Verslavingszorg Maastricht

Wij helpen je

Wil je stoppen met je verslaving en ben je opzoek naar verslavingszorg in Limburg? Dan kan je terecht bij Trubendorffer – Hulp bij verslaving en dubbele diagnose. Wij bieden ambulante verslavingszorg in het hartje van Maastricht. Je blijft thuis wonen en komt regelmatig voor professionele verslavingszorg naar onze locatie in Maastricht.

➤ Plan jouw intake ☎ Bel 0800 - 999 999 8

  • Wij helpen meer dan 1.500 cliënten per jaar
  • Zeer hoge cliënten tevredenheidsscore (8,7)
  • Behandeling volledig vergoed

Verslavingszorg Maastricht

Bij ons ben je aan het juiste adres om met je verslaving te stoppen. Wij gaan samen met jou de strijd aan met welke verslaving dan ook. Neem contact op met de hulpverleners van Trubendorffer Maastricht via onderstaande gegevens.

Telefoon
Intake: 0800 – 999 999 8 (Gratis)
(bereikbaar 7 dagen per week van 7:00 tot 22:00)

Adres & Bereikbaarheid
Trubendorffer
Wilhelminasingel 56
6221 BK, Maastricht

Wil je jezelf aanmelden voor een behandeling, maar heb je vragen over of een ambulante behandeling de best passende aanpak is voor jou? Neem ook dan vooral contact op met onze intake office. Zo kun jij herstellen op de manier die voor jou het meest geschikt is.


De hele evidence-based methode slaat bij mij goed aan. Je hoeft je niet zomaar over te geven aan een behandelmethode. Uit onderzoek blijkt dat dit gewoon het beste werkt.
- Yannick
Stop net als Yannick met jouw verslaving.

Hoe helpen wij jou?

Wij bieden ambulante verslavingszorg door heel Nederland. Je komt meerdere keren per week naar één van onze behandellocaties voor persoonlijke begeleiding en deelname aan zelfhulpgroepen. Hiermee hebben we al duizenden mensen blijvend helpen herstellen van allerlei verslavingen. Doordat je thuis blijft wonen, houd je de steun van je omgeving en is de stap naar je gewone leven na afloop van de behandeling kleiner dan wanneer je wordt opgenomen in een kliniek. Soms is een detox wel nodig. In sommige gevallen kan een detox voorafgaand aan een ambulante behandeling extra bevorderlijk werken. Neem daarover vooral contact met ons op. Wij geven jou advies over de juiste behandeling voor jouw verslaving.


Voor welke verslavingen kan ik bij ons terecht?

Onze ervaren deskundigen kunnen je van veel verschillende verslavingen helpen herstellen. Je kunt bij ons terecht wanneer je verslaafd bent aan middelen als alcohol, medicijnen en drugs als wiet en cocaïne. Ook wanneer je verslaafd bent aan activiteiten als seks, gamen, eten en gokken helpen wij je herstellen. Wij zijn daarnaast gespecialiseerd in het helpen van mensen die een verslaving en een andere psychische aandoening hebben (dubbele diagnose). Als wij je niet kunnen behandelen, verwijzen we je naar een andere zorgverlener. In vele gevallen zijn wij dus het juiste startpunt voor iedereen die wil herstellen van een verslaving.

Bij twijfel over een passende behandeling kun je contact met onze ervaren deskundigen opnemen. Zet de eerste stap en bel naar onze Intake Office via 0800 999 999 8.


Wordt verslavingszorg in Maastricht vergoed?

De behandeling bij ons wordt volledig vergoed vanuit de basisverzekering. Je betaalt eventueel wel je eigen risico, wanneer je dat nog niet besteed hebt. In 2024 is het eigen risico 385 euro. Het is dus voor vrijwel iedereen mogelijk om zich aan te melden voor behandeling.


Behandeling van je verslaving

Wil je je aanmelden voor onze ambulante verslavingszorg in Maastricht? Dan kun je bellen naar 0800 9999 999 8. Meestal is het niet nodig om te worden opgenomen in een afkickkliniek. Mocht dit wel zo zijn, dan kunnen we je eventueel doorverwijzen naar een afkickkliniek in Maastricht, een korte detox kan soms ook een geschikte optie zijn voordat je het ambulante traject aangaat. Neem hierover vooral contact met ons op. Je vindt de behandellocatie van Trubendorffer Maastricht op de Wilhelminasingel 56.

Zet de eerste stap naar jouw verslavingsvrije leven

Je bent nog maar een kleine stap verwijderd van een gezond een verslavingsvrij leven. Tijdens jouw eerste gesprek beantwoorden wij al jouw vragen, daarna beslis je of je door wilt gaan met jouw behandeling.

Jouw behandeling wordt 100% vergoed, je betaalt alleen je eigen risico.