Verslavingszorg Utrecht

Wij helpen je

Home /  Utrecht

Woon je in het midden van het land en ben je op zoek naar een afkickkliniek in de omgeving van Utrecht? Dan kun je ook terecht bij Trubendorffer – Hulp bij verslaving en dubbele diagnose. Wij bieden ambulante verslavingszorg in Utrecht en omstreken waarbij je gewoon thuis blijft wonen. Soms is er ook een detox behandeling nodig, ook dan helpen wij je bij het vinden van best passende behandeling voor jouw verslaving.

➤ Plan jouw intake ☎ Bel 0800 - 999 999 8

  • Wij helpen meer dan 1.500 cliënten per jaar
  • Zeer hoge cliënten tevredenheidsscore (8,7)
  • Behandeling volledig vergoed

Verslavingszorg Utrecht

Bij ons ben je aan het juiste adres om je verslaving te laten behandelen. Wil je afkicken? Wij gaan samen met jou de strijd aan met welke verslaving dan ook. Neem contact op met de hulpverleners van Trubendorffer Utrecht via onderstaande gegevens en ons deskundig personeel geeft jou een advies passend bij je verslaving.

Telefoon
Algemeen: 0800 – 999 999 8
(open 7 dagen per week tussen 7:00 en 22:00 uur)
Intake: 0800 – 999 999 8 (Gratis)
(bereikbaar 7 dagen per week, van 7:00 tot 22:00 uur)

Adres & Bereikbaarheid
Trubendroffer
Arthur van Schendelstraat 600
3511 MJ Utrecht
Route

We zijn goed bereikbaar met het OV: Je vindt onze locatie op loopafstand van Station Utrecht centraal en Vaartsche Rijn Station.

Onze locatie in Utrecht toegankelijk voor mindervaliden en rolstoelvriendelijk.


De hele evidence-based methode slaat bij mij goed aan. Je hoeft je niet zomaar over te geven aan een behandelmethode. Uit onderzoek blijkt dat dit gewoon het beste werkt.
- Yannick
Stop net als Yannick met jouw verslaving.

Hoe helpen wij jou?

Wanneer je wilt afkicken van je verslaving, zijn wij het juiste startpunt. Wij helpen je stoppen met verschillende verslavingen, zoals roken, gamen, seks en drugs. Wij hebben meerdere behandellocaties in Nederland en bieden ook verslavingszorg in Utrecht aan. Wij bieden alleen ambulante zorg, waarbij je thuis blijft wonen en je gewone leven volgt. Daarmee is de kans op terugval het kleinst. Met ons persoonlijke behandelprogramma hebben we veel mensen van hun verslaving helpen herstellen en ook jij kan je aanmelden voor een behandeling.

In sommige gevallen, zoals bij een alcohol-, drugs- of medicijnverslaving, is het voor het herstellen van je verslaving nodig om een detoxbehandeling te volgen bij een afkickkliniek. Of dit nodig is wordt bepaald door onze deskundige medewerkers. Zij zorgen ervoor dat jij altijd de juiste behandeling krijgt en mocht dit nodig zijn, ook direct kan starten met detoxen.


Wordt verslavingszorg in Utrecht vergoed?

In Nederland valt verslavingszorg onder de basisverzekering. Behandeling bij ons wordt dan ook volledig vergoed. Je betaalt alleen je eigen risico, als je dat nog niet hebt gebruikt. In 2024 is het eigen risico vastgesteld op 385 euro.


Waar vind ik Trubendorffer Utrecht?

Ons adres is Arthur van Schendelstraat 600 in Utrecht. Je vindt onze behandellocatie aan de rand van het centrum van Utrecht, op korte loopafstand van station Utrecht Centraal. Wij hebben geen afkickkliniek in Utrecht zelf. Is opname in een afkickkliniek toch nodig? Neem dan contact op met onze Intake Office via 0800 999 999 8, dan geven zij je een advies passend bij je verslaving.


Behandeling bij ons in Utrecht

Wanneer je wilt afkicken van je verslaving kan je bij ons terecht voor de best passende aanpak. Wil je je aanmelden voor ons bewezen effectieve ambulante behandelprogramma of wil je meer weten over de verslavingszorg die wij in Utrecht bieden? Bel ons dan op. Trubendorffer Utrecht bereik je via telefoonnummer 0800 999 999 8. Woon je niet in Utrecht maar wil je wel onze behandeling volgen? Ook dan kun je bellen naar 0800 999 999 8 om te kijken op welke van onze 8 behandellocaties bij jou in de buurt je het beste terecht kunt.

Zet de eerste stap naar jouw verslavingsvrije leven

Je bent nog maar een kleine stap verwijderd van een gezond een verslavingsvrij leven. Tijdens jouw eerste gesprek beantwoorden wij al jouw vragen, daarna beslis je of je door wilt gaan met jouw behandeling.

Jouw behandeling wordt 100% vergoed, je betaalt alleen je eigen risico.