Verslavingszorg Noord-Nederland

Verschillende mogelijkheden

Wil jij van je verslaving af en woon je in Friesland, Drenthe of Groningen? Of zoek je effectieve verslavingszorg in Noord-Holland? Dan kun je terecht bij Trubendorffer – Hulp bij verslaving en dubbele diagnose. Wij hebben geen behandellocaties voor verslavingszorg in Noord-Nederland, maar daar kun je gewoon ons online behandelprogramma volgen. Dat is net zo effectief als persoonlijke begeleiding op locatie. Ook kun je terecht op één van onze 8 behandellocaties in de rest van het land, bijvoorbeeld in Amsterdam. Door het advies van onze Intake Office, herstel je altijd op jouw manier!

➤ Plan jouw intake ☎ Bel 0800 - 999 999 8

  • Wij helpen meer dan 1.500 cliënten per jaar
  • Zeer hoge cliënten tevredenheidsscore (8,7)
  • Behandeling volledig vergoed


Mogelijkheden voor verslavingszorg in Noord-Nederland

Herstellen van een verslaving lukt meestal niet alleen. Zoek daarom professionele begeleiding om van je verslaving af te komen. Je kunt kiezen voor opname in een verslavingskliniek, waarbij je gericht aan je herstel werkt. Ook ambulante verslavingszorg is een prima optie. Je woont dan thuis en komt regelmatig naar een behandellocatie voor persoonlijke hulp. Een derde alternatief is online verslavingszorg: daarmee herstel je waar en wanneer je maar wilt.

Voor herstel is het van belang om een behandeling te kiezen die bij je past. Welke behandeling dat is en of er voorafgaand aan je ambulante of online behandeling eerst nog een detox nodig is, bijvoorbeeld wanneer je last hebt van een medicijn-, alcohol- of drugsverslaving. Kan je bespreken met onze deskundigen. Neem hierover vooral contact met ons op.

De hele evidence-based methode slaat bij mij goed aan. Je hoeft je niet zomaar over te geven aan een behandelmethode. Uit onderzoek blijkt dat dit gewoon het beste werkt.
- Yannick
Stop net als Yannick met jouw verslaving.

Verslavingszorg bij Trubendorffer

Trubendorffer is een erkende GGZ-instelling die gespecialiseerd is in ambulante en online verslavingszorg. Naast persoonlijke begeleiding door onze ervaren medewerkers neem je actief deel aan zelfhulpgroepen. Met ons intensieve behandelprogramma hebben we al duizenden mensen helpen herstellen van hun verslaving.


Onze behandellocaties

Ben je op zoek naar verslavingszorg in Noord-Holland, dan kun je terecht bij onze behandellocaties in Amsterdam. Daarnaast heeft Trubendorffer locaties in Utrecht, Nijmegen, Den Bosch, Tilburg, Maastricht en Den Haag. Wij hebben geen locaties voor verslavingszorg in Noord-Nederland. Je kunt ervoor kiezen om naar Utrecht of Amsterdam te komen. Ook kun je ons online behandelprogramma volgen. Je wordt dan nauw begeleid door onze betrokken professionals, steunt elkaar tijdens lotgenotencontact en hebt toegang tot ons veilige online platform voor educatie en huiswerkopdrachten.


Meer informatie en contact met Trubendorffer

Wil jij je aanmelden voor verslavingszorg in Noord-Nederland? Bel dan 0800 999 999 8 en informeer naar de mogelijkheden bij Trubendorffer. Je kunt prima herstellen met ons online behandelprogramma. Wil je toch liever live contact? Dan kun je terecht op één van onze 8 behandellocaties.

Zet de eerste stap naar jouw verslavingsvrije leven

Je bent nog maar een kleine stap verwijderd van een gezond een verslavingsvrij leven. Tijdens jouw eerste gesprek beantwoorden wij al jouw vragen, daarna beslis je of je door wilt gaan met jouw behandeling.

Jouw behandeling wordt 100% vergoed, je betaalt alleen je eigen risico.