Verslavingszorg Nijmegen

Wij helpen je

Ben je op zoek naar een afkickkliniek of verslavingsbehandeling voor drugs, alcohol of medicijnen in Nijmegen? Of wil je in deze regio herstellen van een andere verslaving, zoals een verslaving aan seks of gamen? Plan eenvoudig jouw intake en wij helpen jou om van je verslaving af te komen. Meld je direct aan voor een gratis intake bij Trubendorffer verslavingszorg in Nijmegen en zet de eerste stap naar jouw verslavingsvrije leven.

➤ Plan jouw intake ☎ Bel 0800 - 999 999 8

  • Wij helpen meer dan 1.500 cliënten per jaar
  • Zeer hoge cliënten tevredenheidsscore (8,7)
  • Behandeling volledig vergoed

Naar de afkickkliniek in Nijmegen

Wanneer je wilt stoppen met je verslaving is opname in een afkickkliniek voor alcohol, medicijnen of drugs in Nijmegen vaak helemaal niet nodig. Bij Trubendorffer helpen we je herstellen met een ambulant behandelprogramma. Je volgt dit intensieve programma op onze behandellocatie terwijl je gewoon thuis blijft wonen. Daarmee is straks de overgang naar je leven zonder verslaving een stuk makkelijker.

Soms is een detox in een afkickkliniek wel nodig, wij adviseren jou altijd over de juiste behandeling. Wij bieden onze ambulante verslavingszorg op onze behandellocatie op de Sint Annastraat 6, op loopafstand van station Nijmegen. Ons telefoonnummer is 024-204 5045. Wil je je aanmelden voor een gratis eerste gesprek? Meld je aan via ons intakeformulier.

De hele evidence-based methode slaat bij mij goed aan. Je hoeft je niet zomaar over te geven aan een behandelmethode. Uit onderzoek blijkt dat dit gewoon het beste werkt.
- Yannick
Stop net als Yannick met jouw verslaving.

Trubendorffer Verslavingszorg Nijmegen

Een verslaving kan je leven gaan bepalen. Soms lijkt het een eindeloze vicieuze cirkel. Bij Trubendorffer ben je aan het juiste adres om je verslaving te laten behandelen. Wij gaan samen met jou de strijd aan met welke verslaving dan ook. Neem contact op met de hulpverleners van Trubendorffer Verslavingszorg in Nijmegen via onderstaande gegevens.

Trubendorffer | Verslavingszorg | Nijmegen
St. Annastraat 6
6524 GA Nijmegen

Telefoon: 024 – 204 50 45
Intake: 0800 – 999 999 8 (Gratis)
(bereikbaar 7 dagen per week, van 7:00 tot 22:00 uur)

We zijn goed bereikbaar met het OV: Je vindt onze locatie op loopafstand van Station Nijmegen Centraal.


Wanneer naar de afkickkliniek in Nijmegen?

Wanneer je behandeld wordt in je eigen vertrouwde omgeving, leer je meteen omgaan met de prikkels die het zo moeilijk maken om ‘nee’ te zeggen tegen de verslavende activiteiten of middelen. Je kunt je gewone leven blijven volgen en wordt niet uit je omgeving weggerukt voor een opname. Soms is een detox wel nodig.

De verslavingszorg bij Trubendorffer Nijmegen wordt 100% vergoed door jouw basisverzekering. Je betaalt alleen je eigen risico, als je dat nog niet hebt gebruikt.


Zet nu de eerste stap

Ben jij klaar om te stoppen met je verslaving? Meld je dan aan voor ambulante verslavingszorg in Nijmegen bij Trubendorffer. Opname in een verslavingskliniek is meestal niet nodig om van je verslaving te herstellen. Mocht dit wel nodig zijn dan helpen wij jou altijd aan de juiste behandeling. Meld je aan voor een intakegesprek en wij adviseren je gratis over jouw behandeling.

Zet de eerste stap naar jouw verslavingsvrije leven

Je bent nog maar een kleine stap verwijderd van een gezond een verslavingsvrij leven. Tijdens jouw eerste gesprek beantwoorden wij al jouw vragen, daarna beslis je of je door wilt gaan met jouw behandeling.

Jouw behandeling wordt 100% vergoed, je betaalt alleen je eigen risico.