Online afkicken

Net zo effectief

Wil jij stoppen met drugs of alcohol? Dan vraag je je misschien af of online afkicken ook mogelijk is. Met de effectieve behandeling van Trubendorffer kun je ook online afkicken van alcohol en drugs. Wel is soms een tijdelijke opname nodig om lichamelijk af te kicken. De rest van de behandeling volg je online, waarbij je nauw begeleid wordt door onze betrokken professionals.

➤ Plan jouw intake ☎ Bel 0800 - 999 999 8

  • Al 4000+ mensen gingen je voor
  • Zeer hoge cliënten tevredenheidsscore op ZorgkaartNederland (9,2)
  • Behandeling volledig vergoed (m.u.v. eigen risico)


Wanneer ben je verslaafd?

Wanneer je nadelige effecten merkt van je drugs- of alcoholgebruik en niet meer zonder kunt, is de kans groot dat je verslaafd bent geraakt. Zowel je lichamelijke en geestelijke gezondheid als je relaties kunnen daar ernstig onder lijden. Schaam je daar niet voor, maar zoek professionele hulp – bijvoorbeeld bij Trubendorffer. Bij ons kun je ook online afkicken.


Kun je online afkicken van alcohol of drugs?

Alcohol en drugs kunnen zowel lichamelijk als geestelijk verslavend zijn. Bij overmatig gebruik is het soms nodig om eerst lichamelijk af te kicken onder medische begeleiding. Daarvoor word je dan tijdelijk opgenomen in een afkickkliniek. Daarna krijg je online hulp om van de drugs of alcohol af te komen. Bij online afkicken van coke of cannabis is je kans op herstel van je verslaving even groot als bij een behandeling op een van onze behandellocaties.

Al een flinke tijd worstelde ik met een wietverslaving. Op het moment dat ik hier iets aan wilde gaan doen, brak het coronavirus uit. Over online therapieën was ik enigszins sceptisch; zou dit net zo effectief kunnen zijn als face-to-face behandelingen? Toch ging ik ervoor en het resultaat was precies waar ik naar streefde: een verslavingsvrij leven!
- Vince


Trubendorffer: online hulp om van drugs en alcohol af te komen

Online afkicken van coke of alcohol doe je niet alleen. Bij Trubendorffer krijg je een betrokken begeleider, die je nauw begeleidt in je herstelproces. Ook heb je contact met lotgenoten via beeldbellen, zodat je elkaar ondersteunt. Je gaat zelf aan de slag met huiswerkopdrachten en krijgt voorlichting via ons beveiligde online platform.


Online afkicken bij Trubendorffer

Wil jij online afkicken van je verslaving? Bel dan 0800-999 9998 voor een eerste gesprek bij Trubendorffer. Onze online behandeling is effectief en wordt vergoed vanuit de basisverzekering. Wanneer zet jij die eerste stap naar een vrij leven zonder verslaving?
☎ Bel 0800 - 999 999 8