Afkickkliniek Den Haag

zorg bij jou in de buurt

Je bent op zoek naar een afkickkliniek in Den Haag, omdat je professionele hulp nodig hebt om van je verslaving af te komen. Bij Trubendorffer hulp bij verslaving en dubbele diagnose ben je aan het juiste adres. Wij zijn alleen geen afkickkliniek. Wat wij bieden, is ambulante verslavingszorg. Dat wil zeggen dat je bij ons kunt stoppen met je verslaving, terwijl je gewoon thuis blijft wonen en de behandeling op een van onze locaties volgt.

➤ Plan jouw intake ☎ Bel 0800 - 999 999 8

  • Wij helpen meer dan 1.500 cliënten per jaar
  • Zeer hoge cliënten tevredenheidsscore (8,7)
  • Behandeling volledig vergoed

Wanneer naar de afkickkliniek?

Of het nu gaat om een alcohol-, drugs-, seks-, medicijn- of computerverslaving; mensen die in Den Haag en omgeving wonen kunnen 24 uur per dag, 7 dagen per week contact met ons opnemen voor vragen of behandeling via 0800 – 999 999 8. Wil jij weten welke behandeling bij jou past, de ambulante behandelmethode van Trubendorffer of een opname in een afkickkliniek in Den Haag of ergens anders in Nederland? Ook dan kan je contact met ons opnemen.


Afkickkliniek Den Haag

Denk je erover om je verslaving te laten behandelen in een afkickkliniek in Den Haag? Om de kans op herstel zo groot mogelijk te laten zijn, is het van belang om een behandelmethode te kiezen die bij jou past. Opname in een afkickkliniek in Den Haag heeft zo zijn voor-en nadelen. Opname in een afkickkliniek heeft bijvoorbeeld veel impact op je dagelijkse leven. Daarnaast word je door opname in een afkickkliniek, bijvoorbeeld in Den Haag, niet blootgesteld aan de verleidingsmomenten die wel opspelen in je dagelijkse leven.

Daarentegen heb je bij opname in een afkickkliniek in Den Haag wel de kans om je volledig te focussen op je herstel, zonder afleiding van bijvoorbeeld werk, studie of naasten. Ook kan het bij drugs-, alcohol-, en medicijnverslaving soms gunstig zijn om eerst een korte detox behandeling te volgen. Je krijgt dan medische begeleiding bij de heftige ontwenningsverschijnselen die optreden bij afkicken, wat erg prettig kan zijn. Dit verschilt per persoon en per verslaving. Iedere behandeling voor verslaving heeft zo zijn voor- en nadelen. Wij helpen jou om de juiste behandeling voor jouw verslaving. Zij kunnen jouw vragen beantwoorden en je zo nodig ook doorverwijzen naar een afkickkliniek in Den Haag of ergens anders in het land.

De hele evidence-based methode slaat bij mij goed aan. Je hoeft je niet zomaar over te geven aan een behandelmethode. Uit onderzoek blijkt dat dit gewoon het beste werkt.
- Yannick
Stop net als Yannick met jouw verslaving.

Met ambulante zorg gaat je dagelijkse leven gewoon door

Gelukkig bestaan er verschillende goede behandelmethodes, zoals opname in een afkickkliniek in Den Haag of ergens anders, of ambulante zorg. Trubendorffer hulp bij verslaving en dubbele diagnose is voorstander van een behandeling voor verslaving waarbij het dagelijkse leven zo veel mogelijk kan doorgaan. Wij bieden ambulante behandelingen aan. Bij ambulante behandeling word je niet opgenomen, maar blijf je thuis wonen. Op die manier leer je weerstand te bieden aan alle verleidingen die op de loer liggen. Je bezoekt dan regelmatig onze behandellocatie in Den Haag.

Wanneer je last hebt van een alcohol-, medicijn- of drugsverslaving kan het je kans op blijvend herstel soms vergroten door eerst een korte detox te ondergaan in een afkickkliniek in Nederland. Na zo’n detox kun je werken aan de rest van je herstel vanuit je eigen omgeving.


Een afkickkliniek of een behandellocatie bij jou in de buurt

Op onze behandellocaties in Den Haag en elders in het land stemmen we de behandeling af op jouw agenda. Stel, je werkt 5 dagen per week overdag, dan plannen we de behandeling in op een doordeweekse avond. Flexibiliteit en een persoonlijke aanpak staan centraal. Neem vooral contact op met een van onze medewerkers via 0800 999 999 8 en kom meer te weten over stoppen met verslaving op jouw manier.

Zet de eerste stap naar jouw verslavingsvrije leven

Je bent nog maar een kleine stap verwijderd van een gezond een verslavingsvrij leven. Tijdens jouw eerste gesprek beantwoorden wij al jouw vragen, daarna beslis je of je door wilt gaan met jouw behandeling.

Jouw behandeling wordt 100% vergoed, je betaalt alleen je eigen risico.