Afkickkliniek Rotterdam

Passende verslavingszorg

Je bent hier gekomen omdat je zocht op afkickkliniek Rotterdam. Woon je in Rotterdam of in de directe omgeving van de havenstad en ben je op zoek naar een afkickkliniek? Trubendorffer heeft geen behandellocatie in Rotterdam, maar de stad is wel bekend met onze verslavingszorg dankzij onze behandellocatie in Den Haag waar je makkelijk terecht kunt als je in Rotterdam woont. Met onze behandelmethode kun je thuis in Rotterdam blijven wonen en hoef je niet naar een afkickkliniek. Je bezoekt onze behandellocatie een paar keer per week. Wij helpen jou graag bij het afkicken van jouw verslaving.

➤ Plan jouw intake ☎ Bel 0800 - 999 999 8

  • Wij helpen meer dan 1.500 cliënten per jaar
  • Zeer hoge cliënten tevredenheidsscore (8,7)
  • Behandeling volledig vergoed


Zoek je afkickkliniek in de regio Rotterdam?

Trubendorffer verslavingszorg heeft geen afkickklinieken maar biedt ambulante verslavingszorg. Dat wil zeggen dat je kunt afkicken van je verslaving, terwijl je gewoon thuis blijft wonen en een paar keer per week onze behandellocatie bezoekt. Of het nu gaat om een alcohol-, drugs-, seks- of computerverslaving; Rotterdammers en omwonenden kunnen met alle verslavingen contact opnemen voor vragen of behandeling via 0800 – 999 99 89. Onze behandellocatie die het dichtst bij Rotterdam ligt, is Trubendorffer Den Haag. Daar kom je heen voor contact met jouw behandelaar.

Afkickkliniek Rotterdam: opname of ambulant

Denk je erover na om je voor je verslaving te laten behandelen in een afkickkliniek in Rotterdam, maar moet je daarvoor intern worden opgenomen? Afkicken kan op verschillende manieren. Zo bieden we bij Trubendorffer Den Haag ambulante behandelingen waarbij je niet intern wordt opgenomen. Deze behandelmethode is erg effectief gebleken. Je integreert de punten die je leert tijdens je behandeling direct in het dagelijks leven, terwijl je in je eigen omgeving blijft wonen en onze behandellocatie een paar keer per week bezoekt. Op die manier kun je het afkicken direct toepassen, leer je leven zonder toe te geven aan alle verleidingen die op de loer liggen en zal je ook de voordelen ervan ervaren.

In sommige gevallen van drugs-, alcohol-, en medicijnverslaving is er eerst een detox behandeling nodig. Vaak is dat het geval wanneer afkickverschijnselen erg heftig zijn. Een detox vindt plaats bij een andere organisatie in een afkickkliniek. Daarbij word je voor een korte periode wél intern opgenomen. Onze experts kijken graag met jou mee of een detox in een afkickkliniek in Rotterdam of elders voor jou raadzaam is, of dat je het best direct met een ambulante behandeling zonder detox kunt starten.

De hele evidence-based methode slaat bij mij goed aan. Je hoeft je niet zomaar over te geven aan een behandelmethode. Uit onderzoek blijkt dat dit gewoon het beste werkt.
- Yannick
Stop net als Yannick met jouw verslaving.

Onze behandellocaties nabij Rotterdam

Woon je rondom Rotterdam en wil je van je verslaving af, dan helpen we je graag bij onze locatie in Den Haag. Je kunt hier terecht voor een ambulante behandeling die wij bieden, het is dus geen afkickkliniek. Ook kijken onze experts graag met jou naar de opties wanneer een ambulante behandeling voor jou niet het meest geschikt blijkt.

Je vindt ons in Den Haag op het volgende adres:
Bezuidenhoutseweg 115
2594 AD Den Haag

Je kunt ons voor een intake of behandeladvies bellen op 0800 999 999 8. We zijn bereikbaar en helpen je graag.


Afkicken van je verslaving in Rotterdam

Als jij van je verslaving af wil, dan is Trubendorffer er graag voor jou. Het is niet altijd nodig om naar een afkickkliniek te gaan in Rotterdam of elders. Wij hebben al veel mensen geholpen naar een verslavingsvrij leven met onze ambulante behandelmethode. Onze professionals kunnen samen met jou bepalen welke behandelmethode het beste bij je past. Bij drank-, drugs-, of medicijnverslaving kan een detox behandeling in een afkickkliniek soms echter wel extra succesvol werken. Na jouw verblijf in een afkickkliniek voor de detox behandeling, kun je vaak nog bij ons terecht.

In Rotterdam hebben wij geen behandellocaties, maar we helpen je graag afkicken op onze locatie in Den Haag. Verder zitten we in Amsterdam, Tilburg, Utrecht, Nijmegen, Maastricht en Den Bosch.

Wij helpen jou graag je verslaving te overwinnen. Onze ervaren hulpverleners bieden persoonlijke hulp om ervoor te zorgen dat jij op de best passende manier kan afkicken. Wil jij voor goed van je verslaving af? Bel ons dan nu op 0800 999 999 8

Zet de eerste stap naar jouw verslavingsvrije leven

Je bent nog maar een kleine stap verwijderd van een gezond een verslavingsvrij leven. Tijdens jouw eerste gesprek beantwoorden wij al jouw vragen, daarna beslis je of je door wilt gaan met jouw behandeling.

Jouw behandeling wordt 100% vergoed, je betaalt alleen je eigen risico.