Verslavingszorg

Wij helpen je

Bij Trubendorffer kun je terecht voor professionele verslavingszorg. Wij zijn een erkende GGZ-instelling met behandellocaties in verschillende grote steden in Nederland. Er zijn meerdere instellingen voor verslavingszorg in Nederland. Trubendorffer is de enige die jou helpt door middel van ambulante verslavingszorg. Ongeacht waar je woont kunnen wij je helpen en heb je minder kans op een terugval. Tijdens een intake kunnen wij je meer vertellen over onze zorg en hulp bij verslaving.

➤ Plan jouw intake ☎ Praat nu met een deskundige

  • Wij helpen meer dan 1.500 cliënten per jaar
  • Zeer hoge cliënten tevredenheidsscore (8,7)
  • Behandeling volledig vergoed

Wat houdt verslavingszorg in?

Verslavingszorg instellingen helpen jou om te stoppen met je verslaving. Vaak betekent dit opname in een verslavingskliniek, dat hoeft echt niet. Bij Trubendorffer helpen we je effectief van je verslaving af terwijl je thuis blijft wonen.

Om van je verslaving af te komen, zijn meerdere stappen nodig:

  • Je besluit dat je van je verslaving af wilt
  • Je zoekt informatie over verslavingszorg
  • Je meldt je aan voor een behandeling
  • Bij verslaving aan bepaalde medicijnen en drugs onderga je een detoxbehandeling, zodat je lichaam vrij wordt van het verslavende middel
  • Met psychologische begeleiding, alleen en in groepen, zorg je ervoor dat je je verslavingsvrije leven volhoudt en niet terugvalt

Waarom ambulante verslavingszorg?

Bij ambulante verslavingszorg word je thuis behandeld voor je verslaving. Het voordeel van ambulante begeleiding is dat het verslavingsvrij zijn geïntegreerd wordt in je dagelijkse leven. Daarmee is de kans op een terugval kleiner dan bij een behandeling in een afkickkliniek.

Wist je dat wij HKZ gecertificeerd zijn?

Dat houdt in dat alle zaken goed op orde zijn, we onze cliënten altijd centraal stellen en we voortdurend werken aan de verbetering van onze zorg- en dienstverlening.

Verslavingszorg vergoedingen

De verslavingszorg in Nederland wordt vergoed vanuit de basisverzekering. Behalve het verplichte eigen risico (in 2021: 385 euro) kost het je dus niets om van je verslaving af te komen. In speciale gevallen kan zelfs het eigen risico worden kwijtgescholden. Een afkickbehandeling bij Trubendorffer levert je wel heel wat op: een vrij leven zonder verslaving!


Trubendorffer verslavingszorg in Nederland

Wij hebben meerdere behandellocaties in Nederland door middel van telefonische en online gesprekken, in combinatie met begeleiding en behandeling op locatie. Je kunt 365 dagen per jaar, 24 uur per dag contact met ons opnemen via 0800-999 9998 voor al jouw vragen (al zijn het er 100) en ambulante verslavingszorg.

☎ Praat nu met een deskundige