Verslavingszorg Amsterdam

Plan jouw intake

Woon je in of rond onze hoofdstad en ben je op zoek naar goede verslavingszorg in Amsterdam? Dan ben je bij Trubendorffer – Hulp bij verslaving en dubbele diagnose aan het juiste adres om je verslaving op passende wijze te behandelen. Wij gaan samen met jou de strijd aan met welke verslaving dan ook. We doen dat met een ambulant programma – dus zonder dat je wordt opgenomen in een afkickkliniek.

➤ Plan jouw intake ☎ Bel 0800 - 999 999 8

  • Wij helpen meer dan 1.500 cliënten per jaar
  • Zeer hoge cliënten tevredenheidsscore (8,7)
  • Behandeling volledig vergoed

Let op: We hebben twee behandellocaties in Amsterdam! Kijk goed op je formulier op welke locatie jij je behandeling kan volgen.


Verslavingszorg in Amsterdam

Wil jij afkicken van bijvoorbeeld alcohol in Amsterdam? Of herstellen van een andere verslaving, zoals roken, drugs of seks? Kom dan naar één van de twee behandellocaties van Trubendorffer Amsterdam. Op beide behandellocaties kun je terecht voor behandeling van verschillende soorten verslaving, bijvoorbeeld als je wilt afkicken van wiet in Amsterdam.

De hele evidence-based methode slaat bij mij goed aan. Je hoeft je niet zomaar over te geven aan een behandelmethode. Uit onderzoek blijkt dat dit gewoon het beste werkt.
- Yannick
Stop net als Yannick met jouw verslaving.

Locaties van Trubendorffer in Amsterdam

Wil jij afkicken van alcohol of wiet in Amsterdam? Of afkicken van een andere verslaving, zoals roken, drugs of seks? Kom dan naar één van de twee behandellocaties van Trubendorffer Amsterdam. Op beide behandellocaties kun je terecht voor behandeling van verschillende soorten verslaving.

Er zijn verschillende manieren om van jouw verslaving te herstellen. Bijvoorbeeld via een detox- of een ambulante behandeling. Wat voor jou de best passende aanpak is, wordt bepaald door ons deskundig personeel. Zij zorgen ervoor dat jij altijd de juiste behandeling krijgt. Vaak is behandeling mogelijk op 1 van onze 7 behandellocaties bij jou in de buurt.


Onze locaties in Amsterdam

Voor verslavingszorg in Amsterdam kun je terecht op één van onze twee behandellocaties. Je vindt ons op Geschutswerf 14, in de buurt van dierentuin Artis. Je kunt ook kiezen voor een behandeling op onze locatie op Obiplein 18E, op loopafstand van station Amsterdam Muiderpoort. Onze betrokken deskundigen op beide locaties hebben jarenlange ervaring in het bieden van persoonlijke verslavingszorg.

Telefoon
Intake: 0800 – 999 999 8 (Gratis)
(bereikbaar 7 dagen per week, van 7:00 tot 22:00 uur)

Adres & Breikbaarheid

Trubendorffer Verslavingszorg Amsterdam
Geschutswerf 14
1018 BX Amsterdam

Klik hier voor de routebeschrijving van behandellocatie Geschutswerf

Trubendorffer Verslavingszorg Amsterdam
Obiplein 18 E
1094 RB Amsterdam

We zijn goed bereikbaar met het OV: Je vindt onze locatie op loopafstand van Station Muiderpoort.

Helaas is behandellocatie Amsterdam niet toegankelijk voor mindervaliden. Onze behandellocatie in Tilburg is op weekdagen van 9:00 – 17:00 wél toegankelijk voor mindervaliden/ rolstoelvriendelijk.


Wat is onze werkwijze

Met ons ambulante programma hebben we al duizenden mensen blijvend helpen herstellen van hun verslaving. Ons bewezen effectieve behandelprogramma volg je terwijl je thuis blijft wonen en je gewone leven leeft. Daarmee is de kans op een terugval na afloop van de behandeling het kleinst.

Soms is een detox in een afkickkliniek toch nodig. Neem contact op met onze intake office om uit te vinden wat voor jou de passende behandeling is. Zij verzorgen een advies passend bij jouw verslaving en zorgen ervoor dat wanneer dit nodig is jij direct kan starten met detoxen in een afkickkliniek.


Herstel van je verslaving bij ons in Amsterdam

Wil jij herstellen van je verslaving en bijvoorbeeld afkicken van alcohol of wiet in Amsterdam? Meld je dan bij ons aan voor onze ambulante behandeling. Je volgt deze intensieve behandeling op één van onze behandellocaties, terwijl je gewoon thuis woont en je normale activiteiten volgt. Bel ons op 0800 999 999 8 voor meer informatie en om je aan te melden voor onze verslavingszorg in Amsterdam.

Zet de eerste stap naar jouw verslavingsvrije leven

Je bent nog maar een kleine stap verwijderd van een gezond een verslavingsvrij leven. Tijdens jouw eerste gesprek beantwoorden wij al jouw vragen, daarna beslis je of je door wilt gaan met jouw behandeling.

Jouw behandeling wordt 100% vergoed, je betaalt alleen je eigen risico.