Verslavingszorg Groningen

Passende behandeling

Wil je herstellen van je verslaving? De kans is groot dat je dat niet alleen lukt. Daar hoef je je niet voor te schamen. Professionele hulp zoeken is verstandig en moedig. Trubendorffer is het juiste startpunt om jou hierbij te helpen. Of je nu op zoek bent naar effectieve verslavingszorg in Groningen of Maastricht, bij ons kun je altijd terecht. Wij bieden een behandelprogramma waarbij je thuis blijft wonen en niet opgenomen hoeft te worden. Je volgt ons intensieve behandelprogramma op een van onze behandellocaties of online. Samen met jou kijken we naar welke verslavingszorg in Groningen het beste bij jou past, ook als je toch wel opgenomen moet worden.

➤ Plan jouw intake ☎ Bel 0800 - 999 999 8

  • Wij helpen meer dan 1.500 cliënten per jaar
  • Zeer hoge cliënten tevredenheidsscore (8,7)
  • Behandeling volledig vergoed


Verslavingszorg in Groningen

Woon je in het noorden van ons land en ben je op zoek naar professionele verslavingszorg in Groningen? Dan heb je verschillende opties. Je kunt kiezen voor opname in een verslavingskliniek. Dat is echter niet in alle gevallen nodig. Met ons intensieve, ambulante behandelprogramma herstel je van je verslaving terwijl je thuis woont. Zo kun je je dagelijkse bezigheden blijven uitvoeren en breng je alles wat je leert direct in de praktijk. In sommige gevallen kan een (korte) opname in een verslavingskliniek voorafgaand aan je behandeling wel bevorderlijk werken. Dat verschilt per persoon. Onze experts helpen jou erbij om te kijken welke methode voor jou het best passend is.


Thuis herstellen van jouw verslaving

Wanneer je kiest voor onze ambulante behandelmethode, kom je een paar keer per week naar onze behandellocatie toe voor persoonlijke begeleiding en deelname aan zelfhulpgroepen. Wij hebben behandellocaties in Utrecht, Nijmegen, Amsterdam, Den Haag, Den Bosch, Tilburg en Maastricht. Ook kun je ons behandelprogramma online volgen. Jouw kans op blijvend herstel van je verslaving is met zowel de behandeling op onze locatie als met het online behandelprogramma even groot.

De hele evidence-based methode slaat bij mij goed aan. Je hoeft je niet zomaar over te geven aan een behandelmethode. Uit onderzoek blijkt dat dit gewoon het beste werkt.
- Yannick
Stop net als Yannick met jouw verslaving.


Mogelijkheden voor verslavingszorg als je in Groningen woont

Als je in Groningen woont, vind je onze dichtstbijzijnde behandellocaties waarschijnlijk te ver weg: deze bevinden zich in Utrecht en Nijmegen. Daarom is er de mogelijkheid om ons effectieve behandelprogramma online te volgen. Je wordt nauw begeleid door een van onze betrokken deskundigen. Via ons online platform krijg je onder andere voorlichting van jouw behandelaar en maak je huiswerkopdrachten.


Herstel van je verslaving, wij helpen je

Trubendorffer biedt verslavingszorg van Groningen tot aan Maastricht. Met ons programma woon je thuis terwijl je afkickt. Met deze methode hebben we al veel mensen kunnen helpen naar een verslavingsvrij leven. Als blijkt dat een opname in een afkickkliniek of andere verslavingszorg in Groningen toch beter op jouw situatie aansluit, verwijzen we je door. Zet die eerste stap naar een leven dat niet langer door je verslaving beheerst wordt. Je bereikt ons van 07:00 tot 22:00 via telefoonnummer 0800 999 999 8, onze hulpverleners staan jou graag te woord. Wanneer mogen we jou helpen?

Zet de eerste stap naar jouw verslavingsvrije leven

Je bent nog maar een kleine stap verwijderd van een gezond een verslavingsvrij leven. Tijdens jouw eerste gesprek beantwoorden wij al jouw vragen, daarna beslis je of je door wilt gaan met jouw behandeling.

Jouw behandeling wordt 100% vergoed, je betaalt alleen je eigen risico.