Verslavingszorg Den Haag

Wij helpen je
Home /  Den Haag

Honderdduizenden Nederlanders worstelen met een verslaving, bijvoorbeeld aan roken, alcohol, seks of gokken. Woon je in Zuid-Holland en zoek je goede verslavingszorg in Den Haag? Dan kun je contact opnemen met Trubendorffer – Hulp bij verslaving en dubbele diagnose. Wij zijn een officieel erkende GGZ-instelling die zich gespecialiseerd heeft in het helpen van mensen die willen stoppen met hun verslaving. We doen dat met een ambulant behandelprogramma, dus zonder opname in een kliniek.

➤ Plan jouw intake ☎ Praat nu met een deskundige

  • Wij helpen meer dan 1.500 cliënten per jaar
  • Zeer hoge cliënten tevredenheidsscore (8,7)
  • Behandeling volledig vergoed

Verslavingszorg Den Haag

Bij Trubendorffer ben je aan het juiste adres om je verslaving te laten behandelen. Trubendorffer gaat samen met jou de strijd aan met welke verslaving dan ook. Neem contact op met de hulpverleners van Trubendorffer Den Haag via onderstaande gegevens.

Telefoon
Algemeen: 070 – 2 096 096
Intake: 0800 – 999 999 8 (Gratis)
(bereikbaar 7 dagen per week, 24 uur per dag)

Adres & Bereikbaarheid
Trubendorffer
Bezuidenhoutseweg 115
2594 AD Den Haag


Hoe werkt Trubendorffer?

Trubendorffer werkt met een bewezen effectief behandelprogramma. Onze behandeling volg je op één van onze behandellocaties in Nederland, bijvoorbeeld bij Trubendorffer Den Haag. Je blijft gewoon thuis wonen tijdens de behandeling en behoudt dus het contact met familie, vrienden en collega’s. Doordat je behandeld wordt in je thuissituatie, is de kans op blijvend herstel van je verslaving het grootst. Alleen voor jouw individuele- en groepsbehandeling kom je langs op onze behandellocatie. Trubendorffer biedt alleen ambulante verslavingszorg in Den Haag en is dus geen afkickkliniek.


Met welke problemen kan ik terecht bij Trubendorffer?

Je kunt met vrijwel alle verslavingen bij Trubendorffer Den Haag terecht. Als wij je niet zelf kunnen helpen, dan kunnen we je verwijzen naar een goede behandelaar. De deskundige medewerkers bij Trubendorffer zijn daarnaast ook gespecialiseerd in het helpen van mensen met een dubbele diagnose: mensen die naast hun verslaving ook een psychiatrische aandoening als depressie of schizofrenie hebben.


Trubendorffer Den Haag

Het adres van Trubendorffer Den Haag is Bezuidenhoutseweg 115, 2594 AD Den Haag. Deze behandellocatie bevindt zich op loopafstand van station Den Haag Centraal. Ons algemene telefoonnummer is 070-2096 096. Wil je je meteen aanmelden voor onze verslavingszorg in Den Haag? Dan kun je ons 24/7 bellen op telefoonnummer 085-019 7298.


Jeugdverslavingszorg bij Trubendorffer Den Haag

Steeds vaker hebben jongeren te maken met een verslaving. In Den Haag biedt Trubendorffer nu ook hulp bij verslaving voor jongeren. Wil je meer hierover lezen? Klik dan hier voor meer informatie.


Verslavingszorg bij Trubendorffer

Voor goede verslavingszorg in Den Haag kun je terecht bij Trubendorffer – Hulp bij verslaving en dubbele diagnose. Met ons ambulante behandelprogramma hebben we al veel mensen helpen stoppen met hun verslaving – zonder opname in een verslavingskliniek.

Zet de eerste stap naar jouw verslavingsvrije leven

Je bent nog maar een kleine stap verwijderd van een gezond een verslavingsvrij leven. Tijdens jouw eerste (gratis) gesprek beantwoorden wij al jouw vragen, daarna beslis je of je door wilt gaan met jouw behandeling.

Jouw behandeling wordt 100% vergoed, je betaalt alleen je eigen risico.