Verslavingszorg Tilburg

Wij helpen je
Home /  Tilburg

Ben je op zoek naar een goede afkickkliniek in Noord Brabant? Bedenk dan dat opname in een kliniek vaak helemaal niet nodig is om van je verslaving te herstellen. Neem contact op met Trubendorffer – Hulp bij verslaving en dubbele diagnose. Wij bieden ambulante verslavingszorg in Tilburg en Den Bosch. Je volgt ons intensieve programma op de behandellocatie van Trubendorffer Tilburg terwijl je thuis woont.

➤ Plan jouw intake ☎ Praat nu met een deskundige

  • Wij helpen meer dan 1.500 cliënten per jaar
  • Zeer hoge cliënten tevredenheidsscore (8,7)
  • Behandeling volledig vergoed

Verslavingszorg Tilburg

Trubendorffer helpt je met iedere verslaving. Pak je verslaving aan met onze effectieve behandelingen. Verslavingszorg Tilburg – neem nu contact op met de hulpverleners van deze vestiging.

Telefoon
Algemeen: 013 – 744 01 59
(open 7 dagen per week tussen 7.00 en 22.00 uur)
Intake: 0800 – 999 999 8 (Gratis)
(bereikbaar 7 dagen per week/ 24 uur per dag)
Adres & Bereikbaarheid

Trubendorffer
Spoorlaan 424
5038 CG Tilburg

We zijn goed bereikbaar met het OV: Je vindt onze locatie tegenover CS Tilburg.

Onze behandellocatie in Tilburg is op werkdagen van 9:00 – 17:00. Wat fijn is om te weten is dat de locatie ook toegankelijk is voor mindervaliden/ rolstoelvriendelijk.


Wat zijn de mogelijkheden voor verslavingszorg in Tilburg?

Om te herstellen van je verslaving is opname in een afkickkliniek in Noord Brabant meestal niet nodig. Je kunt ook kiezen om je gewone leven aan te houden terwijl je het ambulante behandelprogramma van Trubendorffer volgt. Met ons effectieve programma zijn al veel mensen hersteld van verschillende soorten verslavingen, waaronder roken, medicijnen en drugs. Ook wanneer je verslaafd bent geraakt aan activiteiten als gamen, gokken of seks kun je voor verslavingszorg in Tilburg bij ons terecht.


Hoe bereik ik Trubendorffer Tilburg?

Je vindt de behandellocatie van Trubendorffer op de Spoorlaan 424 – tegenover station Tilburg. Ons gebouw is rolstoeltoegankelijk. Wil je meer weten over de mogelijkheden die wij bieden of heb je een andere vraag? Bel dan naar het algemene telefoonnummer van Trubendorffer Tilburg: 013-744 0159 (tussen 7 en 22 uur, 7 dagen per week). Voor een intakegesprek kun je 24/7 bellen naar 085-019 7280.


Wordt verslavingszorg in Tilburg vergoed?

In Nederland wordt verslavingszorg vanuit de basisverzekering vergoed. Je zorgverzekeraar vergoedt daarom ook de ambulante behandeling bij Trubendorffer volledig. Wel gaat het ten koste van je eigen risico. In 2021 is dat landelijk vastgesteld op 385 euro.


Behandeling van je verslaving bij Trubendorffer

Woon je in Noord-Brabant en wil je van je verslaving af? Meld je dan aan bij Trubendorffer – Hulp bij verslaving en dubbele diagnose. Wij bieden ambulante verslavingszorg in Tilburg en omgeving. Je blijft in je vertrouwde omgeving wonen, waarmee de kans op blijvend herstel het grootst is.

Zet de eerste stap naar jouw verslavingsvrije leven

Je bent nog maar een kleine stap verwijderd van een gezond een verslavingsvrij leven. Tijdens jouw eerste (gratis) gesprek beantwoorden wij al jouw vragen, daarna beslis je of je door wilt gaan met jouw behandeling.

Jouw behandeling wordt 100% vergoed, je betaalt alleen je eigen risico.