Afkickkliniek in het buitenland

Vind de beste behandelmethode

Je kunt op verschillende manieren afkicken van een verslaving. Zo kun je bijvoorbeeld kiezen voor opname in een afkickkliniek in het buitenland. Ook is een ambulante behandeling mogelijk. Die bieden we bij Trubendorffer – Hulp bij verslaving en dubbele diagnose. Hierbij word je begeleid tijdens het afkicken, terwijl je thuis blijft wonen. Je volgt een behandeling op één van onze behandellocaties. Onze experts kijken graag samen met jou naar welke behandelmethode het best passend is voor jou.

➤ Plan jouw intake ☎ Praat nu met een deskundige

  • Wij helpen meer dan 1.500 cliënten per jaar
  • Zeer hoge cliënten tevredenheidsscore (8,7)
  • Behandeling volledig vergoed


Is opname in een afkickkliniek in het buitenland nodig?

Een afkickkliniek in het buitenland kan nadelen hebben voor sommige mensen. Je verliest tijdelijk het contact met je familie en vrienden. Ook kun je niet werken en moet je je hobby’s neerleggen. Bovendien kan de overgang naar je gewone leven na ontslag uit een afkickkliniek in het buitenland als een grote hobbel ervaren worden. Bij Trubendorffer bieden we een intensief behandelprogramma dat je volgt je op één van onze behandellocaties, terwijl je gewoon thuis blijft wonen. Dat noemen we ambulante behandeling.

Bij het afkicken kun je de punten die je leert tijdens je behandeling, direct toepassen in jouw dagelijks leven. We hebben met deze methode al veel mensen van hun verslaving afgeholpen, maar soms kan opname in een afkickkliniek een toegevoegde waarde hebben op jouw herstel. Je kunt dan bijvoorbeeld eerst een korte detox behandeling volgen waarbij je intern in een afkickkliniek wordt opgenomen. Onze ervaren hulpverleners helpen jou graag bij het vinden van de meest geschikte behandelmethode, of dat nou een afkickkliniek in het buitenland is of niet.


Met een dubbele diagnose naar een kliniek in het buitenland

Een deel van de mensen met een verslaving heeft daarnaast ook een psychiatrische aandoening, zoals schizofrenie of depressie. Dit noemen we een dubbele diagnose. Ook met een dubbele diagnose is een kliniek in het buitenland niet altijd nodig. Bij Trubendorffer hebben we jarenlange ervaring en hebben we al veel mensen met een psychiatrische aandoening succesvol helpen herstellen van hun verslaving. Iedere situatie is anders dus voor iedereen is er een bepaalde behandelmethode die jou het beste helpt afkicken.

De hele evidence-based methode slaat bij mij goed aan. Je hoeft je niet zomaar over te geven aan een behandelmethode. Uit onderzoek blijkt dat dit gewoon het beste werkt.
- Yannick
Stop net als Yannick met jouw verslaving.


Wordt een afkickkliniek in het buitenland vergoed?

In Nederland valt verslavingszorg onder de basisverzekering. Het ambulante behandelprogramma van Trubendorffer wordt dus volledig vergoed. Of opname in een afkickkliniek in het buitenland vergoed wordt, hangt af van je verzekeraar. Meestal moet je zelfs bij de beste afkickkliniek in het buitenland je behandeling gedeeltelijk of volledig zelf betalen.


Herstellen van je verslaving bij Trubendorffer

Heb jij last van een verslaving en wil je daarmee stoppen? Bel ons dan via telefoonnummer 0800 999 999 8. Ons bewezen effectieve programma volg je op één van onze behandellocaties terwijl je in je eigen vertrouwde omgeving herstelt. Als blijkt dat jij eerst een detox behandeling nodig hebt in een afkickkliniek om de kans op succesvol herstel te vergroten, dan kijken we samen naar de mogelijkheden.

Zet de eerste stap naar jouw verslavingsvrije leven

Je bent nog maar een kleine stap verwijderd van een gezond een verslavingsvrij leven. Tijdens jouw eerste gesprek beantwoorden wij al jouw vragen, daarna beslis je of je door wilt gaan met jouw behandeling.

Jouw behandeling wordt 100% vergoed, je betaalt alleen je eigen risico.