Afkicken zonder opname

Wij helpen je

Ben jij verslaafd aan middelen als alcohol of medicijnen of aan activiteiten als gamen, seks of internetten? Meld je dan aan voor het ambulante behandelprogramma van Trubendorffer – Hulp bij verslaving en dubbele diagnose. Bij ons kun je afkicken zonder opname in een verslavingskliniek. Herstel van je verslaving in je eigen vertrouwde omgeving terwijl je ons bewezen effectieve programma volgt op één van onze behandellocaties.

➤ Plan jouw intake ☎ Bel 0800 - 999 999 8

  • Al 4000+ mensen gingen je voor
  • Zeer hoge cliënten tevredenheidsscore op ZorgkaartNederland (9,2)
  • Behandeling volledig vergoed (m.u.v. eigen risico)


Werkwijze van Trubendorffer

Onze toegewijde professionals begeleiden mensen met verslaving met gesprekken op onze behandellocaties. Ook neem je deel aan zelfhulpgroepen, waarbij je je ervaringen en herstelproces deelt met lotgenoten. We hebben zo al duizenden mensen van hun verslaving helpen herstellen. Trubendorffer is dus geen afkickkliniek. Is een opname toch nodig? Dan kunnen wij je verwijzen naar een geschikte kliniek.


Voordelen van afkicken zonder opname

Afkicken zonder opname heeft verschillende voordelen. Je houdt gewoon contact met familie en vrienden. Ook werk, school of studie hoeven niet verstoord te worden. Omdat je in je vertrouwde omgeving blijft, leer je goed omgaan met de prikkels die hebben geleid tot je verslaving. De kans op blijvend herstel is daarom groter dan bij een opname in een kliniek.


Behandellocaties

Je woont thuis terwijl je de behandeling volgt op één van onze zes behandellocaties. Je vindt ons in Amsterdam, Utrecht, Den Haag, Tilburg, Nijmegen, Den Bosch en Maastricht. Al deze locaties zijn centraal gelegen en goed bereikbaar met het openbaar vervoer. Zijn deze behandellocaties voor jou te ver weg? Ook dan kun je contact opnemen met Trubendorffer voor advies over goede behandelmogelijkheden bij jou in de buurt.


Contact met Trubendorffer

Ben je klaar om van je verslaving te herstellen en wil je liever afkicken zonder opname in een verslavingskliniek? Neem dan contact op met Trubendorffer via telefoonnummer 0800-999 9998 (tussen 07:00 en 22:00 bereikbaar). Op onze website kun je ook een terugmailverzoek of terugbelverzoek achterlaten, zodat wij contact op kunnen nemen met jou.
☎ Bel 0800 - 999 999 8