Verslavingszorg Den Bosch

Wij helpen je

Ben je op zoek naar een afkickkliniek in Brabant? Realiseer je dan dat opname in een verslavingskliniek meestal niet nodig is om succesvol te herstellen van je verslaving. Bij Trubendorffer verslavingszorg volg je een ambulante behandeling in Den Bosch. Ons ambulante programma volg je terwijl je gewoon thuis blijft wonen.

➤ Plan jouw intake ☎ Praat nu met een deskundige

  • Wij helpen meer dan 1.500 cliënten per jaar
  • Zeer hoge cliënten tevredenheidsscore (8,7)
  • Behandeling volledig vergoed

Verslavingszorg Den Bosch

Bij Trubendorffer ben je aan het juiste adres om je verslaving te laten behandelen. Trubendorffer gaat samen met jou de strijd aan met welke verslaving dan ook. Neem contact op met de hulpverleners van Trubendorffer Den Bosch via onderstaande gegevens.

Telefoon
Algemeen: 073 – 2 053 053
(open 7 dagen per week tussen 7.00 en 22.00 uur)
Intake: 0800 – 999 999 8 (Gratis)
(bereikbaar 7 dagen per week, 24 uur per dag)

Adres & Bereikbaarheid
Trubendorffer
Oranje Nassaulaan 5
5211AR Den Bosch

We zijn goed bereikbaar met het OV: Je vindt onze locatie op loopafstand van Station Den Bosch.


Hoe werkt Trubendorffer?

Trubendorffer is een officieel erkende GGZ-instelling die mensen helpt om van hun verslaving te herstellen. Wij weten hoe moeilijk het kan zijn om na een verblijf in een verslavingskliniek je gewone leven weer op te pakken. Ons ambulante programma werkt juist zo goed, omdat je in je eigen omgeving blijft en leert omgaan met de moeilijkheden die hebben geleid tot je verslaving. Onze behandellocatie voor verslavingszorg in Den Bosch bezoek je daarom alleen voor begeleiding – je woont gewoon thuis tijdens de behandeling.

De hele evidence-based methode slaat bij mij goed aan. Je hebt niet het idee dat je je hoeft over te geven aan de behandelmethode van de betreffende therapeut en daar maar vertrouwen in moet hebben. Uit onderzoek blijkt dat dit gewoon het beste werkt.
- Yannick
Stop net als Yannick met jouw verslaving.

Waar kan ik terecht voor verslavingszorg in Den Bosch?

Trubendorffer heeft geen afkickkliniek in Brabant. Wij werken met een intensief behandelprogramma dat je op één van onze locaties volgt terwijl je in je eigen vertrouwde omgeving blijft wonen en werken. Trubendorffer Den Bosch vind je op de Oranje Nassaulaan 5, op loopafstand van het centrum van Den Bosch en station ’s-Hertogenbosch.


Wordt verslavingszorg bij Trubendorffer Den Bosch vergoed?

Je behandeling bij Trubendorffer Den Bosch wordt volledig vergoed door je basisverzekering. Wel moet je eventueel je eigen risico betalen (in 2021: 385 euro) als je dat nog niet besteed hebt.


Herstel van je verslaving bij Trubendorffer

Professionele verslavingszorg in Den Bosch vind je bij Trubendorffer. Met ons effectieve behandelprogramma hebben al veel mensen hun normale leven weer op kunnen pakken. Dit is een stuk makkelijker wanneer je gewoon thuis blijft wonen tijdens je behandeling, zoals bij Trubendorffer. Bel ons op 0800-999 9998 voor meer informatie. Trubendorffer Den Bosch bereik je via 073-2053 053 (algemeen) of 085-019 7273 (intake).

Zet de eerste stap naar jouw verslavingsvrije leven

Je bent nog maar een kleine stap verwijderd van een gezond en verslavingsvrij leven. Tijdens jouw eerste (gratis) gesprek beantwoorden we al jouw vragen, daarna beslis je of je door wil gaan met jouw behandeling.

Er is geen wachtlijst. Je kunt direct starten met je leven te veranderen.