Verslavingszorg Utrecht

Wij helpen je
Home /  Utrecht

Woon je in het midden van het land en ben je op zoek naar een afkickkliniek in de omgeving van Utrecht? Dan kun je ook terecht bij Trubendorffer – Hulp bij verslaving en dubbele diagnose. Trubendorffer heeft geen afkickkliniek in Utrecht, maar biedt ambulante verslavingszorg in Utrecht en omstreken waarbij je gewoon thuis blijft wonen.

➤ Plan jouw intake ☎ Praat nu met een deskundige

  • Wij helpen meer dan 1.500 cliënten per jaar
  • Zeer hoge cliënten tevredenheidsscore (8,7)
  • Behandeling volledig vergoed

Verslavingszorg Utrecht

Bij Trubendorffer ben je aan het juiste adres om je verslaving te laten behandelen. Trubendorffer gaat samen met jou de strijd aan met welke verslaving dan ook. Neem contact op met de hulpverleners van Trubendorffer Utrecht via onderstaande gegevens.

Telefoon
Algemeen: 030 – 774 07 77
(open 7 dagen per week tussen 7.00 en 22.00 uur)
Intake: 0800 – 999 999 8 (Gratis)
(bereikbaar 7 dagen per week, 24 uur per dag)

Adres & Bereikbaarheid
Trubendorffer
Mariaplaats 23
3511 LK Utrecht

We zijn goed bereikbaar met het OV: Je vindt onze locatie op loopafstand van Station Utrecht centraal.

Helaas is behandellocatie Utrecht niet toegankelijk voor mindervaliden. Onze behandellocatie in Tilburg is wél op weekdagen van 9:00 – 17:00 toegankelijk voor mindervaliden/ rolstoelvriendelijk.


Hoe werkt Trubendorffer?

Trubendorffer helpt je stoppen met verschillende verslavingen, zoals roken, gamen, seks en drugs. Wij hebben meerdere behandellocaties in Nederland en bieden ook verslavingszorg in Utrecht. Wij bieden alleen ambulante zorg, waarbij je thuis blijft wonen en je gewone leven volgt. Daarmee is de kans op terugval het kleinst. Met ons persoonlijke behandelprogramma hebben we veel mensen van hun verslaving helpen herstellen.


Wordt verslavingszorg in Utrecht vergoed?

In Nederland valt verslavingszorg onder de basisverzekering. Behandeling bij Trubendorffer wordt dan ook volledig vergoed. Je betaalt alleen je eigen risico, als je dat nog niet hebt gebruikt. In 2021 is het eigen risico vastgesteld op 385 euro.


Waar vind ik Trubendorffer Utrecht?

Het adres van Trubendorffer is Mariaplaats 23 in Utrecht. Je vindt onze behandellocatie aan de rand van het centrum van Utrecht, op korte loopafstand van station Utrecht Centraal. Trubendorffer heeft geen afkickkliniek in Utrecht zelf. Is opname in een kliniek toch nodig? Dan kunnen we je verwijzen naar een goede afkickkliniek in omgeving Utrecht.


Behandeling bij Trubendorffer Utrecht

Wanneer je wilt herstellen van je verslaving is opname in een afkickkliniek in de omgeving van Utrecht meestal niet nodig. Wil je je aanmelden voor ons bewezen effectieve ambulante behandelprogramma of wil je meer weten over de verslavingszorg die wij in Utrecht bieden? Bel dan naar Trubendorffer. Trubendorffer Utrecht bereik je via telefoonnummer 030-774 0777. Woon je niet in Utrecht maar wil je wel onze behandeling volgen? Bel dan naar 0800-999 9998 om te kijken op welke van onze behandellocaties je het beste terecht kunt.

Zet de eerste stap naar jouw verslavingsvrije leven

Je bent nog maar een kleine stap verwijderd van een gezond een verslavingsvrij leven. Tijdens jouw eerste (gratis) gesprek beantwoorden wij al jouw vragen, daarna beslis je of je door wilt gaan met jouw behandeling.

Jouw behandeling wordt 100% vergoed, je betaalt alleen je eigen risico.