Afkickkliniek in het buitenland

niet nodig!

Je kunt op verschillende manieren herstellen van een verslaving. Zo kun je bijvoorbeeld kiezen voor opname in een afkickkliniek in het buitenland. Gelukkig is dit meestal niet nodig. Bij Trubendorffer – Hulp bij verslaving en dubbele diagnose word je begeleid terwijl je thuis blijft wonen. Je volgt een behandeling in één van onze behandellocaties.

➤ Plan jouw intake ☎ Praat nu met een deskundige

  • Wij helpen meer dan 1.500 cliënten per jaar
  • Zeer hoge cliënten tevredenheidsscore (8,7)
  • Behandeling volledig vergoed


Is opname in een afkickkliniek in het buitenland nodig?

Zelfs de beste afkickkliniek in het buitenland heeft nadelen. Je verliest tijdelijk het contact met je familie en vrienden. Ook kun je niet werken en moet je je hobby’s neerleggen. Bovendien is de overgang naar je gewone leven na ontslag uit een afkickkliniek in het buitenland een grote hobbel. Het intensieve behandelprogramma van Trubendorffer volg je op één van onze behandellocaties, terwijl je gewoon thuis blijft wonen.


Met een dubbele diagnose naar een kliniek in het buitenland

Een deel van de mensen met een verslaving heeft daarnaast ook een psychiatrische aandoening, zoals schizofrenie of depressie. Dit noemen we een dubbele diagnose. Ook met een dubbele diagnose is een kliniek in het buitenland niet nodig. Bij Trubendorffer hebben we jarenlange ervaring en hebben we al veel mensen met een psychiatrische aandoening succesvol helpen herstellen van hun verslaving.


Wordt een afkickkliniek in het buitenland vergoed?

In Nederland valt verslavingszorg onder de basisverzekering. Het ambulante behandelprogramma van Trubendorffer wordt dus volledig vergoed. Of opname in een afkickkliniek in het buitenland vergoed wordt, hangt af van je verzekeraar. Meestal moet je zelfs bij de beste afkickkliniek in het buitenland je behandeling gedeeltelijk of volledig zelf betalen.


Herstellen van je verslaving bij Trubendorffer

Heb jij last van een verslaving en wil je daarmee stoppen? Bel dan naar Trubendorffer via telefoonnummer 0800-999 9998. Ons bewezen effectieve programma volg je op één van onze behandellocaties terwijl je in je eigen vertrouwde omgeving herstelt. Opname in een afkickkliniek in het buitenland is niet nodig om van je verslaving te herstellen.
☎ Praat nu met een deskundige