Afkickkliniek Laren

en omgeving

Afkickkliniek Laren? Kom thuis van je verslaving af

Worstel jij met een verslaving en zoek je een afkickkliniek in Laren of de omgeving om van je problemen af te komen? Kijk dan eens naar Trubendorffer. Wij bieden een ambulante behandeling. Dat betekent dat je thuis blijft wonen en op een behandellocatie bij jou in de buurt behandelingen volgt. We hebben geen behandellocatie in Laren, maar je kan bijvoorbeeld terecht in Amsterdam of Utrecht.

➤ Plan jouw intake ☎ Bel 0800 - 999 999 8

  • Al 4000+ mensen gingen je voor
  • Zeer hoge cliënten tevredenheidsscore op ZorgkaartNederland (9,2)
  • Behandeling volledig vergoed (m.u.v. eigen risico)

Voordelen van een ambulante verslavingskliniek in Laren

Bij ambulante verslavingshulp in Laren voer je naast je behandeling gewoon je dagelijkse activiteiten uit. Zo kun je gewoon aan het werk, ga je sporten en spreek je af met vrienden. Je blijft ook in je eigen huis wonen en hoef je dus niet naar een afkickkliniek in Laren. Het grootste voordeel daarvan is dat je in praktijk leert omgaan met risicofactoren voor een terugval. Dingen waar je moeite mee hebt, bespreek je gelijk met je behandelaar. Zo is jouw kans op succes het grootst. Twijfel je of zo’n ambulante behandeling bij je past? Neem dan contact op met onze intake office. Onze professionals bespreken de situatie met je. Samen bepalen jullie of een ambulante behandeling bij je past. Is een opname toch nodig? Dan verwijzen we je door naar een afkickkliniek in Laren of ergens anders.

Verslavingshulp in Laren zonder klinische opname

Trubendorffer heeft geen verslavingskliniek in Laren. Aangezien de behandeling ambulant is, kan je gewoon naar een behandellocatie in de buurt. Je volgt de behandeling bijvoorbeeld in Amsterdam of Utrecht.

Behandellocatie Amsterdam Obiplein
Obiplein 18E
1094 RB Amsterdam

Behandellocatie Utrecht
Mariaplaats 23
3511 LK Utrecht

We zijn dan geen afkickkliniek waar je opgenomen wordt, maar met ons intensieve behandelprogramma op een van onze behandellocaties zijn al duizenden mensen van hun verslaving hersteld. Bel vandaag nog 0800-999 9998 voor een eerste gesprek met onze professionals.