Stoppen met roken voordelen

Dit moet je erover weten

Iedereen die wil stoppen met roken kan de voordelen daarvan zo opnoemen. Waarom is stoppen met roken dan zo moeilijk en beginnen veel mensen na een tijdje toch weer? Trubendorffer – Hulp bij verslaving en dubbele diagnose legt het uit. Voor stoppen met roken bieden wij geen behandeling aan, maar we kunnen je wel informatie geven. Voor deze informatie zijn onze deskundige medewerkers telefonisch te bereiken via 0800 999 999 8.

Gaat het stoppen met roken samen met bijvoorbeeld overmatig alcohol drinken of blowen? Dan kun je wel bij ons in behandeling komen.

Gaat het roken meestal gepaard met het drinken van alcohol?
Lees dan onze tips om te stoppen met drinken, daarmee heeft het stoppen met roken een veel grotere kans van slagen!
Je hoeft geen gegevens achter te laten, je krijgt het echt helemaal gratis.

Stoppen met roken: de voordelen

Stoppen met roken heeft voordelen, variërend van een betere gezondheid tot meer leuke dingen kunnen doen. Want van stoppen met roken zijn de effecten ook in je portemonnee voelbaar. Je wordt aantrekkelijker, omdat je huid verbetert en je niet langer naar sigaretten ruikt. Je slaapt beter, waardoor je beter in je vel zit. Zo heeft stoppen met roken effecten op allerlei gebieden in je leven.


Verslaafd aan roken

De voordelen van stoppen met roken zijn duidelijk. Maar stoppen met roken is moeilijk. Tabak is een van de meest verslavende middelen, omdat je lichaam heel snel aan nicotine went. Ook veranderen je hersenen, waardoor je steeds minder weerstand kunt bieden aan sigaretten– zelfs als je wel wilt stoppen.


Informatie over stoppen met roken

Bij Trubendorffer bieden wij geen behandeling aan om te stoppen met roken. Mocht je informatie willen of vragen hebben rondom dit thema, dan staan wij je graag te woord. Telefonisch zijn we te bereiken via 0800 999 999 8. Heb je naast het roken ook last van een andere verslaving? Dan kunnen wij je in veel gevallen wel helpen. Denk bijvoorbeeld aan een drank- of drugsverslaving. Benieuwd naar wat wij voor je kunnen betekenen? Neem dan nu contact met ons op.

 
"Ik heb de tips uit het e-book geprint en op mijn koelkast geplakt. Dankzij de stappen ben ik van een weekenddrinker naar volledig alcoholvrij gegaan." – Milou
 

➤ Plan jouw intake ☎ Bel 0800 - 999 999 8

  • Al 4000+ mensen gingen je voor
  • Zeer hoge cliënten tevredenheidsscore op ZorgkaartNederland (9,2)
  • Behandeling volledig vergoed (m.u.v. eigen risico)