uur per dag)

Adres & Breikbaarheid

Trubendorffer Verslavingszorg Amsterdam
Geschutswerf 14
1018 BX Amsterdam

Klik hier voor de routebeschrijving van behandellocatie Geschutswerf

Trubendorffer Verslavingszorg Amsterdam
Obiplein 18 E
1094 RB Amsterdam

We zijn goed bereikbaar met het OV: Je vindt onze locatie op loopafstand van Station Muiderpoort.

Helaas is behandellocatie Amsterdam niet toegankelijk voor mindervaliden. Onze behandellocatie in Tilburg is op weekdagen van 9:00 – 17:00 wél toegankelijk voor mindervaliden/ rolstoelvriendelijk.


Werkwijze van Trubendorffer

Met ons ambulante programma hebben we al duizenden mensen blijvend helpen herstellen van hun verslaving. Het bewezen effectieve behandelprogramma van Trubendorffer volg je terwijl je thuis blijft wonen en je gewone leven leeft – opname in een afkickkliniek is (meestal) niet nodig. Daarmee is de kans op een terugval na afloop van de behandeling het kleinst.


Herstel van je verslaving bij Trubendorffer Amsterdam

Wil jij herstellen van je verslaving en bijvoorbeeld afkicken van alcohol in Amsterdam? Meld je dan aan voor de ambulante behandeling van Trubendorffer. Je volgt deze intensieve behandeling op één van onze behandellocaties, terwijl je gewoon thuis woont en je normale activiteiten volgt. Bel ons op 0800-999 9998 voor meer informatie en om je aan te melden voor onze verslavingszorg in Amsterdam.

Zet de eerste stap naar jouw verslavingsvrije leven

Je bent nog maar een kleine stap verwijderd van een gezond en verslavingsvrij leven. Tijdens jouw eerste (gratis) gesprek beantwoorden we al jouw vragen, daarna beslis je of je door wil gaan met jouw behandeling.

Er is geen wachtlijst. Je kunt direct starten met je leven te veranderen.