Hoe lang werkt cocaïne?

We leggen het uit

Ongeveer 5% van de Nederlanders heeft wel eens cocaïne (coke) gebruikt. Maar wanneer is coke uitgewerkt en hoe lang werkt cocaïne door in je lichaam? Trubendorffer – Hulp bij verslaving en dubbele diagnose legt uit hoe lang het duurt voor coke helemaal is uitgewerkt. Bovendien helpen we je van je cokeverslaving af met een intensief behandelprogramma dat je volgt terwijl je thuis woont.

➤ Plan jouw intake ➤ Doe de cocaïnetest

  • Al 4000+ mensen gingen je voor
  • Zeer hoge cliënten tevredenheidsscore op ZorgkaartNederland (9,2)
  • Behandeling volledig vergoed (m.u.v. eigen risico)


Wanneer is coke uitgewerkt?

Coke is een pepdrug die maar kort werkt. Je hoeft niet lang te wachten voordat je weet hoe lang het duurt voor de coke effect heeft. Je merkt al binnen enkele minuten na het snuiven dat je je opgewekt en alert voelt. Maar na een half uur tot een uur neemt het effect af en voel je je moe en somber. Het risico is dan groot dat je nog een lijntje wilt om je weer zo lekker te voelen.


Hoe lang werkt cocaïne door?

Maar hoe lang werkt cocaïne door in je lichaam? Dat is veel langer dan een uur. Het kan 5 tot 7 uur duren voordat één lijntje uit je lichaam is. Wanneer je meerdere keren gebruikt en/of de coke combineert met alcohol of andere drugs kan de afbraak nog langer duren.

Verslaving ligt al op de loer wanneer je één keer coke gebruikt. En als je eenmaal verslaafd bent, is het moeilijk om daar weer vanaf te komen. Schaam je daar niet voor en zoek professionele hulp, bijvoorbeeld bij Trubendorffer.


Trubendorffer helpt je stoppen met cocaïne

Weet jij voor jezelf het antwoord op de vraag “hoe lang werkt cocaïne?”? Vraag je dan eens af of je verslaafd bent geraakt en of je wilt stoppen met coke gebruiken. Zo ja, dan staan de betrokken medewerkers van Trubendorffer klaar om je te helpen. Je bereikt ons via telefoonnummer 0800-999 9998.
☎ Praat nu met een deskundige