Stoppen met roken fases

kies wat het beste werkt voor jou

Kun je beter stoppen met roken in fases of toch in één keer? Dat wisselt per persoon. Er zijn verschillende instellingen die behandelingen voor stoppen met roken aanbieden. Wij bieden geen behandeling voor stoppen met roken, maar we willen jou wel graag informeren rondom deze verslaving. Gaat het roken samen met bijvoorbeeld alcohol drinken of blowen? Dan kun je wel bij ons terecht om van je verslaving af te komen.

Gaat het roken meestal gepaard met het drinken van alcohol?
Lees dan onze tips om te stoppen met drinken, daarmee heeft het stoppen met roken een veel grotere kans van slagen!
Je hoeft geen gegevens achter te laten, je krijgt het echt helemaal gratis.

Voordelen van stoppen met roken in fases

Sommige mensen vinden het fijn om te stoppen met roken in fasen. Je rookt bijvoorbeeld iedere week twee sigaretten per dag minder, net zolang totdat je helemaal stopt. Geleidelijk afbouwen zorgt ervoor dat je iets minder last hebt van ontwenningsverschijnselen. Beetje bij beetje wennen is ook geschikt voor mensen die niet van grote veranderingen houden.


In één keer stoppen met roken

Voor de meeste mensen is stoppen met roken in fasen echter moeilijk. Het stopproces duurt lang, waardoor je minder duidelijk succes ervaart en langer ontwenningsverschijnselen hebt.


Hulp bij stoppen met roken

Stoppen met roken, in fases of in één keer, is niet makkelijk. Trubendorffer biedt geen behandeling aan om te stoppen met roken, maar onze betrokken medewerkers geven je wel graag informatie. Gaat het roken samen met overmatig alcohol drinken of blowen? Dan kun je wel bij ons terecht om van je verslaving af te komen. Wij zijn telefonisch bereikbaar via 0800 999 999 8.

 
"Ik heb de tips uit het e-book geprint en op mijn koelkast geplakt. Dankzij de stappen ben ik van een weekenddrinker naar volledig alcoholvrij gegaan." – Milou
 

➤ Plan jouw intake ☎ Bel 0800 - 999 999 8

  • Al 4000+ mensen gingen je voor
  • Zeer hoge cliënten tevredenheidsscore op ZorgkaartNederland (9,2)
  • Behandeling volledig vergoed (m.u.v. eigen risico)