Verslavingszorg Den Bosch

Wij helpen je

Ben je op zoek naar een afkickkliniek in Brabant? Realiseer je dan dat er verschillende manieren zijn om af te kicken van je verslaving. Zo kan je bijvoorbeeld herstellen in een afkickkliniek, maar ook via ambulante behandeling waarbij je gewoon thuis blijft wonen. Bij Trubendorffer verslavingszorg bieden we een ambulante behandeling in Den Bosch. Mocht je twijfelen over welke behandeling het beste bij jou past? Dan denken onze deskundigen graag met je mee.

➤ Plan jouw intake ☎ Bel 0800 - 999 999 8

  • Wij helpen meer dan 1.500 cliënten per jaar
  • Zeer hoge cliënten tevredenheidsscore (8,7)
  • Behandeling volledig vergoed

Verslavingszorg Den Bosch

Bij ons ben je aan het juiste adres om je verslaving te laten behandelen. Wij gaan samen met jou de strijd aan met welke verslaving dan ook. Neem contact op met de hulpverleners van locatie Den Bosch via onderstaande gegevens. Het is ook mogelijk om contact met ons op te nemen wanneer je twijfelt over het aanmelden voor behandeling. Onze medewerkers zorgen voor een advies passend bij jou verslaving. Zo zorgen wij ten alle tijden voor verslavingszorg die bij jou past.

Telefoon
Intake: 0800 – 999 999 8 (Gratis)
(bereikbaar 7 dagen per week, van 7:00 tot 22:00 uur)

Adres & Bereikbaarheid
Trubendorffer
Oranje Nassaulaan 5
5211AR Den Bosch

We zijn goed bereikbaar met het OV: Je vindt onze locatie op loopafstand van Station Den Bosch.


De hele evidence-based methode slaat bij mij goed aan. Je hoeft je niet zomaar over te geven aan een behandelmethode. Uit onderzoek blijkt dat dit gewoon het beste werkt.
- Yannick
Stop net als Yannick met jouw verslaving.

Hoe helpen wij jou?

Wij zijn een officieel erkende GGZ-instelling die mensen helpt om van hun verslaving af te kicken. Wij weten hoe moeilijk het kan zijn om na een verblijf in een verslavingskliniek je gewone leven weer op te pakken. Ons ambulante programma werkt juist zo goed, omdat je in je eigen omgeving blijft en leert omgaan met de moeilijkheden die hebben geleid tot je verslaving. Onze behandellocatie voor verslavingszorg in Den Bosch bezoek je daarom alleen voor begeleiding – je woont gewoon thuis tijdens de behandeling.

Ondanks dat het vaak niet nodig blijkt, kan het zo zijn dat afkicken via een opname in een afkickkliniek voor jou toch nodig is. Ook een detox voorafgaand aan een ambulante behandeling behoort tot de mogelijkheden. Vraag daarom eerst aan onze deskundige wat voor jou de best passende behandeling is. Mocht een opname nodig zijn, dan zorgen wij ervoor dat je direct kunt starten met detoxen. Alleen met deskundig advies kom je achter de best passende aanpak voor jouw verslaving.


Waar kan ik terecht voor verslavingszorg in Den Bosch?

Locatie Den Bosch is 1 van de 8 behandellocaties in Nederland. Wij hebben geen afkickkliniek in Brabant. Wij werken met een intensief behandelprogramma dat je op één van onze locaties volgt terwijl je in je eigen vertrouwde omgeving blijft wonen en werken. Trubendorffer Den Bosch vind je op de Oranje Nassaulaan 5, op loopafstand van het centrum van Den Bosch en station ’s-Hertogenbosch.


Wordt verslavingszorg bij ons in Den Bosch vergoed?

Je behandeling bij Trubendorffer Den Bosch wordt volledig vergoed door je basisverzekering. Wel moet je eventueel je eigen risico betalen (in 2024: 385 euro) als je dat nog niet besteed hebt.


Herstel van je verslaving

Professionele verslavingszorg in Den Bosch vind je bij ons. Voor het afkicken van je verslaving zijn wij dus het juiste startpunt. Met ons effectieve behandelprogramma hebben al veel mensen hun normale leven weer op kunnen pakken. Door middel van het advies van onze deskundigen krijg jij altijd de behandeling passend bij jouw verslaving. Meld je daarom nu aan voor de juiste behandeling. Bel ons op 0800 999 999 8 om je aan te melden voor onze behandeling of voor meer informatie.

Zet de eerste stap naar jouw verslavingsvrije leven

Je bent nog maar een kleine stap verwijderd van een gezond een verslavingsvrij leven. Tijdens jouw eerste gesprek beantwoorden wij al jouw vragen, daarna beslis je of je door wilt gaan met jouw behandeling.

Jouw behandeling wordt 100% vergoed, je betaalt alleen je eigen risico.