Afkickkliniek Zeeland

en omgeving

Zoek je hulp bij je verslaving en kijk je naar een afkickkliniek in Zeeland, maar wil je niet klinisch opgenomen worden? Ambulante zorg bij Trubendorffer kan voor jou de hulp zijn die je nodig hebt. Trubendorffer is geen afkickkliniek, maar biedt ambulante zorg. Bij ambulante zorg word je niet opgenomen. Je volgt een behandeling terwijl je thuis blijft wonen. Dit maakt het een laagdrempeliger alternatief voor een verslavingskliniek.

Lees hier meer over alternatieven voor een afkickkliniek in Zeeland. Vanuit Zeeland ben je zo bij de dichtstbijzijnde behandellocatie van Trubendorffer in Tilburg.

➤ Plan jouw intake ☎ Bel 0800 - 999 999 8

  • Al 4000+ mensen gingen je voor
  • Zeer hoge cliënten tevredenheidsscore op ZorgkaartNederland (9,2)
  • Behandeling volledig vergoed (m.u.v. eigen risico)

Alternatief voor een verslavingskliniek in Zeeland

Als je van je verslaving af wilt komen, zijn er andere opties dan opgenomen worden in een afkickkliniek of een verslavingskliniek. Zo’n alternatief is ambulante zorg. Je blijft thuis wonen terwijl je een intensieve behandeling op locatie volgt. Trubendorffer is een bewezen effectieve behandelaar en een alternatief voor een verslavingskliniek. In Zeeland is er geen behandellocatie van Trubendorffer, maar in Tilburg wel. Op basis van jouw hulpvraag, hoe veel je gebruikt en hoe vaak je gebruikt, wordt bepaald of een ambulante behandeling geschikt voor je is. Als je last hebt van heftige ontwenningsverschijnselen kunnen we je eerst doorverwijzen naar een verslavingskliniek in Zeeland voordat we de ambulante behandeling beginnen.

Ambulante verslavingszorg dicht bij Zeeland

Onze dichtstbijzijnde behandellocatie zit in Tilburg. Voor ambulante verslavingszorg dicht bij Zeeland is dit goed te bereiken met openbaar vervoer of de auto. Tijdens ons intensieve behandelprogramma herstel je in je eigen omgeving. Doordat je in je eigen omgeving blijft wonen, leer je meteen omgaan met verleidingen die thuis op de loer liggen. De behandeling vindt plaats op de behandellocatie, waar je minstens één keer per week en soms meerdere keren per week intensieve, persoonlijke begeleiding krijgt en aan zelfhulpgroepen deelneemt. Door te praten met onze experts en met lotgenoten en je opgedane inzichten direct thuis toe te passen, is jouw kans om permanent af te kicken het grootst.

Afkicken met verslavingshulp in Zeeland?

Als je wilt afkicken van je verslaving, is hulp zoeken de eerste stap. Bij Trubendorffer – Hulp bij verslaving en dubbele diagnose staan we dag en nacht voor je klaar. We maken een behandelplan samen met jou, op basis van jouw behoeften. Als het nodig is om eerst een lichamelijke detox te doen, dan verwijzen we je door naar een afkickkliniek in Zeeland voor we je verder helpen met onze ambulante verslavingszorg. Als je zoekt naar verslavingshulp in Zeeland en omgeving, is onze locatie in Tilburg het makkelijkst te bereiken:

Behandellocatie Tilburg
Spoorlaan 424
5038 CG Tilburg

We helpen je graag bij het vinden van de juiste behandelmethode voor jou. Bel 0800-999 9998 voor een eerste gesprek over onze behandelmogelijkheden.