Afkickkliniek Den Haag

zorg bij jou in de buurt

Je bent op zoek naar een afkickkliniek in Den Haag, omdat je professionele hulp nodig hebt om van je verslaving af te komen. Bij Trubendorffer hulp bij verslaving en dubbele diagnose ben je aan het juiste adres. Wij zijn alleen geen afkickkliniek. Wat wij bieden, is ambulante verslavingszorg. Dat wil zeggen dat je bij ons kunt stoppen met je verslaving, terwijl je gewoon thuis blijft wonen en de behandeling op een van onze locaties volgt.

Of het nu gaat om een alcohol-, drugs-, seks-, medicijn- of computerverslaving; mensen die in Den Haag en omgeving wonen kunnen 24 uur per dag, 7 dagen per week contact met ons opnemen voor vragen of behandeling via 0800 – 999 99 89.

➤ Plan jouw intake ☎ Praat nu met een deskundige

  • Wij helpen meer dan 1.500 cliënten per jaar
  • Zeer hoge cliënten tevredenheidsscore (8,7)
  • Behandeling volledig vergoed

Afkickkliniek Den Haag: een opname zet je leven on hold

Misschien denk je erover om je aan je verslaving te laten behandelen in een afkickkliniek in Den Haag. En denk je dat je daarvoor een paar weken afscheid moet nemen van je normale leven om je te laten opnemen. We vertellen je graag waarom wij denken dat je meer gebaat bent bij ambulante zorg in plaats van opname in een afkickkliniek, bijvoorbeeld in Den Haag.

Opname in een afkickkliniek heeft veel impact op je dagelijkse leven. Je wordt weggehaald uit je vertrouwde omgeving en moet tijdelijk stoppen met je werk of studie. Ook op je gezin of partner heeft dat een enorme invloed.

Bovendien word je door opname in een afkickkliniek, bijvoorbeeld in Den Haag, niet blootgesteld aan de verleidingsmomenten die wel opspelen in je dagelijkse leven. Daardoor leef je eigenlijk in een onrealistische bubbel en leer je niet hoe je daarmee moet omgaan. Met als mogelijk gevolg een terugslag, als je de afkickkliniek in Den Haag weer verlaat.


Met ambulante zorg gaat je dagelijkse leven gewoon door

Gelukkig bestaat er een goed alternatief voor opname in een afkickkliniek in Den Haag of elders in Nederland en dat is ambulante zorg. Trubendorffer hulp bij verslaving en dubbele diagnose is voorstander van een behandeling voor verslaving waarbij het dagelijkse leven zo veel mogelijk kan doorgaan. Dus geen afzondering in een afkickkliniek. Op die manier leer je weerstand te bieden aan alle verleidingen die op de loer liggen, bijvoorbeeld in Den Haag.


Geen afkickkliniek maar op een behandellocatie bij jou in de buurt

Op onze behandellocaties in Den Haag en elders in het land stemmen we de behandeling af op jouw agenda. Stel, je werkt 5 dagen per week overdag, dan plannen we de behandeling in op een doordeweekse avond. Flexibiliteit en een persoonlijke aanpak staan centraal.

Alle voordelen van ambulante zorg ten opzichte van opname in een afkickkliniek in Den Haag op een rij:

  • je verblijft in je eigen omgeving, in je eigen huis, tussen je familie en vrienden
  • je schrikt niet van het dagelijkse leven als je klaar bent met je behandeling, zoals dat wel gebeurt na opname in een afkickkliniek in Den Haag. De dagelijkse verleiding van je routine maakt bij ons namelijk onderdeel uit van de behandeling
  • ambulante verslavingszorg is minder duur dan opname in een afkickkliniek
  • in een afkickkliniek in Den Haag neem je tijdelijk afscheid van je dagelijkse leven. Deze verstoring van de routine is niet voor iedereen met een verslaving effectief
☎ Praat nu met een deskundige