Afkickkliniek Deventer

en omgeving

Afkickkliniek in Deventer? Niet nodig: kick af zonder opname

Wil je van je verslaving afkomen, maar staat een opname in een afkickkliniek in Deventer of ergens anders je tegen? Kijk dan eens naar een behandeling bij Trubendorffer. Wij zijn geen afkickkliniek waar je opgenomen wordt, maar bieden ambulante behandelingen aan. Dat betekent dat je thuis blijft wonen en een aantal keer per week naar een behandellocatie in de buurt komt. Zoek je verslavingshulp in Deventer? Dan kan je naar onze dichtstbijzijnde behandellocatie in Utrecht of Nijmegen. Lees verder om meer te ontdekken over onze unieke behandelmethode.

➤ Plan jouw intake ☎ Bel 0800 - 999 999 8

  • Al 4000+ mensen gingen je voor
  • Zeer hoge cliënten tevredenheidsscore op ZorgkaartNederland (9,2)
  • Behandeling volledig vergoed (m.u.v. eigen risico)

Kom ik in aanmerking voor ambulante verslavingszorg in Deventer en omgeving?

Tijdens een ambulante behandeling leer je omgaan met je verslaving. Of je gelijk kan beginnen met zo’n soort verslavingszorg in Deventer of omgeving, hangt af van het soort verslaving waar je mee te maken hebt:

  • Bij een lichamelijke verslaving ben je verslaafd aan alcohol, drugs of medicijnen. Afkicken kan dan behoorlijke ontwenningsverschijnselen met zich meebrengen, afhankelijk van het middel waaraan je verslaafd bent en hoe vaak je gebruikt. Daarom is een detox in een afkickkliniek in Deventer of ergens anders nodig voordat je bij Trubendorffer begint. Hier ontgift je je lichaam onder begeleiding op een veilige, verantwoorde manier. Ben je klaar met je detox, dan kan je starten met andere verslavingszorg in Deventer of omgeving. Bijvoorbeeld bij Trubendorffer.  
  • Bij een gedragsverslaving komen geen afkickverschijnselen kijken. Het gaat dan bijvoorbeeld om een relatieverslaving of een gokverslaving. Je kan dan ook zonder opname starten met verslavingszorg op een van onze behandellocaties. Bijvoorbeeld in Utrecht of Nijmegen. 

Waarom zou ik voor ambulante verslavingshulp in Deventer en omstreken kiezen?

Een behandeling bij Trubendorffer is anders dan een opname in een afkickkliniek in Deventer of ergens anders. Je blijft bij deze vorm van verslavingshulp gewoon thuis in Deventer wonen. Daar zitten een paar voordelen aan:

  • Je kunt alles wat je leert direct in de praktijk brengen. 
  • Je leert gelijk omgaan met situaties die jouw verslaving triggeren.  
  • Je kunt gewoon blijven werken, studeren en sporten.  
  • Je familie en vrienden zijn in de buurt om je te steunen tijdens je behandeling. 

De kans op succesvol afkicken is om deze redenen ook een stuk groter.

Verslavingskliniek in Deventer, maar dan gewoon thuis

Trubendorffer is dus geen afkickkliniek. We hebben geen verslavingskliniek in Deventer, want voor je behandelingen ga je naar een behandellocatie in de buurt. De dichtstbijzijnde kliniek is in Utrecht of Nijmegen.

Behandellocatie Utrecht
Mariaplaats 23
3511 LK Utrecht

Behandellocatie Nijmegen
St. Annastraat 6
6524 GA Nijmegen

Ook al blijf je thuis wonen, je volgt een intensief behandelprogramma op een van onze behandellocaties at al duizenden mensen van hun verslaving hielp af te komen. Geïnteresseerd? Bel vandaag nog 0800-999 9998 voor een eerste gesprek met onze professionals.