Stoppen met roken voordelen

Dit moet je erover weten

Iedereen die wil stoppen met roken kan de voordelen daarvan zo opnoemen. Waarom is stoppen met roken dan zo moeilijk en beginnen veel mensen na een tijdje toch weer? Trubendorffer – Hulp bij verslaving en dubbele diagnose legt het uit. Ook helpen wij je stoppen met roken met een effectief behandelprogramma. Omdat je in je eigen woonomgeving van je tabaksverslaving herstelt, is jouw kans op een terugval een stuk kleiner.

➤ Plan jouw intake ☎ Praat nu met een deskundige

  • Wij helpen meer dan 1.500 cliënten per jaar
  • Zeer hoge cliënten tevredenheidsscore (8,8)
  • Behandeling volledig vergoed

Stoppen met roken: de voordelen

Stoppen met roken heeft voordelen, variërend van een betere gezondheid tot meer leuke dingen kunnen doen. Want van stoppen met roken zijn de effecten ook in je portemonnee voelbaar. Je wordt aantrekkelijker, omdat je huid verbetert en je niet langer naar sigaretten ruikt. Je slaapt beter, waardoor je beter in je vel zit. Zo heeft stoppen met roken effecten op allerlei gebieden in je leven.


Verslaafd aan roken

De voordelen van stoppen met roken zijn duidelijk. Maar stoppen met roken is moeilijk. Tabak is een van de meest verslavende middelen, omdat je lichaam heel snel aan nicotine went. Ook veranderen je hersenen, waardoor je steeds minder weerstand kunt bieden aan sigaretten– zelfs als je wel wilt stoppen.


Hulp bij stoppen met roken

Bij Trubendorffer helpen we je stoppen met roken met een effectief behandelprogramma op basis van abstinentie, cognitieve gedragstherapie en lotgenotencontact. Met steun van onze professionals en mede-stoppers leer je wat je kunt doen als je snakt naar een sigaret. Daarmee is jouw kans op blijvend stoppen het grootst.


Stoppen met roken? Trubendorffer helpt

Om te stoppen met roken zijn de voordelen belangrijk om voor ogen te houden. Trubendorffer helpt je door de moeilijkste momenten heen met ons intensieve behandelprogramma. Je woont gewoon thuis en volgt onze behandeling online of op een van onze behandellocaties. Wil je meer informatie of je aanmelden? Je
bereikt ons 24/7 via telefoonnummer 0800-999 9998.

☎ Praat nu met een deskundige