Thuis afkicken

Wij helpen je

Heb je last van een verslaving aan drugs, medicijnen of alcohol? Of wil je stoppen met te veel gamen, eten of gokken? Maar wil je liever thuis afkicken? Dan kun je terecht bij Trubendorffer – Hulp bij verslaving en dubbele diagnose. Met ons ambulante behandelprogramma hebben al veel mensen kunnen afkicken van alcohol thuis. Ook met andere verslavingen kunnen wij je helpen, bijvoorbeeld met thuis afkicken van wiet.

➤ Plan jouw intake ☎ Bel 0800 - 999 999 8

  • Al 4000+ mensen gingen je voor
  • Zeer hoge cliënten tevredenheidsscore op ZorgkaartNederland (9,2)
  • Behandeling volledig vergoed (m.u.v. eigen risico)


Kun je zelf thuis afkicken?

Bij Trubendorffer geloven we dat je het beste kunt stoppen met je verslaving in je eigen omgeving. Je leert dan meteen omgaan met prikkels die je verslaving in stand hebben gehouden. Bovendien kun je je normale leven zoveel mogelijk blijven volgen en houd je de steun van de mensen om je heen.


Is thuis afkicken van wiet en andere softdrugs mogelijk?

Een verslaving aan marihuana (wiet, hasj) is prima te behandelen zonder opname. Ook wanneer je verslaafd bent aan activiteiten als seks, gamen of kopen kun je thuis afkicken. Bij Trubendorffer blijf je thuis wonen terwijl je herstelt. De behandeling volg je bij één van onze behandellocaties.


Kun je ook thuis afkicken van coke en andere harddrugs?

Ben je verslaafd geraakt aan harddrugs als cocaïne, heroïne of GHB? Ook dan kun je thuis afkicken. Soms is een korte opname in een kliniek nodig, bijvoorbeeld voor een detoxbehandeling om lichamelijk van het verslavende middel af te komen. Wij kunnen je dan verwijzen naar een geschikt centrum.


Thuis afkicken? Het kan bij Trubendorffer

Met het ambulante behandelprogramma van Trubendorffer kun je thuis afkicken terwijl je een behandeling volgt in één van onze behandellocaties. Wij hebben al veel mensen helpen afkicken van alcohol, net als van andere verslavingen. Zo kun je bijvoorbeeld ook thuis afkicken van coke. Opname in een afkickkliniek is meestal niet nodig om te herstellen van je verslaving. Voor een eerste gesprek met onze professionals kun je bellen naar 0800-999 9998.
☎ Bel 0800 - 999 999 8