Afkickkliniek Groningen Verslavingszorg op maat

Wil je stoppen met alcohol of ben je op zoek naar een afkickkliniek voor drugs in Groningen? Overweeg dan eens of je wel naar een verslavingskliniek in Groningen wil. Je kunt namelijk ook herstellen van je verslaving zonder opname in een kliniek. Trubendorffer – Hulp bij verslaving en dubbele diagnose heeft een ambulant behandelprogramma, waarmee je van je verslaving herstelt terwijl je thuis blijft wonen. Opname in een afkickkliniek in Groningen is daarmee dus niet nodig.

 

➤ Plan jouw intake ☎ Bel +3108009999998

  • Wij helpen meer dan 1.000 cliënten per jaar
  • Zeer hoge cliënten tevredenheidsscore (8,7)
  • Behandeling volledig vergoed

Behandeling in een afkickkliniek in Groningen

Wanneer je kiest voor een afkickkliniek in Groningen, verblijf je daar gedurende een aantal weken. Opname in een verslavingskliniek in Groningen is intensief, maar werkt niet voor iedereen even goed. Een nadeel van opname in een afkickkliniek voor drugs in Groningen is dat je na je ontslag weer aan het gewone leven moet wennen en dan pas om leert gaan met de externe prikkels die tot je verslaving hebben geleid. Daarmee is de kans op terugval groter na behandeling in een afkickkliniek voor alcohol in Groningen.


Herstellen van je verslaving bij Trubendorffer

Ambulante verslavingszorg in Groningen of elders houdt in dat je thuis blijft wonen tijdens de behandeling. Je komt regelmatig naar één van de behandellocaties. Bij Trubendorffer word je persoonlijk begeleid door onze ervaren medewerkers. Bovendien doe je mee aan zelfhulpgroepen, omdat we weten dat contact met lotgenoten helpt om van je verslaving te herstellen en terugval te voorkomen. Onze hoge succespercentages laten zien dat opname in een afkickkliniek voor alcohol in Groningen niet nodig is om van je verslaving te herstellen. Ook voor andere verslavingen kun je bij ons terecht.

 


Meer informatie

Trubendorffer biedt geen ambulante verslavingszorg in Groningen, maar heeft onder andere behandellocaties in Utrecht en Nijmegen. Voor meer informatie en aanmelden kun je ons 24/7 bereiken via telefoonnummer 0800-999 9998. Wil je toch liever naar een afkickkliniek in Groningen? Dan kunnen wij je gericht verwijzen.

☎ Bel +3108009999998