Verslavingszorg Den Haag

Wij helpen je

Honderdduizenden Nederlanders worstelen met een verslaving, bijvoorbeeld aan alcohol, drugs, seks of gokken. Woon je in Zuid-Holland en zoek je goede verslavingszorg in Den Haag? Dan kun je contact met ons opnemen. Wij zijn een officieel erkende GGZ-instelling die zich gespecialiseerd heeft in het helpen van mensen die willen stoppen met hun verslaving. We doen dat met een ambulant behandelprogramma, dat is een vorm van verslavingszorg waarbij je tijdens je behandeling thuis in Den Haag kan blijven wonen. Hierbij word je dus niet opgenomen. In sommige gevallen blijkt opname in een verslavingskliniek wel nodig, bijvoorbeeld voor een detox. Wij informeren je graag over de best passende vorm van verslavingszorg in Den Haag voor jou.

➤ Plan jouw intake ☎ Bel 0800 - 999 999 8

  • Wij helpen meer dan 1.500 cliënten per jaar
  • Zeer hoge cliënten tevredenheidsscore (8,7)
  • Behandeling volledig vergoed

Verslavingszorg Den Haag

Bij ons ben je aan het juiste adres om je verslaving te laten behandelen. Wij gaan samen met jou de strijd aan met welke verslaving dan ook. Neem contact op met de hulpverleners van behandellocatie Den Haag via onderstaande gegevens. Wil je jezelf aanmelden voor behandeling in de verslavingszorg, maar weet je niet welke behandeling het beste werkt voor jou? Neem ook dan contact met ons op. Onze deskundige medewerkers met jou mee welke vorm van verslavingszorg het beste bij jou past.

Telefoon
Intake: 0800 – 999 999 8 (Gratis)
(bereikbaar 7 dagen per week, van 7:00 tot 22:00 uur)

Adres & Bereikbaarheid
Trubendorffer | Verslavingszorg | Den Haag
Bezuidenhoutseweg 115
2594 AD Den Haag


De hele evidence-based methode slaat bij mij goed aan. Je hoeft je niet zomaar over te geven aan een behandelmethode. Uit onderzoek blijkt dat dit gewoon het beste werkt.
- Yannick
Stop net als Yannick met jouw verslaving.

Soorten verslavingszorg

Wij werken met een bewezen effectief behandelprogramma. Onze behandeling volg je op één van onze behandellocaties in Nederland, bijvoorbeeld in Den Haag. Bij deze manier van behandelen blijf je thuis wonen en behoud je contact met familie, vrienden en collega’s. In praktijk is de kans op blijvend herstel van je verslaving bij deze manier van behandelen vaak het grootst gebleken. Alleen voor jouw individuele- en groepsbehandeling kom je langs op onze behandellocatie. We hebben met ons behandelprogramma al vele mensen kunnen helpen, maar voor sommigen is een andere vorm van verslavingszorg het best passend, bijvoorbeeld in een afkickkliniek. Welke verslavingszorg het beste bij jou past, hangt af van verschillende factoren.

Mocht je toch twijfelen of een behandeling in een afkickkliniek voor jou ook van belang kan zijn, dan denken onze professionals met jou mee. Een detox behandeling in combinatie met een ambulante behandeling kan in sommige gevallen van drugs-, alcohol- of medicijnverslaving ook aan te raden zijn. Zo zorgen we er samen voor dat jij altijd de juiste en passende verslavingszorg krijgt, in Den Haag of elders.


Met welke problemen kan je bij ons terecht?

Je kunt met vrijwel alle verslavingen bij ons terecht. Als wij je niet zelf kunnen helpen, dan kunnen we je verwijzen naar een goede andere instelling voor verslavingszorg. Zo zorgen we ervoor dat jij altijd de juiste behandeling krijgt. Onze deskundige medewerkers zijn daarnaast ook gespecialiseerd in het helpen van mensen met een dubbele diagnose: mensen die naast hun verslaving ook een psychiatrische aandoening als depressie of schizofrenie hebben. Wanneer je naast jouw verslaving dus ook nog met een andere psychiatrische aandoening kampt, kan je je gewoon aanmelden voor onze verslavingszorg.


Behandellocatie Den Haag

Onze locatie in Den Haag is 1 van de 8 locaties in Nederland. Het adres van Trubendorffer Den Haag is Bezuidenhoutseweg 115, 2594 AD Den Haag. Deze behandellocatie bevindt zich op loopafstand van station Den Haag Centraal. Wil je je aanmelden voor onze verslavingszorg in Den Haag? Dan kun je ons bellen op telefoonnummer 0800 999 999 8.


Aanmelden voor verslavingszorg in de Haag

Voor goede verslavingszorg in Den Haag kun je bij ons terecht. Met ons ambulante behandelprogramma hebben we al veel mensen helpen stoppen met hun verslaving. Mocht afkicken in een afkickkliniek toch nodig zijn, dan helpen onze deskundige medewerkers jou met het vinden van de juiste behandeling. Neem voor al je vragen over herstellen van verslaving en verslavingszorg contact op met onze Intake Office via 0800 999 999 8.

Zet de eerste stap naar jouw verslavingsvrije leven

Je bent nog maar een kleine stap verwijderd van een gezond een verslavingsvrij leven. Tijdens jouw eerste gesprek beantwoorden wij al jouw vragen, daarna beslis je of je door wilt gaan met jouw behandeling.

Jouw behandeling wordt 100% vergoed, je betaalt alleen je eigen risico.