Verslavingszorg Venlo Verschillende opties

Wil je herstellen van je verslaving en woon je in Venlo of omgeving? Dan kun je bij Trubendorffer – Hulp bij verslaving en dubbele diagnose terecht voor goede verslavingszorg in Venlo. Je blijft gewoon thuis wonen terwijl je ons ambulante programma volgt op één van onze behandellocaties in Tilburg, Den Bosch of Nijmegen. Indien nodig kunnen we je ook verwijzen naar een lokale behandelpartner.

➤ Plan jouw intake ☎ Praat nu met een deskundige

  • Wij helpen meer dan 1.000 cliënten per jaar
  • Zeer hoge cliënten tevredenheidsscore (8,7)
  • Behandeling volledig vergoed


Werkwijze van Trubendorffer

Je komt tijdens de behandeling een aantal keer naar één van onze behandellocaties in Nijmegen, Tilburg of Den Bosch, waar je geholpen wordt door een van onze deskundige professionals. Je blijft thuis wonen en wordt dus niet opgenomen in een kliniek. Mocht een tijdelijke opname toch nodig zijn, bijvoorbeeld voor een detoxbehandeling, dan kan die ook plaatsvinden in VieCuri Medisch Centrum, het ziekenhuis in Venlo.


Mogelijkheden voor verslavingszorg in Venlo

Trubendorffer is geen afkickkliniek, maar heeft meerdere behandellocaties – bijvoorbeeld in Nijmegen, Den Bosch en Tilburg. Wil je liever verslavingszorg in Venlo zelf? Ook dan kun je contact opnemen met Trubendorffer. Wij kunnen je dan helpen met een gerichte verwijzing naar één van onze collega’s bij de GGZ Venlo.


Voordelen van behandeling bij Trubendorffer

Opname in een verslavingskliniek is meestal helemaal niet nodig om van je verslaving te herstellen. Het ambulante behandelprogramma van Trubendorffer volg je terwijl je thuis blijft wonen, zodat je in je vertrouwde omgeving kunt blijven. Je leert onze tips toepassen in je dagelijkse leven, waardoor de kans op blijvend herstel het grootst is. Bovendien wordt de behandeling bij Trubendorffer volledig vergoed vanuit de basisverzekering.


Contact met Trubendorffer

Wil jij goede verslavingszorg in Venlo en omstreken? Neem dan contact op met Trubendorffer – Hulp bij verslaving en dubbele diagnose. Je bereikt ons 24/7 via 0800-999 9998. Je kunt op onze website ook een terugbelverzoek of terugmailverzoek voor ons achterlaten.
☎ Praat nu met een deskundige