Verslavingszorg Nijmegen

Wij helpen je
Home /  Nijmegen

Ben je op zoek naar een afkickkliniek voor drugs in Nijmegen? Of wil je in deze regio herstellen van een andere verslaving, zoals seks, alcohol of gamen? Neem dan contact op met Trubendorffer – Hulp bij verslaving en dubbele diagnose. Wij verlenen verslavingszorg in Nijmegen. Ons ambulante behandelprogramma volg je terwijl je gewoon thuis blijft wonen. Opname in een afkickkliniek in Nijmegen is dus niet nodig. Meld je direct aan voor een gratis intake en zet de eerste stap naar jouw verslavingsvrije leven.

➤ Plan jouw intake ☎ Praat nu met een deskundige

  • Wij helpen meer dan 1.500 cliënten per jaar
  • Zeer hoge cliënten tevredenheidsscore (8,7)
  • Behandeling volledig vergoed

Verslavingszorg Nijmegen

Bij Trubendorffer ben je aan het juiste adres om je verslaving te laten behandelen. Trubendorffer gaat samen met jou de strijd aan met welke verslaving dan ook. Neem contact op met de hulpverleners van Trubendorffer Nijmegen via onderstaande gegevens.

Telefoon
Algemeen: 024 – 204 50 45
Intake: 0800 – 999 999 8 (Gratis)
(bereikbaar 7 dagen per week, 24 uur per dag)

Adres & Bereikbaarheid
Trubendorffer
St. Annastraat 6
6524 GA Nijmegen

We zijn goed bereikbaar met het OV: Je vindt onze locatie op loopafstand van Station Nijmegen Centraal.


Niet naar de afkickkliniek in Nijmegen

Wanneer je wilt stoppen met je verslaving is opname in een afkickkliniek voor alcohol, medicijnen of drugs in Nijmegen vaak helemaal niet nodig. Bij Trubendorffer helpen we je herstellen met een ambulant behandelprogramma. Je volgt dit intensieve programma op onze behandellocatie terwijl je gewoon thuis blijft wonen. Daarmee is straks de overgang naar je leven zonder verslaving een stuk makkelijker.


Verslavingzorg Nijmegen

Trubendorffer is geen afkickkliniek in Nijmegen. Wij bieden ambulante verslavingszorg op onze behandellocatie op de Sint Annastraat 6, op loopafstand van station Nijmegen. Ons telefoonnummer is 024-204 5045. Wil je je aanmelden voor een gratis eerste gesprek? Meld je aan via ons intakeformulier.


Waarom ambulante zorg?

Wanneer je behandeld wordt in je eigen vertrouwde omgeving, leer je meteen omgaan met de prikkels die het zo moeilijk maken om ‘nee’ te zeggen tegen de verslavende activiteiten of middelen. Je kunt je gewone leven blijven volgen en wordt niet uit je omgeving weggerukt voor een opname. De ambulante verslavingszorg bij Trubendorffer Nijmegen wordt 100% vergoed door jouw basisverzekering. Je betaalt alleen je eigen risico, als je dat nog niet hebt gebruikt.


Stoppen met je verslaving bij Trubendorffer

Ben jij klaar om te stoppen met je verslaving? Meld je dan aan voor ambulante verslavingszorg in Nijmegen bij Trubendorffer. Trubendorffer is geen afkickkliniek. Opname in een verslavingskliniek is meestal niet nodig om van je verslaving te herstellen. Mocht dit wel nodig zijn dan verwijzen we je door. Meld je aan voor een intakegesprek en wij adviseren je gratis over jouw behandeling.

Zet de eerste stap naar jouw verslavingsvrije leven

Je bent nog maar een kleine stap verwijderd van een gezond en verslavingsvrij leven. Tijdens jouw eerste (gratis) gesprek beantwoorden we al jouw vragen, daarna beslis je of je door wil gaan met jouw behandeling.

Er is geen wachtlijst. Je kunt direct starten met je leven te veranderen.