Afkickkliniek Alkmaar

en omgeving

Ben je op zoek naar een afkickkliniek in Alkmaar? Er zijn ook andere mogelijkheden om van je verslaving af te komen. Je hoeft namelijk niet altijd opgenomen worden in een verslavingskliniek: ambulante zorg kan ook uitkomst bieden. Bij een ambulante behandeling volg je een behandeling op locatie, terwijl je wel thuis blijft wonen.

Trubendorffer biedt ambulante zorg. Wij zijn dus geen afkickkliniek, maar we helpen je wel van je verslaving afkomen. In Alkmaar hebben we geen behandellocatie, de dichtstbijzijnde locatie is in Amsterdam. Lees hier meer over alternatieven voor een afkickkliniek in Alkmaar.

➤ Plan jouw intake ☎ Bel 0800 - 999 999 8

  • Al 4000+ mensen gingen je voor
  • Zeer hoge cliënten tevredenheidsscore op ZorgkaartNederland (9,2)
  • Behandeling volledig vergoed (m.u.v. eigen risico)

Op zoek naar een verslavingskliniek in Alkmaar?

De eerste stap naar herstel is hulp zoeken. Hoe dat eruitziet, ligt aan de vorm van verslavingshulp. Je kan op verschillende manieren van je verslaving afkomen. Vaak denk je als eerste aan een afkickkliniek of verslavingskliniek. In Alkmaar bijvoorbeeld, waar je dan klinisch wordt opgenomen en een detox ondergaat. Een andere vorm van verslavingszorg is een ambulante behandeling zoals Trubendorffer aanbiedt. Of een ambulante behandeling geschikt is voor jou, wordt bepaald op basis van je gebruik: hoe vaak en hoe veel je gebruikt.

Wat is een ambulante behandeling?

Trubendorffer heeft geen afkickklinieken, maar we bieden ambulante hulp. Dat betekent dat je een intensieve behandeling volgt op locatie. Je wordt dan één of meerdere keren per week verwacht wordt op de behandellocatie, maar je verblijft daar niet, anders dan bij een verslavingskliniek. In Alkmaar heeft Trubendorffer geen behandellocatie. De dichtstbijzijnde locatie is in Amsterdam.

Verslavingszorg Alkmaar: ambulante zorg?

Stoppen met een verslavende middelen, of het nu over alcohol, drugs of medicatie gaat, zorgt soms voor heftige afkickverschijnselen. Daarom is het moeilijk om zonder begeleiding af te kicken. Het inschakelen van verslavingshulp in Alkmaar of omstreken is dus altijd een goede keuze. Welke behandeling het beste bij jou past, ligt aan jouw situatie en persoonlijke voorkeur. Soms zijn je onthoudingsverschijnselen zo heftig, dat het verstandig is om een detox te doen in een afkickkliniek. In Alkmaar zijn hier verschillende opties voor. Daarna kun je terecht bij Trubendorffer voor een ambulante vorm van verslavingshulp.

Behandellocaties verslavingshulp regio Alkmaar

Bij Trubendorffer – Hulp bij verslaving en diagnose word je behandeld terwijl je in je eigen omgeving blijft wonen. Zo pas je thuis direct toe wat je hebt geleerd op de behandellocaties. Onze behandellocaties zijn geen afkickklinieken. Afhankelijk van jouw persoonlijke situatie kunnen we wel aanraden om eerst een detox te doen in een afkickkliniek in Alkmaar of ergens anders. Ambulante verslavingszorg is bij veel personen effectief gebleken, soms in combinatie met een detoxbehandeling. Bij onze dichtstbijzijnde behandellocatie in Amsterdam staan we voor je klaar om mee te kijken naar de meest passende manier van afkicken voor jou.

Zoek je verslavinghulp in Alkmaar? Dit is de dichtstbijzijnde behandellocatie van Trubendorffer in de regio:

Obiplein 18 E
1094 RB Amsterdam

Wij hebben ook behandellocaties in andere steden zoals Tilburg, Den Haag, Utrecht, Nijmegen, Den Bosch en nabij Maastricht. Voor een intake of om te kijken welke behandelmethode bij jou past, kan je bellen met ons gratis telefoonnummer 0800 999 999 8. We zijn 7 dagen per week, van 7:00 tot 22:00 uur bereikbaar.