Stoppen met roken fases

kies wat het beste werkt voor jou

Kun je beter stoppen met roken in fases of toch in één keer? Dat wisselt per persoon. Bij Trubendorffer – Hulp bij verslaving en dubbele diagnose helpen we je door de moeilijke fases van het stoppen met roken heen. Met ons effectieve behandelprogramma herstel je in je eigen woonomgeving van je tabaksverslaving. Jouw risico op een terugval wordt daarmee een heel stuk kleiner – en je kans op blijvend stoppen met roken dus veel groter.

➤ Plan jouw intake ☎ Praat nu met een deskundige

  • Wij helpen meer dan 1.500 cliënten per jaar
  • Zeer hoge cliënten tevredenheidsscore (8,8)
  • Behandeling volledig vergoed

Voordelen van stoppen met roken in fases

Sommige mensen vinden het fijn om te stoppen met roken in fasen. Je rookt bijvoorbeeld iedere week twee sigaretten per dag minder, net zolang totdat je helemaal stopt. Geleidelijk afbouwen zorgt ervoor dat je iets minder last hebt van ontwenningsverschijnselen. Beetje bij beetje wennen is ook geschikt voor mensen die niet van grote veranderingen houden.


In één keer stoppen met roken

Voor de meeste mensen is stoppen met roken in fasen echter moeilijk. Het stopproces duurt lang, waardoor je minder duidelijk succes ervaart en langer ontwenningsverschijnselen hebt. Daarom adviseren we bij Trubendorffer om niet te stoppen met roken in fases, maar om in één keer te stoppen (volledige
abstinentie).


Stoppen met roken bij Trubendorffer

Trubendorffer is gespecialiseerd in verslavingszorg die gebaseerd is op abstinentie, cognitieve gedragstherapie en lotgenotencontact. Onze betrokken professionals en mede-stoppers helpen je door de moeilijke fases van het stoppen met roken heen. Onze effectieve behandeling volg je online of op een van onze behandellocaties.


Trubendorffer helpt je stoppen met roken

Stoppen met roken in fases werkt niet voor iedereen. Bij Trubendorffer helpen we je in één keer stoppen met ons effectieve behandelprogramma. Je herstelt in je eigen woonomgeving van je tabaksverslaving, waardoor de kans dat je toch weer gaat roken een heel stuk kleiner wordt. Wil je stoppen met roken? Maak dan een afspraak voor een intakegesprek via telefoonnummer 0800-999 9998.

☎ Praat nu met een deskundige