Afkickkliniek Amstelveen

en omgeving

Afkickkliniek Amstelveen? Werk thuis aan je verslaving

Wil je van je verslaving afkomen, dan hoef je niet altijd opgenomen te worden in een afkickkliniek in Amstelveen. Bij Trubendorffer volg je een ambulante behandeling. Je blijft dan thuis wonen en volgt behandelingen op een behandellocatie bij jou in de buurt. Zoek je verslavingshulp in Amstelveen en omgeving en blijf je liever thuis wonen? Dan kan je terecht bij de dichtsbijzijnde behandellocatie in Amsterdam.

➤ Plan jouw intake ☎ Bel 0800 - 999 999 8

  • Al 4000+ mensen gingen je voor
  • Zeer hoge cliënten tevredenheidsscore op ZorgkaartNederland (9,2)
  • Behandeling volledig vergoed (m.u.v. eigen risico)

Zo werkt ambulante verslavingshulp rond Amstelveen

Afkicken hoeft lang niet altijd in een afkickkliniek waar je opgenomen wordt. Je kunt ook kiezen voor een ambulante behandeling, zoals bij Trubendorffer. Je blijft gewoon thuis wonen en bezoekt een paar keer per week één van onze behandellocaties. Tussen de behandelingen door heb je als dat nodig is online contact met je behandelaar. Ook ga je zelfstandig aan de slag om je te verdiepen in je verslaving. Je hoeft dus niet op zoek naar een verslavingskliniek in Amstelveen. Let wel op: afhankelijk van de soort verslaving en hoe erg je verslaafd bent, kan het zijn dat het nodig is om in een afkickkliniek een detox te doen. De ontwenningsverschijnselen kunnen namelijk heftig zijn. Tijdens de nabehandeling bij Trubendorffer zet je op een veilige en verantwoorde manier de eerste stappen richting een nieuw leven.

Voordelen van een ambulante verslavingskliniek in Amstelveen

Waarom kiezen voor een afkickkliniek in Amstelveen als je een ambulante behandeling kan volgen? Het grootste voordeel van een ambulante behandeling is dat je gewoon thuis blijft wonen. Je komt wekelijks naar de behandellocatie voor je behandeling. Zo kan je tussendoor gewoon aan het werk, ga je sporten of spreek je af met vrienden. Je blijft dus ook in je eigen huis wonen. Omdat je direct in de praktijk leert omgaan met risicofactoren voor jouw verslaving, is de kans op terugval kleiner. Dingen waar je moeite meer hebt, kan je gelijk met je behandelaar bespreken. Je kans op succes is zo het grootst. Twijfel je of zo’n ambulante behandeling bij je past? Neem dan contact op met ons intake office. Je bespreekt je situatie met onze professionals en samen bepalen jullie welke behandeling bij je past.

Verslavingshulp in Amstelveen zonder klinische opname

Trubendorffer heeft geen verslavingskliniek in Amstelveen. Aangezien de behandeling ambulant is, kan je gewoon naar een behandellocatie in de buurt. Je volgt de behandeling in de dichtstbijzijnde behandellocatie in Amsterdam. Dit is de dichtstbijzijnde behandellocatie:

Behandellocatie Amsterdam Obiplein
Obiplein 18E
1094 RB Amsterdam

We zijn dan geen afkickkliniek in Amstelveen waar je opgenomen wordt, maar met ons intensieve behandelprogramma op locatie zijn al duizenden mensen van hun verslaving hersteld. Bel vandaag nog 0800-999 9998 voor een eerste gesprek met onze professionals.