Afkickkliniek Tiel

en omgeving

Afkickkliniek Tiel? Zo kick je thuis onder begeleiding af

Ben je op zoek naar een afkickkliniek in Tiel? Als je verslaafd bent, bijvoorbeeld aan alcohol, drugs, eten, gokken of seks, hoef je niet altijd opgenomen te worden. Bij Trubendorffer volg je namelijk een ambulante behandeling. Voor verslavingszorg in Tiel blijft je dus gewoon thuis wonen en je volgt wekelijks een behandeling op één van onze locaties. We zijn dus geen afkickkliniek, maar onze behandelmethode hielp al duizenden mensen van hun verslaving af te komen.

➤ Plan jouw intake ☎ Bel 0800 - 999 999 8

  • Al 4000+ mensen gingen je voor
  • Zeer hoge cliënten tevredenheidsscore op ZorgkaartNederland (9,2)
  • Behandeling volledig vergoed (m.u.v. eigen risico)

Verslavinghulp Tiel en omgeving

Als je zoekt naar verslavingshulp in Tiel, dan heb je verschillende opties. Welke manier van verslavingszorg het beste bij je past, hangt af van het soort verslaving waar je mee kampt en hoe heftig je verslaving is. Heb je een lichamelijke verslaving, bijvoorbeeld aan middelen als alcohol, drugs of medicijnen? Dan moet je meestal eerst een detox doen in een afkickkliniek in Tiel of ergens anders, voordat je met je ambulante behandeling kan starten. Je maakt je lichaam dan vrij van het verslavende middel. Gaat het om een gedragsverslaving, zoals een relatieverslaving, seksverslaving of gokverslaving, dan kun je starten met een behandeling bij Trubendorffer. Je gaat dan dus niet naar een verslavingskliniek in Tiel, maar werkt thuis aan je verslaving. Twijfel je of een detox nodig is? Neem dan contact op met onzeintakeoffice. Samen bepalen jullie welke behandeling bij je past.

Ambulante verslavingszorg in Tiel en omgeving: de voordelen

Het grootste voordeel van een ambulante verslavingszorg in Tiel en omgeving is dat je gelijk leert hoe je in het dagelijks leven omgaat met je verslaving. Je kan namelijk gewoon aan het werk, sporten of afspreken met vrienden. Risicofactoren kan je gelijk bespreken met je behandelaar. Die zie je één tot meerdere keren per week op een van onze behandellocaties. Tussendoor heb je als het nodig is online contact met je behandelaar en verdiep je je zelfstandig in je problematiek. Je hoeft dus niet op zoek naar een afkickkliniek in Tiel, maar leert in je eigen, vertrouwde omgeving omgaan met je verslaving.

Verslavingskliniek in Tiel zonder opname op locatie

Trubendorffer heeft geen verslavingskliniek in Tiel. Onze behandeling is ambulant. Afhankelijk van je situatie kan je één of meerdere keren per week naar een behandellocatie in de buurt. Je volgt de behandeling bijvoorbeeld in Tilburg of Den Bosch.

Behandellocatie Tilburg
Spoorlaan 424
5038 CG Tilburg

Behandellocatie Den Bosch
Oranje Nassaulaan 5
5211AR Den Bosch

We zijn dan geen afkickkliniek, maar met ons intensieve behandelprogramma op onze behandellocaties zijn al duizenden mensen van hun verslaving hersteld. Bel vandaag nog 0800-999 9998 voor een eerste gesprek met onze professionals.