Verslavingszorg Venlo

Verschillende opties

Wil je herstellen van je verslaving en woon je in Venlo of omgeving? Dan kun je bij Trubendorffer – Hulp bij verslaving en dubbele diagnose terecht voor goede verslavingszorg in Venlo. Je blijft gewoon thuis wonen terwijl je ons ambulante programma volgt op één van onze behandellocaties in Tilburg, Den Bosch of Nijmegen. Indien nodig kunnen we je ook verwijzen naar een lokale behandelpartner. Met de hulp van onze medewerkers krijg jij een behandeling die past bij jouw verslaving.

➤ Plan jouw intake ☎ Bel 0800 - 999 999 8

  • Wij helpen meer dan 1.500 cliënten per jaar
  • Zeer hoge cliënten tevredenheidsscore (8,7)
  • Behandeling volledig vergoed

Werkwijze van Trubendorffer

Je komt tijdens de behandeling een aantal keer naar één van onze behandellocaties in Nijmegen, Tilburg of Den Bosch, waar je geholpen wordt door een van onze deskundige professionals. Je blijft thuis wonen en wordt dus niet opgenomen in een kliniek. Soms is een detox voorafgaand aan je ambulante behandeling toch nodig, maar niet altijd. Neem hierover contact op met onze medewerkers. Mocht een tijdelijke opname toch nodig zijn, dan kan die ook plaatsvinden in VieCuri Medisch Centrum, het ziekenhuis in Venlo.

De hele evidence-based methode slaat bij mij goed aan. Je hoeft je niet zomaar over te geven aan een behandelmethode. Uit onderzoek blijkt dat dit gewoon het beste werkt.
- Yannick
Stop net als Yannick met jouw verslaving.

Mogelijkheden voor verslavingszorg in Venlo

Trubendorffer is geen afkickkliniek, maar heeft meerdere behandellocaties – bijvoorbeeld in Nijmegen, Den Bosch en Tilburg. Wil je liever verslavingszorg in Venlo zelf? Ook dan kun je contact opnemen met Trubendorffer. Wij kunnen je dan helpen met een gerichte verwijzing naar één van onze collega’s bij de GGZ Venlo.


Voordelen van behandeling bij Trubendorffer

Opname in een verslavingskliniek is meestal niet nodig om van je verslaving te herstellen, maar soms wel, bijvoorbeeld in de vorm van een korte opname voor een detoxbehandeling. Na het ontgiften van je lichaam via een detoxbehandeling is het in veel gevallen gewoon mogelijk om thuis te herstellen van je verslaving, namelijk via ambulante behandeling. Het ambulante behandelprogramma van Trubendorffer volg je terwijl je thuis blijft wonen, zodat je in je vertrouwde omgeving kunt blijven. Je leert onze tips toepassen in je dagelijkse leven, waardoor de kans op blijvend herstel het grootst is. Bovendien wordt de behandeling bij Trubendorffer volledig vergoed vanuit de basisverzekering.


Contact met Trubendorffer

Wil jij goede verslavingszorg in Venlo en omstreken? Neem dan contact op met Trubendorffer – Hulp bij verslaving en dubbele diagnose. Je bereikt ons via 0800 999 999 8. Je kunt op onze website ook een terugbelverzoek of terugmailverzoek voor ons achterlaten. Meld je nu aan voor een intakegesprek, dan komen we samen tot de best passende aanpak voor jou.

Zet de eerste stap naar jouw verslavingsvrije leven

Je bent nog maar een kleine stap verwijderd van een gezond een verslavingsvrij leven. Tijdens jouw eerste gesprek beantwoorden wij al jouw vragen, daarna beslis je of je door wilt gaan met jouw behandeling.

Jouw behandeling wordt 100% vergoed, je betaalt alleen je eigen risico.