Afkickkliniek Groningen

Verslavingszorg op maat

Wil je stoppen met alcohol of ben je op zoek naar een afkickkliniek voor drugs in Groningen? Overweeg dan eens of je wel naar een verslavingskliniek in Groningen wil. Je kunt namelijk ook herstellen van je verslaving zonder opname in een kliniek. Trubendorffer – Hulp bij verslaving en dubbele diagnose heeft een ambulant behandelprogramma, waarmee je van je verslaving herstelt terwijl je thuis blijft wonen en regelmatig één van onze behandellocaties bezoekt voor professionele begeleiding. Wij hebben geen behandellocatie in Groningen, maar je kunt bijvoorbeeld wel terecht in Amsterdam. Opname in een afkickkliniek in Groningen is dus in de meeste gevallen niet nodig. Soms is een korte opname voor bijvoorbeeld een detox behandeling wel nodig. Dan verwijzen wij je door naar de juiste verslavingszorginstelling, waarna je de rest van je behandeling bij ons kunt volgen.

➤ Plan jouw intake ☎ Bel 0800 - 999 999 8

  • Wij helpen meer dan 1.500 cliënten per jaar
  • Zeer hoge cliënten tevredenheidsscore (8,7)
  • Behandeling volledig vergoed

Behandeling in een afkickkliniek in Groningen

Wanneer je kiest voor een afkickkliniek voor drugs of een andere verslaving in Groningen, verblijf je daar gedurende een aantal weken. Opname in een verslavingskliniek in Groningen is intensief, maar werkt niet voor iedereen even goed. Een behandeling bij een afkickkliniek voor bijvoorbeeld alcohol in Groningen is dus niet altijd nodig. Soms is een detox wel nodig. Onze ervaren medewerkers geven jou advies over de best passende behandeling voor jou. Soms is dat dus een detoxbehandeling voorafgaand aan jouw ambulante behandeling. Samen komen we tot de best passende aanpak voor jouw verslaving. Trubendorffer is het juiste startpunt voor al jouw behandelgerichte vragen.

De hele evidence-based methode slaat bij mij goed aan. Je hoeft je niet zomaar over te geven aan een behandelmethode. Uit onderzoek blijkt dat dit gewoon het beste werkt.
- Yannick
Stop net als Yannick met jouw verslaving.

Herstellen van je verslaving bij Trubendorffer

Ambulante verslavingszorg houdt in dat je thuis blijft wonen tijdens de behandeling, bijvoorbeeld in Groningen. Je komt regelmatig naar één van de behandellocaties. Wij hebben geen behandellocatie in Groningen, maar je kunt wel terecht in Amsterdam of ergens anders. Bij Trubendorffer word je persoonlijk begeleid door onze ervaren medewerkers. Bovendien doe je mee aan zelfhulpgroepen, omdat we weten dat contact met lotgenoten helpt om van je verslaving te herstellen en terugval te voorkomen. Onze hoge succespercentages laten zien dat opname in een afkickkliniek voor alcohol in Groningen niet altijd nodig is om van je verslaving te herstellen. Ook voor andere verslavingen kun je bij ons terecht. Mocht een korte opname toch nodig zijn, dan kunnen onze medewerkers jou gericht doorverwijzen voor de juiste aanpak van jouw verslaving.


Meer informatie

Trubendorffer heeft geen behandellocatie in Groningen, maar wel onder andere  in Utrecht, Amsterdam en Nijmegen. Hier kun jij ook terecht als je in Groningen woont. Voor meer informatie en aanmelden kun je ons van 07:00 tot 22:00 bereiken via telefoonnummer 0800 999 999 8. Als blijkt dat jij toch beter naar een afkickkliniek kan voor bijvoorbeeld een detox, in Groningen of ergens anders bij een geschikte verslavingszorginstelling, dan verwijzen wij je door. Onze medewerkers kijken samen met jou of een detox behandeling nodig is bij jouw verslaving.

Zet de eerste stap naar jouw verslavingsvrije leven

Je bent nog maar een kleine stap verwijderd van een gezond een verslavingsvrij leven. Tijdens jouw eerste gesprek beantwoorden wij al jouw vragen, daarna beslis je of je door wilt gaan met jouw behandeling.

Jouw behandeling wordt 100% vergoed, je betaalt alleen je eigen risico.