Afkickkliniek Rotterdam

Kies ambulante verslavingszorg

Je bent hier gekomen omdat je zocht op afkickkliniek Rotterdam. Woon je in Rotterdam of in de directe omgeving van de havenstad en ben je op zoek naar een afkickkliniek? Zoek dan niet verder. Rotterdam is bekend met de professionele zorg van Trubendorffer, hulp bij verslaving en dubbele diagnose dankzij onze behandellocatie in Den Haag.

➤ Plan jouw intake ☎ Praat nu met een deskundige

  • Wij helpen meer dan 1.000 cliënten per jaar
  • Zeer hoge cliënten tevredenheidsscore (8,7)
  • Behandeling volledig vergoed

Zoek je afkickliniek in de regio Rotterdam?

Trubendorffer verslavingszorg heeft geen afkickklinieken maar biedt ambulante verslavingszorg. Dat wil zeggen dat je kunt stoppen van je verslaving, terwijl je gewoon thuis blijft wonen. Of het nu gaat om een alcohol-, drugs-, seks- of computerverslaving; Rotterdammers en omwonenden kunnen contact opnemen voor vragen of behandeling via 0800 – 999 99 89.

Afkickkliniek Rotterdam: opname is afgeraden

Denk je erover na om je voor je verslaving te laten behandelen in een afkickkliniek in Rotterdam, maar moet je daarvoor intern worden opgenomen? Dat is niet altijd de beste optie. Opname in een afkickkliniek heeft veel impact op je dagelijks leven. Niet alleen jij wordt weggehaald uit je persoonlijke omgeving, ook je naasten zullen dit als heftig ervaren. Bovendien word je door opname in een afkickkliniek in Rotterdam onthouden van de verleidingsmomenten die geïntegreerd zijn in je dagelijkse doen en laten, en waar je mee moet leren omgaan.


Niet naar de afkickliniek in Rotterdam

Gelukkig is er een goed alternatief voor opname in een afkickkliniek in Rotterdam. Trubendorffer hulp bij verslaving en dubbele diagnose is met haar behandellocatie in Den Haag voorstander van een behandeling voor verslaving waarbij het dagelijks leven zo natuurlijk mogelijk door kan gaan. Ambulante zorg heet dat. Op die manier kun je het afkicken direct toepassen, leer je leven zonder toe te geven aan alle verleidingen die op de loer liggen en zal je ook de voordelen ervan ervaren.


Ambulante verslavingszorg van Trubendorffer

Bij ambulante verslaivingszorgzorg wordt de behandeling afgestemd op jouw agenda. Als je overdag werkt, vijf dagen in de week, plannen we de behandeling in op een doordeweekse avond. Flexibiliteit en een persoonlijke aanpak staan centraal. Daarnaast heeft ambulante zorg nog enkele voordelen boven opname in een afkickkliniek in Rotterdam:

  • je zit niet vast aan de regels, grenzen en verboden van een kliniek, waar je je aan dient te houden als je intern opgenomen wordt. In plaats daarvan blijf je in je eigen omgeving, je eigen huis, tussen je eigen familie en vrienden
  • je hoeft niet opnieuw te wennen als je vanuit een afkickkliniek in Rotterdam terugkeert naar je eigen omgeving. Waardoor je alles wat je geleerd hebt opnieuw moet leren toepassen in je eigen omgeving, terwijl de verleiding van de verslaving op de loer ligt. In plaats daarvan is de dagelijkse verleiding van je routine onderdeel van de behandeling
  • opname in een afkickkliniek is kostbaar. Met ambulante verslavingszorg spaar je de kosten van een dure opname uit
  • je dagelijkse bezigheden kunnen gewoon doorgaan. Je werk hoeft niet onder de behandeling te leiden, net zo min als je hobby’s en sociale leven. Bij opname in een afkickkliniek in Rotterdam word je wél uit je omgeving gehaald. Bovendien is het vaak niet de bedoeling dat anderen je komen bezoeken in de kliniek. Deze verstoring van het dagelijks ritme is niet voor iedereen met een verslaving effectief

Zoek niet langer op afkickkliniek Rotterdam. Trubendorffer – Hulp bij verslaving en dubbele diagnose biedt professionele hulp die altijd en overal beschikbaar is, je kunt gewoon thuis blijven wonen in Rotterdam. Wij kunnen je helpen met onze behandellocaties in Den Haag, Amsterdam, Utrecht, Tilburg, Nijmegen en Den Bosch.

☎ Praat nu met een deskundige