Afkickkliniek Heerenveen

en omgeving

Alternatief voor afkickkliniek in Heerenveen

Wil je afkicken in een afkickkliniek in Heerenveen? Trubendorffer is geen afkickkliniek, maar helpt je van je verslaving afkomen met een ambulante behandeling. In je eigen omgeving blijven wonen terwijl je een behandeling volgt op een behandellocatie; dat is ambulante verslavingszorg. In Heerenveen hebben we geen behandellocatie, maar we staan graag voor je klaar in Utrecht. Je leest hier alles over de voordelen van ambulante zorg.

➤ Plan jouw intake ☎ Bel 0800 - 999 999 8

  • Al 4000+ mensen gingen je voor
  • Zeer hoge cliënten tevredenheidsscore op ZorgkaartNederland (9,2)
  • Behandeling volledig vergoed (m.u.v. eigen risico)

Een verslavingskliniek in Heerenveen vs. ambulante zorg

Omdat je tijdens een ambulante behandeling in je eigen omgeving blijft wonen, kan je wat je leert direct toepassen in je dagelijks leven. Dit is erg effectief. Je leert namelijk omgaan met de risicofactoren van een terugval. Soms is het nodig om eerst een lichamelijke detox te doen. In dat geval word je eerst doorverwezen naar een afkickkliniek, bijvoorbeeld in Heerenveen. Bij Trubendorffer kan je daarna terecht voor de nabehandeling. Je volgt dan een behandeling waarvoor je wekelijks naar onze behandellocatie komt. Utrecht is onze dichtstbijzijnde behandellocatie voor ambulante verslavingszorg rondom Heerenveen.

Afkicken met verslavingshulp in Heerenveen?

Waar jouw voorkeur voor behandeling ook naar uitgaat, het is aan te raden om professionele hulp te zoeken bij afkicken van drugs, alcohol of medicijnen. Tijdens het intensieve behandelprogramma van Trubendorffer krijg je persoonlijke begeleiding door onze betrokken professionals en neem je deel aan zelfhulpgroepen. Daarmee is jouw kans om permanent af te kicken het grootst. Een leven zonder verslaving kan dus ook bereikt worden zonder opgenomen te worden in een afkickkliniek. In Heerenveen en omgeving, is de locatie in Utrecht het meest in de buurt:

Behandellocatie Utrecht
Mariaplaats 23
3511 LK Utrecht

We helpen je graag bij het vinden van de juiste behandelmethode voor jou. Bel 0800-999 9998 voor een eerste gesprek over onze behandelmogelijkheden.