Afkickkliniek Eelde

en omgeving

Afkickkliniek Eelde. Thuis werken aan je verslaving

Als je van je verslaving af wil komen, hoeft dat niet altijd te betekenen dat je naar een afkickkliniek moet. Zoek je bijvoorbeeld verslavingshulp in Eelde, maar zit je niet te wachten om opgenomen te worden? Kijk dan eens naar Trubendorffer. Wij bieden geen verslavingszorg in Eelde, maar een ambulante behandeling. Je blijft dan gewoon thuis wonen en gaat één of meerdere keren per week naar een behandellocatie in de buurt voor verslavingshulp. We vertellen je graag hoe dat werkt.

➤ Plan jouw intake ☎ Bel 0800 - 999 999 8

  • Al 4000+ mensen gingen je voor
  • Zeer hoge cliënten tevredenheidsscore op ZorgkaartNederland (9,2)
  • Behandeling volledig vergoed (m.u.v. eigen risico)

Verslavingszorg in Eelde en omgeving

Zoek je verslavingszorg rondom Eelde? Of je naar een afkickkliniek moet, hangt volledig af van de verslaving waar je mee te maken hebt, wat je gebruikt en hoe vaak je gebruikt. Bij een afkickkliniek draait het vooral om detoxen. Dat is nodig als je een lichamelijke verslaving hebt aan middelen zoals alcohol, drugs of medicijnen. Tijdens een detox ontgift je je lichaam. Dat gaat vaak samen met (heftige) ontwenningsverschijnselen. Een afkickkliniek zorgt ervoor dat dat op een veilige, verantwoorde manier gebeurt. Daarna kan je de kern van je verslaving aanpakken bij Trubendorffer. Je overlegt met je behandelaar hoe vaak jullie op locatie afspreken. Tussendoor kan het zijn dat je online contact hebt en ga je zelf aan de slag met werken aan je verslaving. Je hoeft dus niet naar een afkickkliniek in Eelde en omgeving.

Dit zijn de voordelen van ambulante verslavingshulp in Eelde

Bij ambulante verslavingshulp in Eelde of omgeving kan je naast je behandeling je dagelijkse bezigheden gewoon uitvoeren. Je werkt, sport, spreekt af met vrienden of bent een avondje thuis. Het grootste voordeel daarvan is dat je in de praktijk leert omgaan met je verslaving en de risicofactoren die je verslaving triggeren. Kom je iets tegen waar je moeite mee hebt, dan kan je dat gelijk met je behandelaar bespreken. De kans op succes is daardoor groot.

Verslavingskliniek in Eelde zonder opname

Wil je in de praktijk leren omgaan met je verslaving? Dan is Trubendorffer een goed alternatief voor een afkickkliniek in Eelde of omgeving. We hebben geen behandellocatie dicht in de buurt van Eelde, maar je kan wel terecht op de volgende locaties:

Behandellocatie Utrecht
Mariaplaats 23
3511 LK Utrecht

Behandellocatie Nijmegen
St. Annastraat 6
6524 GA Nijmegen

Ons intensieve, ambulante behandelprogramma dat je op onze behandellocatie volgt heeft al duizenden mensen geholpen om van hun verslaving af te komen. Bel vandaag nog 0800-999 9998 voor een eerste gesprek met onze professionals.