Verslavingszorg Tilburg

Wij helpen je

Ben je op zoek naar een goede afkickkliniek in Noord-Brabant? Bedenk dan dat er verschillende manieren zijn waarop jij kan afkicken van je verslaving. Dit kan in de vorm van een detoxbehandeling, maar ook gewoon thuis via ambulante behandeling of een combinatie van beide. Onze experts denken graag met jou mee over de beste behandeling voor jou. Neem nu gratis contact met ons op en zet de eerste stap om van je verslaving af te komen. Trubendorffer – Hulp bij verslaving en dubbele diagnose begeleid jou bij het herstellen van je verslaving in de buurt van Tilburg en Den Bosch.

➤ Plan jouw intake ☎ Bel 0800 - 999 999 8

  • Wij helpen meer dan 1.500 cliënten per jaar
  • Zeer hoge cliënten tevredenheidsscore (8,7)
  • Behandeling volledig vergoed

Verslavingszorg Tilburg

Trubendorffer helpt je met iedere verslaving. Pak je verslaving aan met onze effectieve behandelingen. Verslavingszorg Tilburg – neem nu contact op met de hulpverleners van deze vestiging.

Telefoon
Intake: 0800 – 999 999 8 (Gratis)
(bereikbaar 7 dagen per week/ 24 uur per dag)
Adres & Bereikbaarheid

Trubendorffer
Spoorlaan 424
5038 CG Tilburg

We zijn goed bereikbaar met het OV: Je vindt onze locatie tegenover CS Tilburg.

Onze behandellocatie in Tilburg is op werkdagen van 9:00 – 17:00 bereikbaar. Wat fijn is om te weten is dat de locatie ook toegankelijk is voor mindervaliden/ rolstoelvriendelijk.


De hele evidence-based methode slaat bij mij goed aan. Je hoeft je niet zomaar over te geven aan een behandelmethode. Uit onderzoek blijkt dat dit gewoon het beste werkt.
- Yannick
Stop net als Yannick met jouw verslaving.

Wat zijn de mogelijkheden voor verslavingszorg in Tilburg?

Om te herstellen van je verslaving is het mogelijk om behandeld te worden terwijl je gewoon thuis blijft wonen. Je kunt je gewone leven aan houden terwijl je ons ambulante behandelprogramma volgt. Met ons effectieve programma zijn al veel mensen hersteld van verschillende soorten verslavingen, waaronder roken, medicijnen en drugs. Ook wanneer je verslaafd bent geraakt aan activiteiten als gamen, gokken of seks kun je voor verslavingszorg in Tilburg bij ons terecht.

In sommige gevallen is het verstandig om eerst een detox behandeling bij een afkickkliniek te volgen. Onze deskundige medewerkers kunnen met jou meedenken over wat de beste behandeling voor jou is.


Hoe bereik ik Trubendorffer Tilburg?

Je vindt de behandellocatie van Trubendorffer op de Spoorlaan 424 – tegenover station Tilburg. Ons gebouw is rolstoeltoegankelijk. Wil je meer weten over de mogelijkheden die wij bieden of wil je je aanmelden voor een behandeling? Bel dan naar 0800 999 999 8, wij zijn bereikbaar.


Wordt verslavingszorg in Tilburg vergoed?

In Nederland wordt verslavingszorg vanuit de basisverzekering vergoed. Je zorgverzekeraar vergoedt daarom ook de ambulante behandeling bij Trubendorffer volledig. Wel gaat het ten koste van je eigen risico. In 2024 is dat landelijk vastgesteld op 385 euro.


Behandeling van je verslaving bij Trubendorffer

Woon je in Noord-Brabant en wil je van je verslaving afkicken? Meld je dan aan bij Trubendorffer – Hulp bij verslaving en dubbele diagnose. Wil je weten wat voor jou de best passende aanpak is om van jouw verslaving te kunnen afkicken, via een ambulante behandeling of in een combinatie met een detox? Neem dan nu vrijblijvend contact op met een van onze deskundigen, dan geven zij jou een advies passend bij jouw verslaving.

Zet de eerste stap naar jouw verslavingsvrije leven

Je bent nog maar een kleine stap verwijderd van een gezond een verslavingsvrij leven. Tijdens jouw eerste gesprek beantwoorden wij al jouw vragen, daarna beslis je of je door wilt gaan met jouw behandeling.

Jouw behandeling wordt 100% vergoed, je betaalt alleen je eigen risico.