Afkickkliniek Bergen op Zoom

en omgeving

Kick thuis af in plaats van in een afkickkliniek in Bergen op Zoom

Wil je van je verslaving afkomen in een afkickkliniek in Bergen op Zoom? Opname in een afkickkliniek is niet altijd nodig. Bij Trubendorffer bieden we een andere manier van hulp aan dan tijdens een opname: ambulante verslavingszorg. Dat betekent dat je thuis blijft wonen en voor behandeling naar een behandellocatie in de buurt komt. Zoek je verslavingshulp in Bergen op Zoom? Trubendorffer heeft hier geen behandellocatie, maar je kan naar onze dichtstbijzijnde locatie in Den Haag of Den Bosch. We vertellen je meer over hoe dat werkt.

➤ Plan jouw intake ☎ Bel 0800 - 999 999 8

  • Al 4000+ mensen gingen je voor
  • Zeer hoge cliënten tevredenheidsscore op ZorgkaartNederland (9,2)
  • Behandeling volledig vergoed (m.u.v. eigen risico)

Wanneer kies je voor ambulante verslavingszorg bij Bergen op Zoom in de buurt?

Bij afkicken van een verslaving denk je waarschijnlijk snel aan een opname in een afkickkliniek. Maar of dat nodig is, ligt aan het soort verslaving dat je hebt en de ernst van verslaving.

  • Heb je een lichamelijke verslaving, zoals een verslaving aan alcohol, drugs of medicijnen? Dan is een opname in een afkickkliniek in Bergen op Zoom of ergens anders mogelijk nodig. Afkicken kan namelijk gepaard gaan met heftige ontwenningsverschijnselen. Tijdens de detox ontgift je je lichaam onder begeleiding op een veilige, verantwoorde manier. Na de detox kan het vervolg van je behandeling starten. Bijvoorbeeld bij Trubendorffer.
  • Heb je een gedragsverslaving, bijvoorbeeld een relatieverslaving, gokverslaving of eetverslaving? Dan kun je starten met een ambulante behandeling bij Trubendorffer. Je zult namelijk geen ontwenningsverschijnselen ervaren zoals bij een lichamelijke verslaving.

Twijfel je of ambulante verslavingszorg bij Bergen op Zoom in de buurt iets voor jou is? Neem dan contact op met ons intake office. Zij bespreken de situatie met je en verwijzen je wanneer dat nodig is door naar een andere kliniek.

Wat zijn de voordelen van ambulante verslavingshulp in Bergen op Zoom?

Afhankelijk van je situatie is ambulante verslavingszorg dus een goed alternatief voor een afkickkliniek in Bergen op Zoom. Wat een ambulante behandeling anders maakt, is dat je niet opgenomen wordt. Je blijft tijdens de volledige behandeling thuis wonen. Dat betekent dat je gewoon naar werk gaat, gaat sporten of afspreekt met vrienden. Het grootste voordeel is dat je in de praktijk leert omgaan met risicofactoren voor een terugval. Is er iets waar je moeite mee hebt, dan kan je dat gelijk met je behandelaar bespreken. Zo is de kans op succes het grootst.

Verslavingszorg in Bergen op Zoom zonder klinische opname

Trubendorffer is dus geen afkickkliniek waar je opgenomen wordt. We hebben dan ook geen verslavingskliniek in Bergen op Zoom. Voor behandelingen ga je naar een locatie in de buurt. De dichtstbijzijnde behandellocatie is in Den Haag of in Den Bosch:

Behandellocatie Den Haag
Bezuidenhoutseweg 115
2594 AD Den Haag

Behandellocatie Den Bosch
Oranje Nassaulaan 5
5211AR Den Bosch

Ook al blijf je thuis wonen, je volgt een intensief behandelprogramma op een van onze behandellocaties dat al duizenden mensen van hun verslaving hielp af te komen. Geïnteresseerd? Bel vandaag nog 0800-999 9998 voor een eerste gesprek met onze professionals.